Yleinen
3.5.2016

Instamonth 4/12

Instamonth 4/12

Toukokuun kolmas jo menossa ja huhtikuuhun palataan vielä pikku unohduksen jälkeen Instomonthin muodossa. Aika uskomatonta, että tästä vuodesta on takana jo yksi kolmasosa! Instan silmin vuoden neljäs kuukausi oli aika ihanan fressi ja keväinen, mukaan mahtui paljon menoa ja meininkiä, kivoja fiiliksiä ja pitkästä aikaa käytiin vähän reissun päälläkin koko perheen voimin. Hypätään siis vielä hetkeksi huhtikuisiin tunnelmiin!

huhtikuu2016 1. Huhtikuussa nautittiin keskiraskauden seesteisyydestä ja nopeasti kasvavasta masusta. 2. Love the life you live ♥ 3. Pihvi-perjantain dinneri. 4. Viikot paukkuu, 24+0.

huhtikuu20165

5. Yhden lauantain shoppailusaalis bebelle – pieni sekoaminen on saattanut jo tapahtua! #vauvanvaaterakkaus

huhtikuu20161

6. Yksi ihana valoisa aamu kotona. 7. Iltapalasmoothie. 8. Totuuksia taaperosta 😀 9. Juttutuokio pikkuveljen kanssa, tää on ihan jokapäiväistä nykyään ja niin liikkis touhua!

huhtikuu20166

10. Lempparikuva lempparitytöstä ♥

huhtikuu20162

11. Maailman parasta pannaria! 12. Throwback vuoden taakse, tälläinen pieni kaljupää meillä vielä silloin asusteli. Toinen on kasvanut ihan hurjana! 13. Serkkumurujen luon kylässä ja #tivolipäivä. 14. Lapsimessujen ykkösostos ♥

huhtikuu20167

15. ”Äiti mä oon tyyli!” – no niin oot!

huhtikuu2016316. Rakas ystävä toi alkukeväästä aika superihanan lahjan, kotidoppleri on ehkä koukuttavin laite odottajille! 17. Baby baby baby ooou… On nimittäin poitsu alkanut vaikuttamaan maman uniin aika epämukavalla tavalla… 18. Mun pieni karvainen vauvani, nykyään vaikuttaa mummilakoirana. Onneksi löysi uuden kodin perheestä, sillä me jouduttiin Denystä luopumaan aikoinaan Nikon allegian takia. 19. #tennarikesä saa tulla!

huhtikuu20168

20. Viimeinen kolmannes häämöttämässä jo.

huhtikuu20164

21. Yksi erityisen herkullinen lauantai. #MINNABAKES 22. Always kiss me a goodnight! 23. Ekat vappumunkit paistettiin myös. 24. Kotiin tehtiin muutamia sisustusostoksia, ja mm. olkkari sai kevään kunniaksi uutta kuosia sohvannurkkaan.

Seuraa meidän toukokuisia menoja Instassa @essipieces!

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa JA Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *