Yleinen
8.3.2016

ÄITIYSVAATTEET NETISTÄ

ÄITIYSVAATTEET NETISTÄ

Raskauspukeutuminen on aika kinkkinen juttu. Panostaakko pukeutumiseen tuon ohikiitävän ajan, vai sinnittelisikö jo olemassa olevien vaatevarastojen turvin? Käyttäen tietysti kaikkea mikä vain venyy tarpeeksi tyylistä riippumatta? Vai säilyttääkkö oma tyyli myös raskausajan siitä tinkimättä? Näähän on näitä elämän niin suuria kysymyksiä, eikö?

Milan aikana pihistelin ja silloin ei kyllä ollut omasta tyylistä tietoakaan. Kaikkea käytettiin mikä vain saattoi päälle venyä, ihan siellä viimeisilläkin viikoilla. Sen jälkeen onkin mennyt vaatekaappi oikeastaan täysin uusiksi. Mitenkäs sitten tällä toisella rundilla? Tähän asti on jälleen sinnitelty, vaikka jo alussa hankin muutamat äitiysleggingsit – koska onhan ne nyt pirun mukavat! Nyt on kuitenkin se hetki käsillä, kun on oikeastaan pakko hankkia muutamia äitiysvaatteita, jotta voi tulevien kuukausien aikana pukeutua edes jotenkin päin fiksusti.

Kroppaprojektien myötä vaatekaapin sisältöä tuli uusittua pienemmillä vaatteilla, ja viime vuonna kun painoa kertyi takaisin alkoi jo vähän paniikki nostaa päätään. Omat vaatteet ei istuneet päälle enää oikein mitenkään ja mikään ei tuntunut hyvältä. Nyt kun vauvamasu on näkyvissä, voi olla itselleen helpommin armollinen ja arvostaa kroppaansa sen vioista huolimatta. Sen myötä sisustusjuttujen lisäksi myös pukeutumisasiat ovat alkaneet kevään tullen kiinnostaa taas ihan eritavalla. Jospa sitä äitiysvaatteiden jälkeen palautuisi synnytyksestä ja saisi kilpirauhasariasiat siihen kuosiin, että mahtuisi ensi syksynä taas pikkuhiljaa omiin vaatteisiin niin, että niissä olisi myös hyvä olla.

Viimeviikkojen ajan oon tehnyt alustavaa tutkimustyötä tulevia shoppailuja varten. Jyväskylässä on ihan surkea äitiysvaatevalikoima, joten ostoksia tulee tehtyä pian netistä. Miten ihanan monipuolinen valikoima nykyään onkaan, Milan aikaan ei varmasti ollut vielä näin kattavaa äitiyspukeutumista tarjolla, vaikka siitä onkin vasta kolme vuotta aikaa. Kasasin listan nettikauppoja joista todennäköisesti itse äitiysvaatteeni hankin seuraavina kuukausina. Toivottavasti tästä on apua teillekin!

H&M

Hennesiltä löytyy mun mielestä aikalailla perushyviä äitiysvaatteita, ei mitään kovin persoonalliseen pukeutumiseen, mutta sellaisia jokaisen naisen peruspilareita vaatekaappiin. Hinta laatusuhteen oon kokenut hyväksi, sillä itse en ainakaan perusvaatteisiin tahdo laittaa paljon rahaa. Etenkin kun on kyse vain väliaikaisesta pukeutumisesta, mulle riittää aivan hyvin, että ne kestävät käytön ja ne voi hyvillä mielin antaa ystävälle vielä kiertoon.

äitiysvaatteet1

LINDEX

Mua harmittaa ihan älyttömästi ettei meillä Jyväskylässä ainakaan yksikään Lindex omaa äitiyspuolta, joten nämäkin täytyy tilata netistä. Kuvassakin näkyvä pitkähihainen maximekko on ehdottomasti ostoslistalla kevääksi!

äitiysvaatteet3

ELLOS

Elloksella on nyt paljon äitiys- ja imetysvaatteita alessa, kannattaa käydä kurkkaamassa. Itsekin laitoin yhden imetysmekon ostoskoriin jo. Aika kivan monipuolinen valikoima noin muutenkin!

äitiysvaatteet5

ZALANDO

Zalandon valikoima yllätti – sieltä löytyy kyllä jokaiselle äidille jotakin. Merkeistä löytyy mm. Mamalicious, Esprit, BOOB ja Belly Button. Kannattaa kurkata!

äitiysvaatteet6

JOLLYROOM

Jollyroomilta löytyy myös äitiysvaatteita kaiken muun ihanan lisäksi, tiesittekö sitä? Myös monet tutut äitiysvaate brandit ja tällä hetkellä kivoja aleja. Urheiluvaatteitakin löytyy, ja itsellä pistikin silmään yhdet edulliset treenitrikoot keväälle.

äitiysvaatteet2

ASOS

En tiedä kuinka tuttu teille on ASOS? Monilla mammafoorumeilla vinkataan aina ASOSkselle jos kysellään juhlamekkoja raskausmahalle, eikä ihme sillä tosi nättejä mekkoja löytyy valikoimasta. Itse olen monesti meinannut tehdä tilauksen ihan normipuolelta, kun on kyllästyttänyt ketjuliikkeiden vaatteet. Monien kavereiden suosituksista huolimatta tilaaminen on kuitenkin jäänyt – oon nimittäin suhteellisen huono vielä tilailemaan netistä. Uskokaa tai älkää! No ehkä äitiyslomalla on sitten aikaa opetella sekin taito 😀

äitiysvaatteet4

SPOT-A-SHOP

Viimeisenä vielä mun tuorein löytö. Kyseessä ei ole erillinen verkkokauppa, vaan ihan superkätevä sivusto joka kokoaa edulliset vaihtoehdot eri verkkokaupoista. Spot-a-shopista aion varmasti itsekin metsästää vaatteita koko perheelle tänä keväänä!

äitiysvaatteet

Jatkossakin aion luottaa äitiyspukeutumisessa tunikoihin ja leggingseihin, niistä en luovu. Kesällä sitten onneksi saakin vedellä ilman pöksyjä kaikenlaisissa hellemekoissa. Edellyttäen tietysti ettei koko kesä ole kolea ja sateinen…

Miten te pukeudutte raskausaikana? Riittääkö vaaterebertuaarissa joustoa vai tuleeko mamavaatteita shoppailtua runsaastikin? Jos tulee niin mistä ostokset teette? Lisää vinkkejä saa ehdottomasti jakaa jos joku hyvä putiikki jäi listalta.

Niin ja hei, IHANAA NAISTENPÄIVÄÄ KAIKILLE ♥

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSABLOGLOVINISSA JA INSTAGRAMISSA + SNAPCHAT: @ESSIPIECES

Avainsanat

Kommentit

Hei,
Tuli vielä mieleen että on noita pienempiäkin hyviä äitiysvaateita ja imetysvaatteita myyviä verkkokauppoja kuten http://www.9kk.fi

Onneksi selvisin melko vähillä mammavaatehankinnoilla. Housut ostin pääasiassa H&M:n mallistosta ja treenitrikoot tilasin Zalandolta + Mamalicioukselta. Yläosia löytyy hyvin ihan tavallisistakin malleista 🙂 Täällä Kuopiossakaan ei ole Lindexin MOM -osastoa. Onkohan se Suomessa täysin postimyyntinä…? Merkkisuosituksena muuten vielä esim. Zalandon Noppies -ainakin legginssit ovat olleet hyvälaatuisia.

Sama vika on muuten tässä vaiheessa ennenku alkaa omat taas mahtua! Sinnittelee niillä muutamilla jotka mahtuu, tyylistä ei ole tietoakaan mut uutta ei raaski hankkia. No jospa tässä pikkuhiljaa palautuisi, nyt vauva 2kk 🙂

Mammas.fi 🙂 mamaliciousin äitiysvaatteet on laadukkaita ja mukavia päällä. Koodilla olehyvä10 saa -10% tilauksesta 🙂

Haaveilin raskauden alkuvaiheessa kaikista ihanista äitiysvaatteista ja kuvittelin tarvitsevani niitä paljon. Onneksi päädyin kuitenkin hankkimaan vain muutamat perusvaatteet (housut, leggarit, pari paitaa) sillä niillä olen pärjännyt aivan hyvin nyt jo viimeiselle kuulle edenneen raskauden ajan. Omat vanhat trikootopit ja – pitkähihaiset sopii hyvin päälle, samoin tietty neuletakit, joita voi pitää auki. Jyväskylän heikko tarjonta tuli myös todettua, mutta onneksi H&M:ltä löytyy edes se pieni mammaosasto.
Kesäaikana pukeutuminen on varmasti helpompaa, kun ei tarvitse sulloutua pakkasen kestäviin ulkovaatteisiin. Itse ainakin jouduin käyttämään reilusti luovuutta esim toppahousujen kanssa.

Kiitos vinkeistä!
Ensikertalaisena pitäisi alkaa perehtymään tarkemmin ihan kaikkeen, joten kovin tarkatkin pukeutumis- ja tuotevinkit olisi tarpeen 🙂

Täällä menty aika pitkälti omilla vaatteilla. Monia vaatteita on tippunu kyydistä raskauden mittaan mutta tosi monet paidat menee edelleen päälle kun ovat pitkiä tai muuten joustavia 🙂 Housut toki jäi ekana pieniksi ja sain onneksi kaverilta mammahousuja lainaan. Pari äitiyspaitaa löytyy mutta enpä oo kauheesti äitiyspukeutumiseen panostanu 😀 odotan niin innolla että maha on poissa ja omat vaatteet mahtuis päälle!! (nyt rv 34+5)

Aika vähän tuli ostettua, muutamia housuja ja pari ihan perus teepparia, hmstä just hinnan takia. Nyt kyllä vähän ärsyttää kun ne tavalliset vaatteet mitä käytin isonkin mahan kanssa on venähtäny tai menettäny muotoaan. Maksimekot oli kovassa käytössä kesällä ja muutenkin varmasti kesällä helpompi isookin mahaa pukea, ainakin kuvittelisin.
Muutenkin raskauspukeutuminen oli sillain vapauttavaa kun ei tarvinut stressata näyttääkö lihavalta tai pitäiskö vatsaa vetää sisään. Nyt niitä ongelmia onkin sitten taas senkin edestä 😀
Tiia

Kiitos paljon linkeistä, tuli muutama ”uusi” kauppa tietoon, joista en olisi osannut etsiä äitiysvaatteita. Itse sain tutulta kahdet äitiysfarkut, ja pitkähihaisen mekon; niiden lisäksi olen ostanut pari pidempää paitaa ja rintsikoita. Ajattelin kyllä aika pitkälti mennä muuten vanhoilla vaatteilla; maksimekot ovat loistavia kesään, niitä tulee ehkä pari ostettua. Jotenkin ei vaan hirveästi viitsi tuhlata tähän väliaikaiseen vaiheeseen, toki vaikka mitä ihanaa löytyisi (kuten Diane Von Furstenbergin kietaisumekot) jos rahasta ei olisi kiinni 😀

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *