Yleinen
23.4.2016

JOKAKEVÄINEN TENNARIVINKKAUS!

JOKAKEVÄINEN TENNARIVINKKAUS!

Mä oon tänä keväänä superjäljessä, mitä tulee Milan vaatekaappien päivitykseen. Välikauden ulkoiluvaatteet tuli etsittyä nopeasti paniikissa perehtymättä valikoimiin laisinkaan, siistimpi kauppatakki uupuu edelleen ja tennarit tilasin viime viikolla. Perus nettiliikkeistä oli tietty jo kaikista kivoista malleista Milan koot loppu, mutta onneksi muistin tsekata vielä viime keväänä hyväksi todetun verkkokaupan, josta Niken tennarit tuli parissa päivässä kotiovelle – Englannista asti. Näin homma toimi tänäkin keväänä!

TENNARI5 TENNARI

Sports Directillä on huimaakin huimempi tennarivalikoima, niin aikuisille kuin perheen pienimmillekin, eikä hinnat huimaa päätä. Kaikista käsittämättömintä on se, että tilaus toimitetaan ihan yyber vauhdikkaasti ja tuotteet saat kotiin kannettuna – eikä se näy toimituskuluissa. Itse en voi kun olla tyytyväinen ja suositella teille muillekin, nää kaks paria törkeen mageita Nikejä kustansi rahdin kanssa hippasen reilun 60euroa. Ei paha ollenkaan, vai mitä ootte mieltä?

TENNARI3 TENNARI2 Viime vuonna tilatut Niket ei talven jälkeen enää neidin jalkaan mahtuneet, joten uusien hankinta oli edessä. Täytyy sanoa, että meidän kokemuksien perusteella Niken kengät on aika naftia mitoitusta, nää uudet parit on nimittäin jo 27,5 kokoa. Kuulostaa jotenkin tosi hurjalta alle 3veen jalkaan. Toisaalta viime kesänä mentiin jo 25 koon tennareilla, joten ehkä tytöllä sitten on vaan melko iso jalka, ja muissakin kengissä koot vaihtelee 26-27 välillä mallista riippuen. Ehkä Milasta on tulossa pitkä neiti? Siitä se voisi ainakin antaa viitteitä, vai millaisia kengän kokoja teidän 2,5v-3vuotiailla on ollut?

TENNARI4 TENNARI1

Kevään ja kesän tennarit on nyt ainakin toistaiseksi päivitetty, mustavalkoiset vähän fiinimpään kaupunki menoon ja sporttisemmat menee sitten ulkoillessa ja päiväkodissakin. Kesäkengät onkin sitten ihan oma lukunsa, mutta niitä nyt voi sitten ostaa aika fiilistuntumalla – koska kenkiähän ei tytöllä voi olla liikaa, eihän?

Odotuskuulumisia luvassa huomenna, nyt ihanaa lauantain loppuiltaa ♥

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSABLOGLOVINISSA JA INSTAGRAMISSA + SNAPCHAT: @ESSIPIECES

Avainsanat

Kommentit

Mun tyttö täyttää heinäkuussa 3v. Kengän numero 23. Pikkuveli on 1v 2 kk ja jalka jo samankokoinen. Isommat poikani, toinen täytti juuri 7 ja toinen kk päästä 6-vuotias, käyttävät kokoja 32 ja 29. Eli ei kovin isojalkaista porukkaa. Oma jalka 37 ja lasten isällä 42. Tosin mun 3 veljellä 46 jalka, joten jää nähtäväksi miten vielä kasvavat..

Onko mikään söpömpää kun pienten ihmisten kengät? (Sata sydänsilmää!)

Noi mustavalkoset ottasin omallekin pojalle (ja itselle myös!) riemusta kiljuen, mutta ehkä vasta ens kesänä kun tän kesän varmaan pärjää aika pitkälle vaan vauvatossuilla. Täytyy pitää mielessä tää kun sen aika tulee, oon vaan tosi arka käyttään ulkomaisia nettikauppoja. Minkälainen maksusysteemi tuolla on?
Tiia

Sportdirect on kyl huikee, Eetulle pitäisikin kattoa sieltä toisia nike kenkiä 🙂

Meidän neiti käytti 3-vuotiaana kokoa 27-28 ? Nyt 4-vuotiaana kengänkoko on jo 30-31, tosin tuossa on se 1,5cm kasvuvara huomioitu, thank god ? Oon vähän shokissa, miten voi jalka kasvaa tommosta vauhtia. Tosin meillä on myös pitkä tyttö ja näyttää muutenkin pituutensa puolesta enemmän 5-vuotiaalta että eipä ne jalat mitenkään suhteettoman isoilta tuossa varressa näytä ?

Mun 2-veellä tytöllä koko 26. 😀

Mun 1,5-vuotiaalla pojalla on nyt koko 25 ja epäilen, että seuraavat talvikengät täytyy olla jo 26. Viimetalviset talvikengät olivat jo kokoa 25, vaikkakin Superfitit, jotka ovat aika naftia kokoa perinteisesti olleet. Eli isokenkäinen taapero asustaa täälläkin. 😀

Mun kohta 3-vuotiaalla on koko 25 tällä hetkellä, ilmeisesti kengänkoko vaihtelee paljonkin lasten välillä?

Kivat lenkkarit olet löytänyt! Meillä tyttö käytti 3-vuotiaana kokoa 25 ja nyt 4-vuotiaana kengänkoko on 27. Ihanaa lauantai-iltaa myös sulle!

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *