Yleinen
9.3.2016

TYTTÖ VAI POIKA?

TYTTÖ VAI POIKA?

Nyt tää vauvahöpsähtäminen on alkunut ihan oikeasti, pää pehmenee, unohtelen asioita ja vaikka mitä. No ehkä sitä saakin jo pikkuhiljaa nostaa vauvakuumeen ylimilleen, kun puoli välikin koittaa lauantaina. Voitte siis varmaan kuvitella, että täällä on jo tehty jos jonkinlaisia testejä beben sukupuolen selvittämiseksi ja tiedän, että moni odottaja näitä tykkää tehdä vaikka ultrassa ei sukupuolta haluaisikaan selvittää. Onhan se vaan yksi raskauden taianomaisimmista jutuista, kun masun sisäistä salaisuutta yritetään selvittää.

tyttövaipoika No mitäs testejä on tullut tehtyä ja mitä ne ovat kertoneet?

Sormustestin tulos: POIKA.

VAU.fi Odotatko tyttöä vai poikaa?-testin tulos: POIKA

Kiinalaisen syntymäkalenterin tulos: POIKA

POIKA

Ei aamupahoinvointia.

Et ole muuttunut ulkonäöllisesti tai jopa hehkut.

Säärikarvojen kasvu on kiihtynyt.

Tekee mieli happamia ja suolaisia ruokia.

Eteenpäin työntyvä masu, raskautta ei havaitse takaapäin.

Vauvan sydämensyke hidas (<140)

Potkut napakoita ja kovia.

Linea negra.

Sinulla on terävä ilme.

Olit yhdynnässä ovulaation aikaan.

Odotat esikoista.

Elitte leppoisaa elämävaihetta lasta tehdessänne.

Kätesi ovat kuivat.

Olet rauhallinen ja hyväntuulinen.

Vauvan isä lihoo odotusaikana.

Jalkasi ovat aiempaa kylmemmät.

Rinnoissa valtava muutos, arat ja turvonneet.

Poikaolo.

11/18

TYTTÖ

Pahoinvointia raskauden aikana.

Kukkiva iho.

Olet kiukkuinen.

Ikenet verestävät.

Vauva on kova hikkaamaan.

Vauvan potkut eivät ole kovin rajuja.

Vauvan syke tiheä.

Närästys.

Sinulla on jatkuvasti lempeä ilme.

Vatsasi leviää sivulle.

Makean himo.

Olit yhdynnässä muutama päivä ennen ovulaatiota.

Ei linea negraa.

Edellinenkin lapsesi on tyttö.

Olitte stressaantuneita lasta tehdessänne.

Kädet aiempaa pehmeämmät.

Rinnoissa ei juuri muutosta.

Tyttöolo.

6/18

Tulos: POIKA

Neljä testiä ja neljä POIKA-tulosta. Milan kohdalla tyttöolon lisäksi tsekkasin Kiinalaisen syntymäkalenterin ja Vau:n testin, silloin ne osottivat tyttöä – eli pitivät hyvin paikkaansa. No jos olen tällä kertaa väärässä oloni kanssa niin sitten en kyllä usko enää mihinkään. No ei kai… Mutta kertokaapas, mitä testejä te ootte tehneet raskausaikana, ja miten ovat pitäneet kutinsa?

tyttövaipoika1

Me toivotaan tietysti molempia sukupuolia ihan yhtälailla. Hintsusti ehkä Nikon puolen perheessä on painetta ensimmäiselle poikavauvalle, sillä sisaruskatraaseen on tähän mennessä syntynyt ainoastaan tyttöjä. Sen vuoksi omasta poikaolosta en ole vielä viitsinyt pitää mitään meteliä, koska voihan ne vibat mennä tällä kertaa ihan väärinpäin. Mila uskoo edelleen vakaasti, että hänelle tulee sisko, samoin Niko ja lähes kaikki muutkin meidän läheiset. Saa nähdä kuka osuu oikeaan, vai suostuuko Muru ylipäätään vilauttamaan paikkojaan edes vähän ultrassa?

poikavaityttö

Sain muuten ystävältäni, Milan kummitädiltä lahjaksi Unborn Heart-dopplerin. Eilen sain sydänäänet itse kuunneltua kunnolla ekaa kertaa. Ihan huikea laite, ja joka kerta niin ihanat jumputukset. Täytyy myöntää, että tuo istukan sijainti vaikeuttaa tuota hommaa aika tavalla, kun pieni pääsee sen taakse niin hyvin piiloon. Onneksi kuitenkin sain vahvat äänet kuuluviin, ja siellä se pikkuriikkinen sydän löi hippusen yli 130 tahtia.

Päivä päivältä ensi maanantai kutkuttaa kyllä vaan kovemmin. En malta odottaa, että päästään tsekkaamaan miten pieni voi ja onhan kaikki ihan hyvin. Enää ei onneksi tarvitse odottaa kuin neljä kokonaista päivää…♥

Kivaa keskiviikkoa, meillä paistaa aurinko ja fiilis on just nyt aika onnellinen!

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSABLOGLOVINISSA JA INSTAGRAMISSA + SNAPCHAT: @ESSIPIECES

Avainsanat

Kommentit

Ekassa raskaudessa kärsin aamupahoinvoinnista mikä kestikin melko pitkään ja tyttö tuli. Tokassa raskaudessa samat oireet ja arvaten tyttö myös. Kolmannessa raskaudessa pahoinvointi painottui iltaan ja oli vähäisempää joten oli vahva tunne että nyt on poika ja niinhän siellä olikin. ? Kaverilla taas kummassakin raskaudessa oli samanlaiset oireet mutta eka oli tyttö ja toinen poika. Joten aina ei nekään kerro mutta se arvuuttelu on kyllä hauskaa ?❤

vauva hikkasi koko ajan, syke oli nopea ja aamupahoinvointia kesti 3kk. jotenkin oli tyttöfiiliskin ultraan asti jossa näkyi selvä poika. ja poika tuli. onhan nuo hauskoja mutta tuskin pitävät paikkaansa 😀

Mäkin tein jotain testejä, mutta kaikkein luotettavin mittari on ollut oma äidinvaisto, joka ei ole pettänyt yhdelläkään kolmesta kerrasta. Esikoista odottaessa ultra lupaili tyttöä, mutta poika tuli, kuten oma vaisto yritti koko ajan kertoa 🙂

Meilläkin on ultra maanantaina, jossa toivottavasti selviää sukupuoli! 😀 Välillä olen varma tytöstä, mutta sitten kuitenkin olen jotenkin luulen, että siellä poika asustaa.

Poikaa veikkaisin teille, sydänäänilukemien perusteella 🙂 Nähtäväksi sitten jää, pitikö paikkansa. Jos sinulta löytyy Milan odotusajan äitiyskortti, niin tsekkaappa, mitä sydänääni lukemia silloin ollut.. onko kenties ollut korkeammat sydänäänet kuin nyt? 🙂
Sanotaan että pojilta matalammat ja tytöiltä korkeammat sydänäänet. ♡

Mä räen esikoisen aikaan tainnut tehdä testejä mutta tässä raskaudessa kaikki merkit viittas toiseen tyttöön ja mulla olikin ihan tyttöfiilis. Testit meinas tyttöä ja ultran mukaan olisikin toinen tyttönen tulossa. Ootko muuten kokeillut tuota ruokasoodatestiä? Mulla sekin puhui tytön puolesta 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *