Yleinen
24.4.2016

26. RASKAUSVIIKKO

26. RASKAUSVIIKKO

26VIIKKO0 26viikko2 26VIIKKO

Alle 100 päivää laskettuun ja viimeinen viikko käynnissä toisesta kolmannesta. Ihan hurjaa, ensi viikolla starttaa sitten se vika kolmannes jo! Mä en jotenkin vielä edes ole täysin sisäistänyt, että meillä ihan oikeasti on muutaman kuukauden päästä vauva talossa. Vauvanvaatteita tulee hankittua viikoittain ja työhuonekin on täynnä jo kaikenlaista vauvakamaa, mutta jotenkin se pää ei vaan ole vielä päässyt ihan tähän kaikkeen mukaan. Tää kevät on pullollaan kaikenlaisia menoja ja tapahtumia, joten ei toisaalta ihmekkään. No onneksi kesäkuun puolessa välissä pääsee sitten keskittymään odotukseen ihan täysillä lomailun merkeissä.

Kaiken kaikkiaan kaikki raskausoireet on helpottaneet tässä parin viikon aikana. Onneksi, sillä en tiedä miten tuon mun työharjoittelun olisi käynyt jos olisin yhtä raihnainen kuin vielä vähän aikaa sitten. Nyt on varma fiilis siitä, että saan koulun kunnialla loppuun ennen äitiyslomaa ja se on mahtava tunne se. Ennen synnyttämään lähtöä päästään siis kilistelemään vihdoin mun valmistumista! Juhlan aiheet ei noin muutenkaan meidän perheessä alkukesästä lopu, sillä luvassa on Nikon 3kymppiset, Milan 3veet ja avaahan tuo mun mies vielä kuntosalinkin tänne Jyväskylään ennen isyyslomaansa. Aika huikea kevät ja kesä siis tulossa kaikin puolin!

Ihanaa, että viikot menee tällä tahdilla ja voin vielä tällä hetkellä tosi hyvin. On niin helpottavaa, kun tietää joka viikko vauvan olevan yhä valmiimpi ja vahvempi. Jo se tieto, että jos vauva päättäisi syntyä nyt, olisi hänellä 90% mahdollisuus selvitä hengissä keventää huolta tulevasta paljon. Nyt tästä odotuksesta viimeistään osaa nauttia, vaikka tietysti niitä vaivojakin löytyy ja mielialat heittelee – ne on kuitenkin pikkujuttuja tälläisen onnen äärellä.

Nyt vauvalla on painoa about 700-900g, eli kohti ekaa kiloa mennään hurjaa vauhtia. Pituutta puolestaan jo 31cm noin. Kyllä sen tunteekin, että minivauva siellä masussa möyryää, sillä potkut ja liikkeet tuntuu päivä päivältä vahvemmilta ja ihan ympäri masua. Siellä on vielä tilaa rundata ympäri ja heittää kuperkeikkoja, mutta asia tulee muuttumaan seuraavien viikkojen aikana kun pieni keskittyy kasvamiseen ja kerryttää myös rasvakerrostaan rutkasti.

Mites muilla samoilla viikoilla menijöillä, sujuuko keskiraskaus kivasti?

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSABLOGLOVINISSA JA INSTAGRAMISSA + SNAPCHAT: @ESSIPIECES

Avainsanat

Kommentit

Ihanaa seurata blogiasi. Löysin aikaa sitten sen jo, mut jotenkin en vaan sitä sitten löytänytkään uudestaan ennenkun myt, vahingossa instagramin kautta kunna tunnistin ne siistit kuvat. Missä sovelluksessa editoit kuvat kunna saat ne näyttämään niin hyvänlaatuisille j.ne? Kiitos kivasta blogista!

Essi

Mukava kun löysit takaisin, tervetuloa! <3 Jos tarkoitat Instan kuvia, niin niitä muokkailen Instasizessä, Baby Pics ja PicLab sovelluksilla, mutta suurimmat muutokset esim. kirkkauteen teen ihan Instan omilla säädöillä. Blogin kuvia muokkaan tällä hetkellä verkossa, Picmonkeyllä. Nyt pitäisi tosin lähiaikoina panostaa ja hankkia joku kunnon ohjelma koneelle. Kiitos itsellesi, että luet!

Mulle tulee masukateus näistä kuvista! Jokohan sitä vois kohta laittaa seuraavaa tulille kun rupee aika pikku hiljaa kultaamaan muistoja minkämoista se kutisevan painavan mahan kantaminen oli 😀

Essi

Voi eii Inka, mitenhän itellä käy taas ton masukateuden kanssa kun tää syntyy 😀 Milan jälkeen olin ihan järkyttynyt kun se tuli niin nopeeta <3

Saisiko arkisafkaa-reseptejä taas pian? 🙂

Essi

Saa toki, ensi viikolle lupaan 🙂 Huomenna tulee vappuvinkkinä superherkut rahkamunkit!

Ai Niko avaa oman kuntosalin! Jotenkin tuntuu hänelle täysin sopivalta uravalinnalta. Toivottavasti lähtee käyntiin hyvin:) Tsemiä siihen!!

Essi

Jep, se on ollut Nikon suurimpia unelmia, ja on kyllä superihanaa seurata vierestä kun toinen saa toteuttaa tuollaisen haaveen! 🙂 Pidetään peukut pystyssä!

Mulla laskettu aika 3.7, poika meillekin tulossa ja esikoistytär myös täyttää kesällä 3v 🙂 tämä toinen raskaus ollut mulle raskaampi kuin eka, maha on valtava ja suonikohjut kukkii 😀 En osannut ajatella, että tässä toisessa raskaudessa huoli vauvasta on paaaaaaljon isompi kuin ekassa raskaudessa, liekö ne sitten se jo olemassa oleva äidinrakkaus joka luo pelkoja.

Essi

Vitsi miten ihanaa kun sieltä löytyy monta jolla raskaus samoissa ja melko saman ikäinen esikoinenkin. Joo tuo huoli on kyllä ihan älytöntä, miten se ottaakin vallan ihan erilailla mitä ekassa odotuksessa. Mutta täytyy vaan luottaa että kaikki menee hyvin <3 kaikkea hyvää odotukseen!

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *