Yleinen
6.4.2016

AJANPUUTETTA JA ONNELLISUUTTA

AJANPUUTETTA JA ONNELLISUUTTA

Miten sitä alkaakin nopeasti ihan ahdistamaan, kun ei pariin päivään ennätä blogin pariin. Nyt eletään tosiaan sitä kevään kiireisintä aikaa meidän perheessä. Nikon duunit kiihtyy ja työrintamalla on tulossa muitakin mullistuksia, Mila on tietty normisti päiväkodissa ja mulla alkoi viime viikolla työharjoittelu jota seuraa näytöt joidenka jälkeen valmistun. Päivät hujahtelee ohi vielä kovemmalla tahdilla kuin koulujaksoilla ja taas saadaan maistella sitä, miltä ne kuuluisat ruuhkavuodet maistuu. Ihme ja kyllä, mä oon nauttinut näistä päivistä ihan mielettömästi, sillä juuri sopivasti sitä keskiraskauden lisävirtaa tuntuu tulvivan tällä hetkellä tosi kivasti!

Paljon on varmasti myös tekemistä sillä, että tällä kertaa teen harjoittelua lastentarvikeliikkeessä ja tuntuu, että siellä olen ihan elementissäni. Joka päivä oppii valtavasti uutta, saa tehdä töitä aika ihanteellisessa ympäristössä siihen nähden, kun itsekin odottaa vauvaa ja saa seurata sivusta yrittäjän toimintaa ottaen siitä onkeensa kaiken mahdollisen tulevaisuutta silmällä pitäen. En ole tainnutakaan koskaan täällä mainita, että mulla on jo nuoresta asti ollut kova hinku yrittäjäksi ja ideoitakin on varastossa liuta. Saa nähdä pääseekö niitä joskus vielä toteuttamaan?

arki4

Etenevä kevät on kyllä niin ihanaa aikaa. Jotenkin tuntuu, että talven jäljiltä saa ihan kaikkeen uuden ja raikkaan alun. Tällä hetkellä on niin helppo rakastaa tätä elämää mitä elää. Fiilis ei voisi olla parempi, kun tietää, että kevät ja kesä tuo mukanaan toinen toistaan mahtavampia juttuja. Mun valmistumisen lisäksi, Niko pääsee toteuttamaan yhden tosi suuren unelman josta kirjoitan varmasti pian lisää ja kesä huipentuu vielä vauvaan. Ihan käsittämätöntä – kaikki on just nyt tosi hyvin!

Kiireestä huolimatta blogiin on tulossa kivoja ja mielenkiintoisia postauksia rutkasti. Luvassa on mm. Milan välikausipukeutumista, #vanhemmatrasismiavastaan, arkisafkoja, vauvahankintoja, sisustuspohdintaa ja tietysti myös odotusjuttuja. Reilun viikon päästä olisi muuten taas aika suunnata myös Helsinkiin viikonlopuksi ja Lapsimessuille ainakin. Kuinka moni teistä aikoo messuilla tänä keväänä? Oispa kiva törmäillä Messukeskuksella!

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSABLOGLOVINISSA JA INSTAGRAMISSA + SNAPCHAT: @ESSIPIECES

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *