Yleinen
6.5.2016

Mini ´s Closet // ennen kesää

Mini ´s Closet // ennen kesää

mini000 mini6 mini0 mini00

Pipo – Papu / Huivi – Pieces / Sadetakki – Zara kids / Laukku – H&M / Tunika – Primark / Leggingsit – Primark / Tennarit – Nike

mini4

Kesä on nyt virallisesti saapunut, nää viimeiset päivät on olleet ihan supernättejä ja lämpimiä. Eikä kyllä uskoisi, että nää yllä olevat kuvat on otettu vain vajaa pari viikkoa sitten. Juuri oli satanut rakeita ja ilma oli vielä aika hyinen kevääksi. Toivottavasti tää nykyinen säätila jatkuisi mahdollisimman pitkään, sillä täällä ainakin tuolla auringolla on niin positiivinen vaikutus energiatasoihin ja kirkkaaseen mielialaan. Mites siellä, ootteko ottaneet kaiken irti tästä vallitsevasta lämpöaallosta? Me ollaan laitettu terassia pikkuhiljaa kesäkondikseen ja eilen pidettiin kesän ekat pienimuotoiset grillibileet ystävien kesken. Ai vitsi, tästä se vuoden paras aika taas alkaa!

Mini´s Closet on taas ollut tovin tauolla, mutta kevään ja kesän tullen skarpataan senKIN osalta. Eli mitäs tykkäätte tästä Milan sadepäivän asusta?  Lapsimessuilta tarttui suunnitellusti mukaan tuo Papun suloinen pipo, sekä samalla reissulla poikettiin Zaralla josta löydettiin hempeä sadetakki vähän tyylikkäämpään menoon. Papun rusetit on mun heikkous, sillä tää on jo toinen kevät kun Milalle tuon pipon hankin, tällä kertaa vain eri värissä kuin viime vuonna. Musta versio raitarusetilla alkaa olla jo pikkuhiljaa nafti, ja tää tuore taas vähän liian reilu just nyt. Vähän ollaan kokojen välissä, eli tällä hetkellä käyttää voi vielä molempia – mikäs sen parempi tilanne! Laukku on puolestaan Milan itse valitsema kesäkassi Hennesiltä ja Niket myös kevään uusia hankintoja. Primarkin vaatekappaleet neiti on saanut tuliaisina, leggingsit Espanjasta mummilta ja tunika kummitädeiltä suoraan Lontoosta. Kokonaisuudessaan aika ”tyyli” asu, niinkuin Mila itse sanoisi.

Aluillaan on aika spesiaali viikonloppu täynnä ystäviä ja perhettä. On juhlia vähän joka lähtöön ja sunnuntai huipentuu äitienpäivään! Menoja ja meininkejä tulee varmasti taltioitua kameralle, ja huomenna vaihtuu taas jo raskausviikotkin. Ensi viikolla meidän arki muuttuu kevääksi jälleen ja kieltämättä tää loppuraskaus saa myös sitä myöten uusia jännitysmomentteja. Tässäpä siis vähän aiheita jo ennakkoon mistä pääsette tulevina päivinä blogissa lukemaan. Ihanaa viikonloppua sinne jokaiselle ♥

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa JA Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *