Yleinen
16.5.2016

Pikavinkki kesän raskauspukeutumiseen

Pikavinkki kesän raskauspukeutumiseen

maxi

Se on tietysti maximekko, senhän moni varmasti jo tiesi ja on todennut itsekin ehkä maailman mukavimmaksi raskausvaatteeksi lämpimillä keleillä. Tänään moni kesän ja tulevan syksyn odotusryhmä ilmeisesti oli mennyt Facebookissa sekaisin Lidlin mainostamasta superedullisesta maximekosta, ja meitsi seurasi perässä! Iltapäivällä oli pakko sännätä omaan lähi-Lidliin poistamaan kaksin kappalein mekkoja kesäksi, ja onneksi niin tein, sillä sain huomata, että en ollut ainut näillä meidän seuduillakaan. Kokoja oli melko vähän jäljellä, ja luulempa että huomenna olisi ollut jo myöhäistä. Suosittelen kyllä kipaisemaan vielä, pari mekkoa reilulla 15eurolla – ei paha ollenkaan!

Mekot ei itsessään ole mitään äitiysmallistoa, mutta venyvän ja ihanan pehmeän trikoomatskun vuoksi mukautuu kasvavalle vatsalle tosi kivasti. Lisäksi vyötäröllä on jokaisessa mallissa kuminauha, joka kivasti korostaa vauvapötsiä. Saa nähdä millaiseksi laatu osoittautuu ja palautuuko mekot raskauden jälkeen niin, että niitä voi käyttää ilman raskausmasua? Toisaalta hinnan puolesta ei kyllä huoleta, ja siksi tähän massahysteriaan taisin itsekin hurahtaa. Raskausvaatteisiin ei nimittäin enää tässä vaiheessa viitsi paljon roposia laittaa, sillä eihän laskettuun ole aikaa kuin parisen kuukautta.

Kuinka moni muu hurahti tänään mekko-ostoksille Lidliin?

MAXIMEKKO1

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa JA Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Onpa kivan näköinen mekko! Itse ostin juuri muutaman maximekon kesämasulle kun ovat niin mukavia päällä! Ja meillä mennäänkin melko samoilla viikoilla täällä muutama viikko jäljessä siis! 🙂
Saanko udella mitä kokoa otit mekosta? Ollaan samankokoisiakin vielä niin kävisi kätsysti että jos mekkoja vielä löytyy niin samantien oikean koon!

Essi

Eikö olekin! 🙂 ja just ihania päällä, etenkin näin mahakkaana 😀 Mä otin kahta eri kokoa kun en osannut valita, M oli muuten sopiva, mutta jäi mulla vähän lyhyeksi ja L oli muuten reilu, mutta pituus oli hyvä. Joten niiden välikoko olisi ollut just sopiva!

Vastaako mekko hyvin kokoaan ? 🙂 pakko kyllä saada tuo raidallinen ! Ihana !

Essi

En sanoisi niin, muuten reiluja, mutta itelle M-koossa ei pituus riittänyt tän mahan kanssa ihan niinkuin olisin toivonut. Muuten kyllä ihanaa matskua ja muutenkin kivan mallinen mekko 🙂

Kävin varta vasten hakemassa, ja vaikka raskausmaha katosi (suurimmaksi osaksi) reilu viikko sitten niin uskon tuon olevan kiva silti! Sitä kukallista ei vain näkynyt harmikseni enää missään koossa.

Essi

Ihan varmasti on kiva ilman vauvapötsiäkin 🙂 Se kukallinen olisi kyllä ollut kätevä just vaikka imettäessä!

Eikä mä unohdin täysin noi mekot! Piti käydä tänää ostamassa. Äääk toivottavasti ois huomenna vielä jäljellä, epäilen kyllä.. :/

Essi

Toivottavasti oli vielä mekkoja jäljellä 🙂

Myös mun vaatekaappiin ilmestyi tänään kaksi tuollaista mekkoa. Ensin ostin yhden ja kun kotona sovitin, oli pakko hakea toinenkin. Niin ihanan pehmoista materiaalia! Raskausvatsaa ei ole enää puettavana, mutta 7-viikkoisen pojan jäljiltä muutama ylimääräinen kilo vielä piiloteltavana. Lidlistä on tarttunut viimeaikoina ruokaostosten yhteydessä useampikin vaate ja olen ollut positiivisesti yllättynyt niiden laadusta. Tänään miehelle vitsailinkin, että Lidl taitaa olla nykyään mun lempi vaatekauppa:)

Essi

Haha, se olikin hyvä taktiikka, itse tein niin että otin kahta eri kokoa kun ei Lidlissä pääse sovittamaan 😀 Toi materiaali kyllä yllätti täysin positiivisesti! Täytyy pitää jatkossakin silmät siellä auki vaatteiden suhteen 🙂

Mä ostin tommosen raidallisen n. 1,5 vuotta sitten ja edelleenkin on tosi hyvässä kunnossa, nukkaa ei ollenkaan 🙂

Essi

Ai niitä on ollut jo silloinkin myynnissä! Kiva kuulla, että on säilynyt hyvässä kunnossa 🙂

Mä hain sen kukallisen version, aattelin että siinä on helppo imettääkkin. Vähä kyllä jäi kaivelemaan kun en ostanu myös mustaa ja harmaavalkoista, nuo kun on super kivoja päällä! 😀

Essi

Toi ois ollukin muuten hyvä just imetykseen 🙂 Mä en ite vaan ihan älyttömästi siihen kuosiin syttynyt, tai ei oo ihan sitä ominta tyyliä niin jäi kauppaan.

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *