PERHELIFESTYLE JA LAPSET
21.5.2016

30. RASKAUSVIIKKO

30. RASKAUSVIIKKO

Täällä mä yritän rustata pienet odotuskuulumiset samalla kun katsotaan Leijonien välierää, saa nähdä miten onnistun tältä jännitykseltä mitään järkevää kirjoittamaan. Vietiin Mila pari tuntia sitten mummilaan yökyläilemään, ja me vietetään Nikon kanssa pitkästä pitkästä aikaa ihan kaksin vuorokausi. Kertaakaan ei olla oltu Milan syntymän jälkeen kaksistaan yötä kotona ilman, että olisi jotain spesiaalimpaa menoa. Nyt ladataan akkuja ja vietetään aikaa välillä ihan vaan toinen toisillemme. Matsin jälkeen käydään vielä kaupungilla dinnerillä, jonka jälkeen leffailta kotisohvalla. Ai vitsi, tekee muuten hyvää meille molemmille, viime aikoina kun ei ihan liikaa ole jäänyt aikaa parisuhteellekaan.

Odotusrintamalla viikko hujahti taas ihan hurjan nopeasti ja nyt on KOLMEKYMPPIÄ täynnä. Se on itselle sellanen virstanpylväs, että ihan todella aletaan olla voiton puolella. Enää ei nimittäin viikkoja ole jäljellä lopputtoman tuntuinen määrä, pari kuukautta niin bebe voi hyvinkin olla jo täällä! Paljon alkaa olla jo valmiina vauvaa varten, ja äitiyslomakin häämöttää ihan nurkan takana. Itseasiassa tänään työpäiviä on jäljellä 7, ja aikaa virallisen äitiysloman alkuun pari viikkoa. Sitten on hyvin aikaa hoitaa kaikki loput valmistelut, ja laittaa koti valmiiksi uutta tulokasta varten. Ihanaa!

Vointi on ollut jees, ainut vaan, että nesteitä on alkanut kertyä viime viikkoina huomattavasti kroppaan. Työpäivät myös usein kostautuu jäätävällä väsymyksellä, säryillä ja turvonneilla jaloilla. Äitiyslomalle mulle luvattiin äitienpäivälahjaksi jalkahoito, joten vähän helpotustakin on vielä luvassa. Muutenkin nää kaikki kolotukset jotenkin tällä hetkellä kestää ihan sillä ajatuksella, mikä palkinto tästä kaikesta vielä on tuloillaan. En todellakaan malttaisi odottaa jo sitä hetkeä kun saan pienen syliini ensikertaa! Milläs viikoilla teillä on muuten unettomuus ja vessassa ravaaminen öisin alkanut? Muistaakseni Milaa odottaessa tässä vaiheessa rampattiin öisin jo ihan hulluna makkarin ja vessan väliä, mutta tällä kierroksella moisesta ei ole vielä tietoakaan.

Nyt ei voi muuta kuin toivoa, että tulevat viikot menisi samalla kaavalla, ja mahdollisimman pitkään riittäisi virtaa puuhastella kaikenlaista!

30viikko

Tässä nyt tälläiset pikakuulumiset, nyt on pakko sulkea kone ja keskittyä matsin vikaan erään. GO LEIJONAT!

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa JA Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Olet kyllä todella kaunis! (: ihanaa loppu odotusta!! Muuten, millaiset vaunut teillä on? T. Vaunu intoilija 😀

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *