PERHELIFESTYLE JA LAPSET
25.5.2016

Jos hän onkin TYTTÖ?

Jos hän onkin TYTTÖ?

Kaikki alkoi mun viime viikkoisesta unesta. Unesta jossa oltiin Nikon kanssa synnyttämässä tätä toista rakasta. Unessa kaikki meni hyvin, terve pieni syntyi sujuvasti ja sutjakasti ja isikin ehti paikalle suoraan töistä juuri ja juuri. Yksi suuri yllätysmomentti kruunasi kuitenkin unen. Nimittäin pikkuveljen sijaan meidän perheeseen syntyi pienenpieni sisko tuuhealla tummalla tukalla. Enneuni? Mene ja tiedä, mutta epäilykset heräsi.

Unen jälkeen oon pohtinut asiaa paljon, entä jos masussa tosiaan majailee kuitenkin pieni tyttö? Se ei olisi ensimmäinen kerta, kun pojaksi veikattu vauva olisikin syntyessään paljastunut prinsessaksi. Sitä on nimittäin sattunut ihan meidän lähipiirissäkin. Lisäksi viime päivinä olen kuullut ihmisiltä masunkin olevan enemmän mallia tyttö ja vauvan sykkeet vetelee edelleenkin aika vilkkaina. Täällä on nyt vähän höpsähtänyt fiilis, mutta tuntuu kuin se tänne asti vallinnut varma poikaolo olisi kadonnut täysin.

 

tyttö

Nyt mä haluaisinkin kuulla, että miten teillä muilla on rakenneultrassa tehdyt sukupuoliveikkaukset pitäneet kutinsa? Tää mun fiilis on ihan sillä tasolla jo, että harkitsen jo shoppailevani sairaalakassiin kotiutumisvaatteet myös tytölle… No onneksi pääsen moikkaamaan tätä masumurua vielä vajaan parin viikon päästä kontrolliultraan, ehkä silloin fiiliksille saadaan varmistuksia ja vastauksia muihinkin loppuraskauden kysymyksiin.

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa JA Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Muistan,että minulla alkoi suht samoilla viikoilla kuin millä olet nyt,epäilyt lapsen sukupuolta kohtaan 😀 Meille oltiin annetu ns. ”tyttölupaus” ja jo ennen lapsen syntymää oli lahjaksi saatu ja ostettu sitä hailakan vaaleanpunaista. Ja sitten mun takaraivoon iskostui ”entä jos”- ajatus. No tyttö sieltä tuli, kuten ultrassa oli näkynyt, mutta muistan elävästi nämä hetket 😀

Oma äitini kertoi lääkäristä, jolla oli valmiiksi 3 tyttöä ja pian toivottu poikavauva oli tuloillaan. Mies itse oli gynekologina synnytyksessä, mutta sieltähän ilmestyikin yksi prinsessa lisää! He siis jatkoivat vielä poikayritystä 🙂

Meillä itsellä näkyi ensimmäisessä ultrassa poika ja pieni prinssi sieltä myös tulikin! ❤

Ensimmäisestä sanottiin, että on kyllä nyt niin selvä poika että ei epäselvyyksiä jää. Toisesta taasen sanottiin vähän varovaisemmin tyyliin: ”Tytöltä tämä vaikuttaisi, mutta ihan varmaksi en osaa luvata.”

Oikeaan osuivat molemmilla kerroilla: esikoinen oli poika ja kuopus tyttö 🙂

Minulla itselläni taasen ei ole koskaan ollut sitä niin kutsuttua vahvaa ”tyttö/poikafiilistä”. Osasin kyllä alkuun jotain veikata ja molemmilla kerroilla veikkasin väärin 😀

Meille lupailtiin poikaa ja poika myös saatiin, mutta loppuraskaudesta mun iski epäilys, että oliskin tyttö tulossa. Se viä vahvistu kun kävin ultrassa koko arviossa ja kysyin ihan muuten vaan, että näyttäiskö siä poika olevan ja lääkäri tosi tylynä sano, ettei hän kattonut. Siitä mun tuli semmonen olo, että ei vaan halunnut sanoa että tyttö on, mutta todennäkösesti sitä vaan ärsytti kun mä kysyin 😀 oli muutenkin tosi tympee.

Mutta miehen serkulle on kaks kertaa lupailtu poikaa ja heillä on kaks tyttöä tullut 😀 ehkä senkin takia alko itseekin epäilyttään.

Hauska ajatus, jos teille oikeesti syntyis vauva, jolla olis tumma tuuhee tukka, kun eikö Mila ollut ihan vaalea ja hiukseton? 😀
Tiia

Kaikissa kolmessa pitänyt paikkansa. Poika 100% veikkaus koska esitteli pippeliään. 100% tyttö leville haarojaan 98% tyttö huonossa asennossa. Syntyessään kaikki oli mitä veikattu ja luvattu.

Tän takia mä en ole halunnut kummassakaan raskaudessa tietää sukupuolta, enkä olisi halunnut muutenkaan tietää 🙂 onpahan jännitystä loppuun saakka, vaikkakin jos haluaisi ostaa joitain vaatteita jo valmiiksi niin se on vähän hankalaa mutta onneksi on niin paljon molemmille käypiä vaatteita! Iloista loppu odotusta 🙂

Täälläkin lopussa alkoi tuntumaan että mahtaisiko pojaksi veikattu vauva ollakin tyttö. Ultrassa tosin oli nähty myös sivusta pojan sukuelin ja poikahan sieltä syntyikin.

Meillä piti veikkaukset molempien kohdalla paikkaansa. Esikoisesta sanottiin, että melkein satavarma tyttö ja tyttö tuli. Toisesta veikattiin poikaa ja olin kyllä myös itse näkevinäni ultrassa pojan, poika tuli 🙂
Mutta sattuuhan noita mokiakin!

Mulla kävi kans vähän samalla tavalla tässä raskaudessa (viikkoja nyt 32+5). Viikoilla 12-15 näin unia, että hän on tyttö ja muutenkin tuntui tyttöololta..kunnes kaikki lähipiirissä sanoi, että poika se on ja mahakin on aivan poikamaha (joo sillä tavalla poikamaha,että edelleenkään takaa ei näe raskautta,mutta muuten vatsa lähtee hyvin alhaalta, eikä mielestäni muistuta poikavatsaa). No koitti rakenneultra, jossa saatiin tyttölupaus, sillä vauva kyllä näytti haaransa, mutta mitään viitteitä pojasta ei löytynyt. Tämän jälkeen n. viikolla 26 näin selkeän unen, missä meille syntyi terve poikavauva. Olin ihan innoissani siitä, että saan laittaa koko vaatekaapin uusiksi, mutta yksi asia harmitti hirveesti..nimittäin mun ostama juhlamekko tytölle ristiäisiin..nyt sille ei tulisi käyttöä! Mutta todella todentuntuinen uni ja sen jälkeen olen miettinyt, että mitä jos hän onkin poika ! Noo..pian sen näkee, kun vielä 1,5kk saadaan jännätä.

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *