Uncategorized
11.3.2016

PÄIVÄT JOITA EI EHDI KUVATA

PÄIVÄT JOITA EI EHDI KUVATA

meidänpäiviä8 meidänpäiviä3 Surkee vai surkein bloggaaja. Lupaa yhdelle uskolliselle lukijalle monien kyselyiden jälkeen toteuttaa Meidän päivä-tyylisen postauksen pikimiten. Nyt ehkä puolisen vuotta ekasta toiveesta, en ole saanut aikaiseksi vieläkään kokonaista postausta. Miten se voikin olla niin vaikeaa? Nöyränä pyydän anteeksi, sillä jo pidemmän aikaa päivät vaan on humahdelleet ihan ohi. Kokonainen päivä tuntuu olevan mahdoton saada taltioitua kameran muistikortille, vaikka yritys on ollut kova. Aika riittämätön fiilis bloggaajan kengissä just nyt, kun haluaisi antaa paljon muutakin kuin vain pintapuolista höttöä. Joskus vähän pintaa syvemmältäkin. No ehkä nää on tälläsiä ohimeneviä kausia ja kriisejä, joita jokainen blogin kirjoittaja joskus kokee?

meidänpäiviä6MEIDÄNPÄIVIÄ0Osansa on ehkä myös jo nyt itse diagnosoidulla raskausajan dementialla? Vaikka iltapäivään asti saisi kuvat otettua, iltatouhuissa se unohtuu. No ehkäpä me mennään helpomman kautta ja ei stressata kuvista. Ensi viikolla meidän päivä-postaus tulee vaikka ilman kuvia!

meidänpäiviä5 meidänpäiviä

Perus raamit tietysti löytyy myös meidän arjesta ja ne voin kerrata jo nyt,

6:45-7:30 Niko lähtee töihin ennen seiskaa, ja käy suukottamassa meidät. Siitä alkaa heräily ja ylös noustaan viimeistään puol kasi. Aamusta riippuen heräillään joko rauhassa tai pinkaistaan nopsaa aamutoimiin ennen kuin startataan kotoa.

(7:50 Kasin aamuina tähän aikaan pakkaudutaan Milan kanssa autoon ja suunnataan päiväkotiin ja kouluun)

8:00 Lastenohjelmia ja aamupalaa kiireettöminä aamuina. Äiti laittautuu pikkuhiljaa ja yökkärit vaihtuu päivävaatteisiin.

9:00 Mila leikkii ja mä pakkailen kamoja, siivoilen vähän ja valmistaudutaan muutenkin päivään.

10:00 Jos meen esim. 12 kouluun, vien Milan kympiksi viimeistään päiväkotiin aamupäivä ulkoiluksi leikkimään kavereiden kanssa.

10-11.45 Mä tuun kotiin vielä tekemään blogijuttuja ja kouluhommia ennen kouluun lähtöä tai tietysti koulupäivinä tähän aikaan oon koulussa. Lounaskin mahtuu tähän aikaväliin.

12.15 Koulussa iltapäivätunnit starttaa ja kestää yleensä joko varttia vaille kolmeen tai puoli neljään.

14:45-15.30 Ajelen koulupäivän päätteeksi hakemaan Milan hoidosta. Joskus matkalla täytyy kipaista kaupasta täydennystä jääkaappiin. (Mites muuten toi mun tän hetken raskaushimo – Mamin kananuudelit? Apua…voisin just nyt elää pelkästään niillä ja shirazakastikkeella :D)

16.00 Ollaan viimeistään kotona, ja pienen sohvalla vietetyn halihetken ja kuulumisten vaihdon jälkeen aletaan laittaa ruokaa pikkuhiljaa Milan kanssa.

17:00 Niko tulee yleensä viimeistään kotiin ja aletaan suoriltaan syömään koko porukalla.

17:30 Pikkukakkonen katsotaan usein vähän myöhässä nauhalta ainakin loppuun ruoan jälkeen.

18.00-19.30 Hengaillaan, leikitään, tehdään kotihommia ja vietetään mahdollisimman kiireetöntä aikaa yhdessä.

19.30 Iltapuuhat, palat ja pesut.

20:00 Mila nukkumaan.

20-22 Blogijuttuja/parisuhdeaikaa/telkkaria aika sopivassa suhteessa. Kaikkea ehtii siis vielä ennen kuin lähtee nukkumaan. Joskus se ilta venyy yli 11, mutta aika hyvin oon saanut skarpattua aikaisempien nukumaanmenoaikojen suhteen.

Oliko tarpeeksi sekavasti kuvattu arki meillä?

meidänpäiviä9 meidänpäiviä1

Meidän päivät on tällä hetkellä usein tosi vaihtelevia. Mulla on koulua ja tunteja tosi vähän enää jäljellä. ennen kuin muutaman viikon päästä starttaa loppurutistus vikassa työharkassa. Arki on vaihtelevaa, ja siks just nyt on vähän haastavaa saada sellasta arkirealistista postausta aikaan, joka kuvais meidän elämää parhaiten. Harkka-aikana mennään paljon vakaammalla rytmillä, päivät menee kaavamaisesti aamusta iltaan ja työajat on päivästä riippumatta samat. Kyllä me kuitenkin jonkinlainen aikaansaannos saadaan tänne blogin puolelle jo ennen sitäkin,

Nyt mä taidan siirtyä tohon yhteen kainaloon ja avataan Netflix vielä yhden Graceland-jakson ajaksi. Siispä ihanaa viikonloppua kaikille  ♥ Palataan huomenna odotuskuulumisien kanssa!

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSABLOGLOVINISSA JA INSTAGRAMISSA + SNAPCHAT: @ESSIPIECES

Avainsanat

Kommentit

Oiij kuulostaa kyllä aika luksuksulta tuollainen ”rento” kouluelämä verrattuna kokopäivä töihin, kun pikku neidinkin aamut alkaa aina klo 6, joka tarkoittaa myös että päiväkoti päivät ovat tooodella pitkiä ja yhteinen aika ihan minimissä. :/ Onneksi sentään on viikonloput <3

Mulla on sit varmaan jotkut imetys-univelka-aivot kun meidän päivästä kertoneeseen postaukseen unohdin myös kuvata iltapäivästä eteenpäin :D. Eipä sillä että aina niin ehtisikään, kun on kiinni kahden kanssa vähän erilailla.

Tääkin oli kiva postaus! Ja täytyy sanoa että kadehdin teitä joiden lapset menee kasilta nukkumaan. Mä en ole vielä onnistunut meidän neitiä saamaan siihen aikaan nukkumaan, edes silloin kun elettiin työ-päiväkotiarkea aikaisine herätyksineen. No, on tullut iltavirkkuun äitiinsä vissiin 🙂 nyt oon tyytyväinen kun yleensä nukahtaa ysin maissa, aamulla kun saa sit itsekin nukkua vähän pitempään monesti (jos vauva antaa)!

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *