JUHLAT & TAPAHTUMAT
26.5.2016

Brookie – trendiherkku kesän juhliin

Brookie – trendiherkku kesän juhliin

KAUPALLISESSA YHTEISTYÖSSÄ K-RUOKA

Vuoden vilkkain juhlakausi on juuri alkamaisillaan – ainakin meidän perheessä. Ensi viikonloppuna Nikolla tulee pyöreät kolmekymppiä täyteen, valmistujaisviikonloppu on heti sitä seuraava viikonloppu ja ennen juhannusta vietetään vielä Milan synttäreitä hieman ennakkoon. Kesään mahtuu myös muutamia muitakin juhlia, joten viikonloput alkavat olla bookattuja jo aika kiitettävällä tavalla. Se tuntuukin nykyään olevan yksi kesän varmimmista merkeistä, mites teillä?

BROOKIE1

Etenkin jos omassa perheessä juhlitaan, on hyvä aloittaa hyvissä ajoin ideoiden kerääminen varastoon ennen juhlapöhinää. Pinterest toimii aikamoisena ideapankkina jo ties monetta vuotta itselläni, mutta heti toisena tulee nykyään vahvasti K-ruoka -sivusto, joka ei jätä kylmäksi kun aletaan ideoimaan juhlien tarjottavia. Näillä sivustoilla oon surffaillut viime päivinä ahkeraan, sillä Milan synttärisuunnitelmat on jo kovassa vauhdissa! Kiinnostaisiko teitä kuulla ja nähdä vähän jo ennakkoon millaiset bileet tänä vuonna on suunnitelmissa?

K-ruoka -sivustolta löytyy myös jo toivottu BROOKIE-ohje, mitä valmistin ekaa kertaa talvella houstaamilleni Pompin kutsuille. Ihan ekaa kertaa taisin maistaa tätä supertrendikästä herkkua Melinan luona viime vuoden puolella, jolloin mulla ei todella ollut vielä aavistustakaan miten taivaallista tämä leivonnainen onkaan. Tuon kohtaamisen jälkeen mun ja brookien välit tuskin koskaan enää katkeavat. Voin nimittäin jo nyt sanoa, että herkku pysyy vakiotarjottavissa hamaan tulevaisuuteen. Joten ystävät hyvät, jos ette ole vielä kokeilleet, niin nyt teidän on oikeastaan pakko! Brookie on vaivaton valmistaa ja uppoaa ihan jokaisen makuun – jos vain suklaasta sattuu pitämään edes hitusen. Kesän kahvipöytien hittileivos on tässä, se on varma, sillä brookie sopii juhlaan kuin juhlaan!

BROOKIEBROOKIE2 BROOKIE4 BROOKIE3

Nämä brookie-neliöt tarjoilin alkuviikon ihanille vieraille, joita ollaan saatu kylään nyt parina iltana Milan kanssa. Vaikka Nikon reissuilu onkin aika tylsää suurimmaksi osaksi, on siinä hyviäkin puolia – iltaisin voi nimittäin rauhassa kutsua tyttökavereita kylään. Nauttia kahvitteluista hyvässä seurassa ja lumoavien herkkujen siivittämänä lämpiminä kesäiltoina. SiihenKIN hetkeen sopii brookie esim. vaniljajäden kaverina loistavasti!

Millaiset herkut teidän perheessä puree juhlapöydässä? Nyt vinkit jakoon, sillä tulevana kesänä allekirjoittaneella on ainakin kolmet juhlat järkättävänä, joten idiksiä otetaan mielellään vastaan.

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa JA Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Me ollaan tässä äitiyslomalla tavattu usein äiti-lapsiporukalla ja mun kestosuosikki on mutakakku 🙂 Helppoa, nopeaa ja syntisen hyvää! Kotoa löytyykin siihen aina aineet. Ja luottoreseptistäni en luovu. En edes uskalla kokeilla muita mutakakku ohjeita 😀

Mun kestolemppari on Pavlova! Väliin mascarpone+kerma+rahka ja marjoja/hedelmiä/suklaata/kinuskia… vain taivas on rajana, ah niin herkkua.

Essi

Mä oon jo pari kesää himoinnut kokeilla itsekin, ne on myös niin nättejä 🙂 jospa sitä uskaltautuisi ekaa kertaa pian kokeilemaan Pavlovan valmistamista! Kiitos muistutuksesta 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *