Yleinen
21.3.2016

ARKISAFKAA / HELPPO KALAKEITTO

ARKISAFKAA / HELPPO KALAKEITTO

Hip hei ja superia alkanutta viikkoa kaikille! Ihana tuo aurinko ja tää etenävä kevät – kyllä mielikin piristyy kohinalla pimeän talven jälkeen. Kevät onkin ehkä nykyään mun lempivuodenaika… heti kesän jälkeen! Niin ihanaa kun kaikki innostaa ihan eri tavalla kun moneen kuukauteen! Muilla samaa fiilistä ilmoilla?

Vaikka moni juttu inspiroi näin keväisin paljon, tarvitaan silti etenkin keittiössä niitä helppoja ja nopeita arkivinkkejä mitä tulee ruoanlaittoon. Pitkän päivän jälkeen ei kieltämättä useinkaan tee mieli viettää kovin paljon aikaa patojen äärellä kokkailemassa, vaan hyvä ja nopea ruoka on aina plussaa! Tää nopea ja helppo – mutta sitäkin herkullisempi kalakeitto on yksi erittäin hyvä arkisafkojen peruspilari. Kantsii kokeilla!

KALAKEITTO

HELPPO KALAKEITTO (n.4 annosta)

7dl vettä

8kpl perunoita

300-400g seiti- tai lohikuutioita pakasteesta

1 kasvisliemikuutio

2 pienehköä kevätsipulia

1ps/200g sipulikuutioita

suolaa

pippuria

tuoretta tilliä maun mukaan

2dl ruokakermaa

Kuori ja pilko perunat suht pieniksi paloiksi, keitä niitä vedessä n.10minuuttia. Lisää sitten sipulit, jonka jälkeen kasvisliemikuutiot ja mausteet. Seuraavaksi lisää kalapalat ja keitä vielä seuraavat 10minuuttia. Mausta tillillä ja lisää lopuksi vielä ruokakerma keittoon. Tarjoile ruisleivän kanssa ja herkullinen arkiateria on valmis nautittavaksi!

Mikäs teidän tän hetken ykkönen on arkiruoissa? Lisäilkää helppoja reseptejä kommenttiboxiin – mielellään meilläkin taas testattaisiin jotain uutta.

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSABLOGLOVINISSA JA INSTAGRAMISSA + SNAPCHAT: @ESSIPIECES

Avainsanat

Kommentit

Meillä syödään paljon keittoja, esim kasvissosekeittoa ja lohikeitto 🙂
Lasagne on vähän harvinaisempaa herkkua joita lapset rakastaa 🙂

Essi

Meillä on keittoa about kerran viikossa, voisihan sitä lisätä vielä toisen päivän arkeen. Ne on niin helppoja ja hyviä 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *