Yleinen
27.4.2016

INSPIROIVA BLOGIMUUTTO

INSPIROIVA BLOGIMUUTTO

WOOP WOOP! Tervetuloa Idealistaan ja uudistuneeseen blogiini. Mamalifelle on sanottu aika haikeatkin hyvästit, sillä blogini oli mukana sivustolla ihan alusta alkaen ja nautin ajasta siellä suunnattomasti. Nyt on kuitenkin aika aloittaa uusi ja inpiroiva luku tällä blogitaipaleella. Pieces of Miracles -blogi on nyt osana ihan uudenlaista elämys mediaa, enkä voisi olla enemään innoissaan tästä fressistä uudistuksesta!

Idealista on uudenlainen elämysmedia

Aller Media lanseeraa uuden palvelun, Idealistan. Idealista yhdistää Allerin lifestyle-brändien eli Kodin ja keittiön, Fitin, Oman Ajan, Mamalifen, Divaaniblogien, Costumen, Olivialehti.fin ja Allerin tv-toimituksen tuottamat digitaaliset sisällöt aivan uudella tavalla. Idealista tuo samaan paikkaan myös Suomen parhaimpiin ja palkituimpiin kuuluvat blogit.

Idealista on hyväntuulinen elämysmedia, joka tarjoaa juuri oikeat sisällöt oikeisiin hetkiin. Se kattaa laajasti hyvän elämän eri puolet, kuten tyylin ja kauneuden, kodin ja sisustuksen, ruoan, treenin, terveyden ja hyvän olon, kulttuurin, viihteen ja matkailun.

Idealistan juju on koko sivuston pohjana oleva personoitu suosittelu. Sivusto hyödyntää mainontaa varten kehitettyä analytiikkaa ja data-ohjautuvuutta, on aina käyttäjänsä näköinen ja kehittyy jatkuvasti tämän mielenkiinnon kohteiden mukaan.

 

TERVETULOA

Mitäs te tykkäätte? Idealistan eteen on Allerilla tehty jo pitkään älytön määrä työtä, ja täytyy sanoa, että olen tosi tyytyväinen lopputulokseen. Tietysti sivusto on tuore ja kehitettävääkin löytyy, joten kertokaa ihmeessä fiiliksiä ja parannus ehdotuksia, ja tietysti myös mahdollisista bugeista jos sellaisia huomaatte – saadaan siten sivustosta mahdollisimman hieno, toimiva ja teille mukava käyttää.

Muutto tuli jotenkin niin nopsaa, että enhän mä edes teitä ehtinyt sen enempää tästä inffota. Edelleen blogia voit kuitenkin seurailla Facebookin, Instagramin sekä Bloglovin´in kautta. Toivottavasti siis löydätte tänne tuttuun tapaan sankoin joukoin – kiitos jo etukäteen, että seuraatte mukana! ♥

Muuton kunniaksi nyt saisitte esittää mielellään PALJON postaustoiveita – nimittäin ensi viikosta lähtien alkaa uusi postaussarja teidän TOIVEISTA. Kevään aikana luvassa on paljon uutta, mutta myös vanhoja tuttuja juttuja blogissa, joten pysykää kuulolla!

Vielä kerran, Tervetuloa!

 

Avainsanat

Kommentit

Tabletilla tosi kömpelöä selata. Vasen reuna ponnahtaa jatkuvasti tielle ja ainoastaan yksi kirjoitus näkyy kerrallaan. Harmi että pari blogia joita olen seurannut on nyt muuttanut näin kömpelöön muotoon… En taida enää jaksaa lukea kun jatkuvasti vasen reuna pomppaa ja sen surauksesta puolet tekstin oikeasta teunasta häviää näkymättömiin.,

Tosi tyytyväinen uudistukseen! Toimii mobiililla nyt huomattavan paljon paremmin kuin ennen. Jossain vaiheessa blogin seuraaminen jäi kokonaan kun oli niin ärsyttävä selailla puhelimella. Sitten kun tuli vauvauutisia niin ajattelin että pakolla käyn silloin tällöin lukemassa vaikka ärsytti. Tänään yllätti positiivisesti kun ongelmitta pääsi lukemaan kuulumiset :):)

Täytyy ikävä kyllä sanoa, että huonompaan suuntaan on tämä uudistus mennyt 🙁 ulkoasu ei miellytä (tämäkin tietty makukysymys), blogia on kömpelö selata, ja mainokset hyppäävät liikaa silmille. En tiedä johtuuko tämä blogin selaamisen kömpelyys siitä, että luen tätä tabletilta? Tuntuu että tämän uudistuksen myötä bloggaajan persoonallisuus häviää täysin.

Luin noita aiempia kommentteeja ja jos ei enää vaikka pari vuotta kirjoitettuja postauksia enää löydä niin miten joku uusi lukija voi tutustua suhun jos ei pääse pakosta/halusta lukemaan vanhoja postauksia?! Meidän päivä postaus, meidän päivä videolla, videoita, sisustusta, kotia, ruokaa, vaatteita, (asuja ehkä raskauden jälkeen), treenaamista ja vaikka mitä. Kirjotat aivan ihanasti, kiitos siitä Essi! <3 Ihanaa kevättä ja kesää odotellessa!!….

oho, taisin laittaa vahingossa tohon nettisivu juttuun mun sähköpostinosoitteen, häsläsin taas jotain…. Oikeasti kyseistä nettisivua ei ole jos se vielä kommenttissani näkyy.

Mua kiinnostais nähä millasia vaatteita vauvalle löytyy jo 🙂 eli joku vauvanvaatepostaus. Ja miksei tietysti postausta myös Milan vaatteista 😉

Makukysymys tietenkin, mutta itselleni tämä sivu näyttää nyt aika epämiellyttävältä. Esim. tuo sininen väri pomppaa inhottavasti silmiin ja layout on vähän sellainen, että asiat ei olisivat löytäneet selkeää paikkaansa. Kieltämättä vähän nopeasti tehty on yleisvaikutelma.

Ja anteeksi näin karusta palautteesta, mutta tämä tietenkin kohdistuu sinne tekniseen puoleen eikä kirjoittajaan. Tässä kirjoittaessani toivoisin myös laajempaa kommentointiboksia, että ei tarvitsisi kirjoittamaansa lähteä rullailemaan, jos sen ennen julkaisua haluaa lukaista läpi.

Piti tulla vielä lisäämään, että kun myöhemmin katsoin blogia kännykällä niin sillä tämä uusi sivusto oli ihan kivan oloinen 🙂 Ilmeisesti siis sivustoa on kehitetty enemmän mobiili mielessä.

Hei Essi,
löysin pari päivää sitten blogisi ja olin tänään lukemassa vanhoja postauksiasi ensimmäisestä raskaudestasi,kun minut ohjattiin mamalifestä tänne. Nyt en enää löydä ainakaan näin puhelimella seuraava- ja edellinen- postauspainikkeita, jotta voisin jatkaa niiden vanhojen juttujesi lukemista aikajärjestyksessä. Missähän vika, vai enkö vain osaa käyttää tätä uutta pohjaa?

Essi

Moikka Anne! Kiitos palautteesta, täytyy tarkistaa asia, ja jos en itsekään löydä postauksia niin pistän asiasta inffoa menemään. Seuraava- ja edellinen painikkeita, ei tosin enää täällä idealistalla ole, vaan sivu päivittyy automaattisesti, joten voi olla, että olet lukenut niin pitkälle asti, että vanhimmat postaukset on piilotettu. Palaan asiaan sulle iha pian 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *