Yleinen
19.4.2016

LAPSIMESSUT MUN MAKUUN

LAPSIMESSUT MUN MAKUUN

Me vietettiin tosiaan viime viikonloppu Tuusulassa Nikon veljen perheen nurkissa, ja samaan reissuun mahdutettiin monen muun kivan jutun lisäksi Lapsimessut. Ihan hurjaa oli kyllä taas kurvata Messukeskukselle, kun tuntuu ettei viime vuoden messuista ole aikaakaan. Tosin se fiilis tuntuu olevan joka vuosi ihan sama.

lapsimessut6 lapsimessut1 LAPSIMESSUT00 Lauantai oli suunniteltu messupäiväksi naisten kesken, sillä miehet eivät innosta hihkuen olleet lähdössä messuilemaan, joten saivat sitten viettää päivän Tivolissa lasten kanssa. Järjestely oli oikein passeli, ja saatiin rauhassa kierrellä messuilla ilman kiirettä. Tosin ensi vuonna aion kyllä pakottaa Nikon mukaan, sillä tänä vuonna viimeistään konkretisoitui se, että messuilla olisi jo vaikka ja mitä kivaa koettavaa Milalle – puuhapisteitä nimittäin tuntui olevan entisvuosia enemmän.

lapsimessut5 lapsimessut4 lapsimessut8 Erityistä game plania mulla ei ollut messukiertelyn ja shoppailuiden suhteen, sillä mitään erityistä ei ollut ostoslistalla. Ainoa ennakoitu ostos oli pipo Milalle joko Gugguulta tai Papulta. Pipo lähtikin mukaan pitkän pähkäilyn jälkeen Papulta, vaikka olin jo Gugguulta ensin ostamassa, mutta lähes tunnin jonottaminen sai pipon jäämään koriin odottamaan toista ostajaa. Toinenkin must have messuilta löytyi myös, omalta lempiosastoltani, nimittäin Minionesilta. Aivan supersuloinen onepiece oli ostettava vauvalle jo jemmaan ja tuo ihana löytö saattaa ansaita ihan oman Mini´s Closet-postauksensa, koska se vaan on niin ♥

lapsimessut3 lapsimessut7Parin vaatekappaleen lisäksi messutarjouksesta bongasin bebelle odottamaan vielä Sophie la girafen luonnonkumisen purulelun valmiiksi. Muuten messut tulikin vedettyä hyvin harkitsevasti ja jopa nirsoillen, mikä ei muuten normaalisti ole yhtään mun tapaista… Ehkä tässä vuosien mittaan on oppinut, että joskus vähemmän on oikeasti enemmän? Ei ainakaan hutiostoksia tullut tehtyä.

lapsimessut LAPSIMESSUT0 lapsimessut2

Loppufiilikset messuista on edelleen tosi hyvät, ja täytyy sanoa, että tänä vuonna messut oli parhaimmat joilla olen käynyt. Niin paljon mielenkiintoisia esillelaittajia, toinen toistaan kauniimpia lastenvaatemerkkejä ja vaikka mitä. Parina viime vuotena messut on jopa olleet pienimuotoinen pettymys, ja siksi tänä vuonna en edes oikein odottanut mitään. Tän vuoden messuilut oli tosiaan muuten jo neljännet peräkkäiset, eli näyttäisi vahvasti siltä, että jokavuotinen perinne on syntynyt!

Kuinkas moni teistä pistäytyi Messukeskuksella viikonloppuna? Mitä tykkäsitte tän vuoden messuhumusta? Harmi kun ei tullut törmättyä yhteenkään tuttuun, vaikka lähes jokainen perhebloggaajakin taisi messuilla pyöriä.

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSABLOGLOVINISSA JA INSTAGRAMISSA + SNAPCHAT: @ESSIPIECES

Avainsanat

Kommentit

Harmi kun asun niin kaukana, muuten olisi ollut kiva käydä tuolla messuilla. Kuvista päätellen teille on ilmeisesti tulossa Stokket 😉

Essi

Onhan tonne matkaa, siksi mekin yleensä ajoitetaan ihan kunnon reissu Helsingin suunnille messujen aikaan. Stokkea tulee vauvalle joo, mutta ei vaunujen muodossa 😉

Se minionesin osasto oli täälläkin ihan ykkönen, mutta harmi vain sunnuntaina messuillessa toivomani yövalo oli jo loppunut… Pitihän sitä sitten käydä heidän nettikaupassa pyörimässä kotiuduttua 🙂

Essi

Joo sama juttu, olisin Milalle halunnut sen pienen ananaksen päärynän kaveriksi. 🙂

Mun mielestä taas messut oli tänä vuonna pienoinen pettymys! Messutarjouksia oli mun mielestä vähän ja harmitti myös se että näin tosi vähän tuttuja kasvoja! Sut bongasin ohimennen mutta mulla oli tilanne päällä etten voinut tulla juttelemaan – en tosin tiedä olisinko uskaltanutkaan 😀

Essi

Aijaa, no voi harmi. Tarjoukset oli kyllä aika pliisuja! No olisit nyt nykässy hihasta, olis edes yhden tutun bloginaaman tavannut 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *