Uncategorized
17.3.2016

MINI´S CLOSET // ZARAN VERKKOKAUPPA AUKI!

MINI´S CLOSET // ZARAN VERKKOKAUPPA AUKI!

Tästä on pakko hypettää blogissakin! Vihdoin ja viimein niitä saa tilattua netistä, nimittäin Zaran vaatteita. Tätä mä oon odottanut kuin kuuta nousevaa, sillä Zaran lastenvaatteet ja ehkä vielä erityisesti vauvamallisto on mun all time favourite! Lähes jokainen Helsinki-reissu on sisältänyt pakkollisen käynnin Zaralla, sillä vaatteita ei ennen ole saanut tilattua, mutta toista se on nyt – verkkokauppa vihdoin avattiin eilen! Ai vitsi, voitte varmaan arvata että eka tilaus on jo lähtenyt…

zara1

Kollaasissa MINI-kategorian vaatteita 0-12 kuisille. Näistä jokaisen voisin jemmata meidän tulokkaalle valmiiksi, just eikä melkein sellaisia vaatekappaleita millaisiin mielelläni meidän pienen nyytin loppukesällä puen. Eikö olekin syötävän ihania?

Entäs nämä pikkutyttöjen vaatteet? Niin ihania kevät/kesäjuttuja, etten kestä! Tuo farkkuinen playsuit ja sadetakki on ihan must have! Kollaasin vaatteet ovat BABY GIRL-mallistosta josta vaattet löytyy aina kolmesta kuukaudesta kolmeen vuoteen saakka.

zara2

Mites ootteko te yhtä täpinöissään tästä verkkokauppa-uutuudesta? Ja hei heittäkää vinkkejä mistä netistä löytyy vähän erikoisempia ihania vauvanvaatteita mitä ei ihan joka toiselta löydy? Kenties ulkomailta? Nextiltä ainakin löytyy ihania poikien vaatteita myös Zaran ja muiden ketjuliikkeiden lisäksi.

Kiitos muuten ihan mielettömän paljon onnitteluista ja myötäelämisestä tuon rakenneultran suhteen ♥ Täällä ollaan edelleen aikamoisessa onnikuplassa elelty maanantain jälkeen!

Kollaasien kuvat lainattu Zara.com.

 

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSABLOGLOVINISSA JA INSTAGRAMISSA + SNAPCHAT: @ESSIPIECES

Avainsanat

Kommentit

Mites, onko toimituskuluja, onnistuuko myös palautus?
Kiitos paljon vinkistä! Olen myös tätä odottanut!

Ihania vaatteita! En tiennytkään että verkkokauppa oli saatavilla, joten oli heti pakko mennä selailemaan 😀

Heti lähti tilaus menemään, kaikkea tarpeellista ja ei tarpeellista 😀 kiitti vinkistä! ihanat värit kevään mallistossa! 🙂

Kivoja vaatteita 🙂 ilmeisesti laatukin kohdallaan? Ovatkohan miten niukkaa/reilua mitoitusta… Ostaako 2v 7kk pojalle kokoa 98 vai 104.. Nyt käytössä lähinnä 98. Mutta pojalla pituutta 96cm, hmm.. By the way, Ihana ja kaunis blogi sinulla! Kaikkea hyvää raskauteen ja ihanaa kevättä 🙂

Mä en oikein koskaan oo osannut innostua noista zaran vauvan/lastenvaatteista. Söpöjä joo, mutta tuntuu hirmu epäkäytännöllisiltä. Ja poikien mallisto on kuin aikuisten miesten, tykkään enemmän lapsekkaista. Ja varsinkin vastasyntyneellä olen suosinut vain pehmeitä, luomupuuvillaisia bodeja ja housuja (mm. Lindex, pop, nosh ym) ja kaikenmaailmat mekot, paidat ja neuletakit on jääneet lähes pitämättömiksi.

Mut pitää kyl ehottomasti tsekata toi zara, tiedä vaikka jotain tarttuisi 🙂

Mietityttää raskaana olevan opiskelijan kohdalla, että miten suoritat sun näytöt vai pystytkö tekemään normaalin työharjoittelun? Paljon onnea odotukseen <3

Mun oli kans heti laittaa tilaus menemään ja seuraavana päivänä oli paketti jo noudettavissa. Erittäin nopeaa toimintaa siis ja mitä ihanuuksia!

Voi ei..kävin vilkaisemassa ja tilaus lähti myös menemään ? mitään ei kyllä kummemmin tarvinnut tytölle mut äkkiä niitä tarpeita ilmaantui.haha.

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *