Uncategorized
12.3.2016

20. RASKAUSVIIKKO

20. RASKAUSVIIKKO

20viikko Vihdoin ollaan jo puolessa välissä raskautta, vaikka hurjalta tuntuu, että toinen samanlainen ajanjakso ja eletäänkin jo laskettua aikaa vauvan syntymälle. Hurjaa! Ylihuomenna päästäänkin sitten jo ultrailemaan bebeä ja tsekkaamaan miltä siellä masussa näyttää. Ihanan jännittävää!

Mun vointi noin yleisesti paranee paranemistaan, ja päivät alkaa olla helpottavan energisiä. Ehkä tässä saa kotonakin vielä kaikenlaista aikaan ennen kuin pieni saapuu. Ainut mikä kiristää ihan hulluna, on se, etten pääse tällä hetkellä kyllä liikkumaan tippaakaan. Urheilu mielessä siis. Tänään käytiin Milan kanssa aamupäivällä puistossa ja matkaa tulee alle 2km. Nyt on sitten taas illan saanut tuskailla jäätävästi kipuilevan alapään kanssa. Nää tuskat on tosiaan päivittäisiä, mutta pahenevat sen mukaan mitä enemmän liikun päivän aikana. Onneksi se voi olla, että nää liitoskivut vielä tästä hetkeksi helpottaa ennen kuin se keilapallo-tunne saapuu vuorostaan. No mutta, onneksi tää on vain väliaikaista – pääasia että rakas saadaan masusta onnellisesti kesällä ulos. Kyllä sen ajatuksen nojalla kärsii vaikka kaikki mahdolliset vaivat vielä tulevinakin viikkoina.

20VIIKKO1

Maanantaita odotellaan kuin kuuta nousevaa. Mulla on koko raskauden ollut sellainen fiilis, että jotain ikävää tässä odotuksessa käy. Ettei vaan yksinkertaisesti voida olla niin onnekkaita että saataisiin kaksi tervettä lasta ilman ongelmia. Ihan kamalia tälläset ajatukset, mutta hyvähän se on varautua kaikkeen. Olisi niin helpottavaa tietää rakenteiden tsekkauksen jälkeen, että vauvalla olisi kaikki hyvin. Mitään en toivo tällä hetkellä niin paljon!

Juuri tuossa illalla vietin laatuaikaa parituntisen verran naapurissa ystävien kanssa, herkkujen ja kauniiden vaatteiden parissa. Oli ihana päästä pitkästä aikaa ihan vaan itekseen irtaantumaan kotoa. Jutut sitten taas välissä eksyivät meidän odotukseen ja vauvan sukupuolen arvuutteluun. Edelleenkin suurin osa veikkaa meille tytön tulevan ja täytyy sanoa, että mitä lähemmäs nyt ollaan maanantaita menty, oon myös itse alkanut kallistumaan pois sieltä varman pojan fiiliksistä. Itseasiassa luulen, että tää sintti ei edes aio kertoa sitä salaisuutta kumpi on ja saadaan odotella sitä tietoa syntymään saakkaa.

Laitetaan vielä vika veikkaus tännekin käyntiin – tuleeko meille tyttö vai poika? Oikein vastanneiden kesken keksin jonkin kivan palkinnon yhdelle onnekkaalle, viimeistään sitten kesällä jos nyt vielä ei saada mitään veikkausta edes.

20VIIKKO2

Musta tää vika kuva oli niin hauska, Yritettiin ottaa masupusu-kuvaa, mutta ei nyt ihan saatu heilahtamattomia versioita. Sen sijaan tässä Milan ilmeessä on jotain niin ihanan innostunutta ♥ …jota meidän arjessakin näkyy hirveästi!

Nyt kauniita unia ja huomiselle kivaa sunnuntaita! Blogiin palailenkin luultavasti vasta maanantaina rakenneultran jälkeen – olkaahan silloin kuulolla 😉

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSABLOGLOVINISSA JA INSTAGRAMISSA + SNAPCHAT: @ESSIPIECES

Avainsanat

Kommentit

Vielä ehtii! Ilman muuta teille tulee poika! 🙂

Poikaa minäkin veikkaisin. 🙂

Veikkaan tyttöä 🙂

Tyttöä veikkaan. 🙂

Tyttö!

Veikkaan poikaa!

Mä kallistun kyllä poikavauvan puoleen 🙂

Tyttöä veikkaan minä 🙂

Poika! 🙂

Kyllä se poika on aivan varmasti 😀

Tyttö! 🙂

On kyllä fiilikset, että voi hyvinkin olla kumpi vaan 🙂 mutta veikataan poikaa kuitenkin! Mulla tyttöolo hämäsi omalla kohdalla, loppuraskaudesta kyllä huomasi jo, että selvä poika masussa on kun potkut oli viedä jalat alta :-D<3

Veikkaan tyttöä 🙂 Kiva seurata näitä raskausaiheisia postauksia, koska itsellänikin on heinäkuussa laskettu aika. Tsemppiä odotukseen 🙂

Tyttö 🙂

Mäkin veikkaan poikaa! Paljon onnea koko perheelle odotukseen 🙂 ja näytät muuten ihan mielettömän upealle näissä kuvissa!

Tyttö!

Kyllä mä veikkaisin kanssa tyttöä! <3

Poika 🙂

Kyllä mä veikkaan poikaa. Ihana masu sulla, ja kiva, että Milakin jo odottelee uutta tulokasta. ❤

Minulla kyllä vahva poika-veikkaus teille! 🙂

😀 Masupusukuvia täälläkin yritettiin ottaa lukemattomia kertoja, siinä koskaan onnistumatta 😀 Aina heilahti. höh.

Ihania odotushetkiä. <3

Minä veikkaan poikaa 🙂

Mä luulen että teille on tulossa poika 🙂

Mä veikkaan poikaa, koska jotenkin on ollut alusta asti sellainen fiilis että poika teille tulee 🙂 Hassua kun tulee tällaisia tuntemuksia tuntemattomista ihmisistä! Näytät muuten todella sädehtivältä ja onnellisesti näissä(kin) kuvissa ♡

Pakko vielä kysyä että mistä tuo neule on? Näyttää just sellaiselta mitä tarvi ehdottomasti itselle mikäli ei ole mammavaate 🙂

Mä veikkaan teille poikaa 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *