Yleinen
7.4.2016

ARKISAFKAA // HEDELMÄPOMMI SMOOTHIE

ARKISAFKAA // HEDELMÄPOMMI SMOOTHIE

arki3 Kuinkahan monennes blogin smoothieresepti tässä tulee? Aika mones, mutta jakamisen arvoinen siitä huolimatta. Meillä nimittäin blenderi laulaa monta kertaa viikossa, ja edelleenkin se on Milan yksi lemppari välipala. Itseasiassa saunailtoina Milalle on tullut tapa pyytää iltapalaksi äitiä tekemään kaikille muutia! Jäiset marjat ja hedelmät onkin ollut aina meidän pakkasen vakiokalustoa, niitä vedetään päivittäin smoothiessa sekä puuron ja rahkan seassa. Vievät muuten myös aika kivasti makean himoja! Mitä marjoja ja hedelmiä teidän pakkasesta löytyy vakkarina? Mansikoiden, mustikoiden, vadelmien ja pakaste mangon rinnalle saisi tuoda meidänkin keittiöön vaihtelua nimittäin.

arki6 Tän päivän resepti on varsinainen hedelmäpommi ja etenkin kesällä takuuhitti. Tää smoothie nimittäin pitää sisällään vesimelonia, appelsiinia, banaania, mehukeittoa ja vain hintsusti rahkaa – itseasiassa muuntuu myös herkulliseksi fruitieksi jättämällä rahkan täysin pois. Koostumuksen ja maun määräät itse muutenkin mieleiseksi, esim. appelsiinin suhdetta lisäämällä smoothieasta saa aika ihanan kirpakan ja taas pehmeämpää settiä vesimelonia lisäämällä. Kokeilkaa ja testatkaa mikä sopii just teidän makuun!

HEDELMÄPOMMI SMOOTHIE (2-3 annosta)

puolikas mini vesimeloni

1-2 reilu banaani

1-2 appelsiinia

1-2dl Valion mansikka-banaanikeitto

1prk rahkaa

arki0

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSABLOGLOVINISSA JA INSTAGRAMISSA + SNAPCHAT: @ESSIPIECES

Avainsanat

Kommentit

Meillä ei pahemmin hedelmiä pakasteta, mutta marjoja kerään innolla ja pakastan. Mansikoiden, mustikoiden ja puolukoiden lisäksi löytyy kaarnikkaa, lakkaa ja karpaloa sekä tietysti viinimarjoja, aroniaa ja karviaisia. Näistä saa jo melkoisen valikoiman smoothieita tai fruitieita, kun lisää hedelmiä, vauvansoseita (tokikin vain hedelmä/marja :-D), rahkaa, leseitä tms….-Ansku

Essi

Oo siellä ollaan oikeita marja-hifistelijöitä – kaarnikoista en oo koskaan kuullutkaan 😮 Mistä noita erikoisempia hamstraat?

Ihania kuvia ja hyvä, että terveellinen sapuska maistuu neidille! 🙂 Me ollaan kanssa puolison kanssa innostuttu smoothieista niin paljon, että nykyään niitä tippuu blogiini joka maanantaille yksi uusi resepti, suluissa olevan linkin takaa löydät ne kaikki ( http://dreamerachiever.com/tag/smoothies/ ).

Meillä vakiokalustoon kuuluu mustikat, mansikat, puolukat, tyrnit, vadelmat, mangon, papaijat, banaanit, ananakset, kaakaonibsit, pähkinät, kaura, salaatit, omenat, kurkku, avokadot… Ei toki kaikki samaan settiin, mutta mm. näitä tulee paljon käytettyä. 🙂

Essi

On kyllä ihanaa, että Milalle maistuu oikeastaan kaikki ruoka 🙂 Sipulia ja paprikaa lukuun ottamatta! Hei mahtavaa, täytyy alkaa seuraamaan sun blogia ja erityisesti noita smoothieita 😉

Huippua, tervetuloa seuraamaan, toivottavasti löytyy maistuvia reseptejä myös teidän keittiöön! 🙂

Puolukoita ja päärynää! Kaurapuuron jämät (tai joku hienostuneempi ilmaisu tuolle :D) tekee smoothieen ihanan kermaisen rakenteen. 😛

Essi

Oi kuulostaa hyvältä! Pitää laittaa ehdottomasti testiin heti huomenna tuo kaurapuuro-juttu 🙂 Kiitos vinkistä!

Puolukoita ja päärynää! Kaurapuuron jämät (tai joku hienostuneempi ilmaisu tuolle :D) tekee smoothieen ihanan kermaisen rakenteen. 😛

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *