Yleinen
13.4.2016

MAAILMAN PARAS PANNARI

MAAILMAN PARAS PANNARI

PANNARI1 Tautipesässä elellään täällä edelleen, Milalla pulkassa kolmas päivä kuumeessa, mutta onneksi aamun jälkeen ollaan menty parempaan päin, eikä lämpöä enää nukkumaan mennessä ollut. Vielä kun saisi tuon karsean yskän ja räkänenäilyn taltutettua pieneltä. Tosin tässä nyt alkaa pahasti näyttää siltä, että jossain määrin tuo sama tauti on iskemässä myös muhun ja Nikoon. Tänään nimittäin ollaan herätty molemmat kipeällä kurkulla, ja kun Niko tänään palasi reissusta kotiin, hänkin valitteli heikkoa ja väsynyttä oloa. Saa nähdä mitä huominen tuo tullessaan, vai meneekö vaan miesflunssan piikkiin? Mua kyllä jänskättää ihan super paljon, että jos tullaan vielä molemmat kipeiksi, niin miten viikonlopun suunnitelmien käy. Sinänsä yllättävää, että kun pitkästä aikaa olisi reissuun lähtö, niin kaikenlaisia mutkia ilmenee matkaan…

Sen enempää en meidän sairastelusta tullut avautumaan, vaan tänään meillä tehtiin spesiaalimpaa iltapalaa isin kotiin tulon kunniaksi. Nimittäin maailman parasta pannaria, jonka ohjeen oon joskus aikoinaan äidiltä saanut ja nyt haluan sen myös teille jakaa. Tää ei tosiaan oo mitään kevyttä settiä, mutta tätä tehdään sen verran harvoin meillä, ettei paljon haittaa!

PANNARI0 MAAILMAN PARAS PANNARI

4dl vehnäjauhoja

1-1,5dl sokeria

1tl suolaa

1tl vaniljasokeria

1tl leivinjauhetta

8dl maitoa

2 kananmunaa

100g margariinia tai voita sulatettuna

Sekoita kuivat jauheet keskenään, sen jälkeen maito, sulatettu voi ja viimeisenä kananmunat. Kaada taikina leivinpaperin päälle pellille ja paista 220 asteessa noin 30min.

PANNARI3 PANNARI

Jos täysin herkkulinjalle lähtee niin parhaat kaverit tälle pannarille on vaniljajäde ja mansikkahillo, mutta myös esim. turkkilainen jogurtti ja mansikkasose menee täydellisesti, jos ei halua täysmakealla mennä. Petollisinta tässä pannarissa on kyllä se, että valmistuskin on ihan superhelppoa ja nopeeta! Kokeilkaa ja kertokaa mitä piditte? En oo muuten satavarma, mutta tää ohje on ehkä joskus ihan alkuajoillakin saattanut vilahtaa blogissa.

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSABLOGLOVINISSA JA INSTAGRAMISSA + SNAPCHAT: @ESSIPIECES

Avainsanat

Kommentit

Täytyy testata pannaria, näyttää herkulta!

Heh, täsmälleen sama resepti löytyy täältäkin. Ja tää on kyllä maailman parasta pannaria!! 😀

Paranemisia tautipesään! Onneksi pannukakku on niin hyvää, että se helpottaa oloa edes vähän! <3

Essi

Kiitos <3 kyllä tää tästä pikkuhiljaa alkaa helpottamaan onneksi 🙂

Voi ei. Paranemisia sinne ja toivottavasti ette nyt niin kipeiksi tule, että ennätätte parantua hyvin ennen kivaa viikonloppureissua! <3 Miten muuten sun harjoittelun nyt kävi, kun olit pois? Ihanaa kevättä ja paranemisia!!<3<3

Essi

Kiitos Suvi <3 Kyllä nyt näyttää jo paremmalta, vaikka eilen illalla oli vielä aika toivoton fiilis. Harjoittelu jatkuu ihan normaalisti kun tästä paranen, onneksi sen verran pitkä pätkä vielä edessä, että on varaa vähän sairastellakin. Ihanaa kevättä myös sinne <3

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *