Yleinen
22.3.2016

#PRAYFORHUMANITY

#PRAYFORHUMANITY

Tänään koulusta ajellessa hakemaan Milaa hoidosta sai pyöritellä taas vaihteeksi aika vakavia asioita mielessään pelonsekaisin fiiliksin. Mihin tämä maailma on menossa? Millaiseen maailmaan lapsiani kasvatan? Missä on inhimillisyys ja miksi ihmisestä on tullut toisen ihmisen pahin vihollinen? Vaikka elämässä on mielettömästi hyvää, niin maailmassa tuntuu vain pahuus kasvavan – vähän aikaa sitten Pariisi ja nyt Brysseli. Jatkuvasti tullaan lähemmäs ja väistämättä herää kysymys milloin meillä?

Sydäntä puristaa tän päivän tapahtumien vuoksi. Miten tämän hulludeen saisi maailmasta loppumaan?
12747584_1544749832484078_493721341_n

Tänään piti postata jostain aivan muusta, mutta nyt ei vaan ajatus kulje kyllä sitten yhtään. Palataanpa huomenna positiivisemmalla otteella! Siihen saakka rakkautta kaikille sinne ♥

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSABLOGLOVINISSA JA INSTAGRAMISSA + SNAPCHAT: @ESSIPIECES

Avainsanat

Kommentit

Eikös ole aika kapeakatseista välittää vain Euroopassa sattuneista muutamista tilanteista kun monille tämän päivän tapahtumat ovat arkipäivää?

Essi

Melkein osasin arvata tälläisen kommentin tulevan. Ihmisten pitäisi lopettaa myös toisten syyllistäminen siitä, että otetaan kantaa vain yhteen tapahtumaan. Kun nostan nyt Euroopan esimerkiksi, se ei tarkoita ettenkö välittäisi myös muualla tapahtuvista karmeuksista. Pointti lienee olevan selvä, että koko maailma pitäisi saada raiteilleen ja nämä hulluudet loppumaan ihan kaikkialla. Tälläisissä tilanteissa meidän pitäisi pystyä pitämään toistemme puolia ja toivoa parempaa huomista koko maailmalle!

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *