Yleinen
1.4.2016

INSTAMONTH 3/12

INSTAMONTH 3/12

Maaliskuu meni jo, ja huhtikuun ekakin alkaa olla jo taputeltu. Aika on kuitenkin vielä kurkistaa mitä maaliskuu meille antoi ja mitä kaikkia ihania hetkiä siihen mahtui Instagramin silmin. On siis vuoden kolmannen Instamonthin aika!

maaliskuu 1. Maaliskuun eka, ja kevään ekat tahdit! 2. Onko mitään suloisempaa kuin tuo oma punaposki? 3. Ihania kuoseja kevääseen ja Milan vaatekaappiin Kappahlilta. 4. Maanantait on harvoin mua varten…

maaliskuu5 5. Kevään herkuin juustokakku saa makunsa Marianneista! namnam ♥ Resepti TÄSSÄ. 

maaliskuu1 6. Noshin ihania sulkia kotiutui meille maaliskuussa mekon ja leggingssien muodossa. 7. NAISTENPÄIVÄ fiiliksissä. 8. Viimehetken arvuuttelua beben sukupuolesta ennen rakenneultraa. 9. Raskauden puoliväli saavutettiin ♥

maaliskuu6 10. Nuo KAKSI = suurimmat rakkaudet.

maaliskuu2 11. Kuinka näitä minivaatteita voi vastustaa? 12. So true! ♥ 13. Paikka missä saa levätä – koti ja makkari. 14. Valmiina Palmusunnuntain virpomiskierrokselle!

maaliskuu7 15. Pieni täydellinen poika se siellä ♥ ♥ ♥

maaliskuu3 16. Pääsiäiskisu lähdössä kierrokselleen, aikamoisen saaliin saikin! 17. #PRAYFORHUMANITY 18. Ihanaa Pääsiäistä! 19. Tukkataikoja.

maaliskuu4

20. Pieni kasvaa masussa kovaa vauhtia, ja päivä päivältä liikkeet vahvistuu. Meille todella on tulossa uusi pieni rakkaus kesällä! 21. Pääsiäisen vatsatautirumban ensimmäinen potilas – toinen niin pieni reppana. 22. Yksi herkkuaamiainenkin ehdittiin onneksi nauttia pääsiäisenä. 23. Maaliskuu päätettiin fressisti, smoothie oli kuukauden ykkös aamu- ja iltapala!

Laittakaa @essipieces seurantaan – tässä kuussa tulossa sillä puolella kaikkea kivaa, ainakin yksi huikea arvonta jossa haluatte varmasti olla mukana!

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSABLOGLOVINISSA JA INSTAGRAMISSA + SNAPCHAT: @ESSIPIECES

Avainsanat

Kommentit

Ihania kuvia! Meilläkin rakenneultrassa rv21 kätilö sanoi, että pojalta näyttää. Nyt rv33 olin istukkakontrollissa, ja lääkärin mielestä näytti tytöltä 🙂 Nyt siis jännätään vielä reilu kuukausi, että kumpiko sieltä oikein tulee. Isosisko 2,5v puhuu tietysti pikkuveljestä, kun sitä ollaan tässä toitotettu monta kuukautta. Hyviä vointeja sulle! Toivottavasti saatte nyt olla terveinä 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *