Yleinen
7.3.2016

YSTÄVÄKIRJA-HAASTE

YSTÄVÄKIRJA-HAASTE

Saatiin Maarialta haaste lähteä mukaan alunperin Nöpsyn ystäväkirja-haasteeseen. Postauksia on tullut luettua jo aiemmin useasta perheblogista, ja on ne vaan niin ihania kun noiden pienten vastaukset on niin spontaaneja ja aitoja. Niin oli meidän Milankin, ja ihan sai ihmetellä kuinka hän vastasi kaikkiin kysymyksiin niin hienosti ja innoissaan. Näin Mila vastasi mitään korjaamatta ja pois jättämättä…

ystäväkirja

Nimi (oikea tai jolla esiinnyn blogissa) ja blogin nimi – Mila, tyttö bogissa.

Ikäsi – Kaksi, kolme kesällä ja oon iso tyttö.

Parasta just nyt – palapelit, pälittäminen ja äiti.

Lempiruoka – Kana ja liisi, päälynä ja kalkit.

Lempijuoma – Tykkään juua maitoa ja pettä…vielä mehua!

Suosikkileikkini – Vauvaa hoitaa ja leikkiä.

Harrastukseni –  Teen kakkua ja jumppaan.

Idolini – Isi ja äiti on ihania ihmisiä.

ystäväkirja2

Valitse paremi: potta/vaippa, auto/juna, kukkakaali/parsakaali, lämmin/viileä ja oma sänky/äidin kainalo.

PÖNTTÖ!

Juna.

Pawsa. 

Piileä.

Oma sänky, aamulla äitin kainalo.

ystäväkirja1

Niin kuin huomaatte, Milan kieli ei ihan vielä ärrään ja veehen taivu, mutta muuten tyttö puhuu nykyään ihan älyttömästi ja juttua on vaikka muille jakaa. Kuulisitte ne turinatulvat etenkin esim päiväkotipäivien jälkeen, kun äidille ja isille pitää kerrata koko päivän kulku ja mitä on tullut tehtyä. Ihan parasta.

Meillä muuten talviloma kruunantui siihen, että Milalla nousi lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kuume ja yskä on ihan kamala. Tänään ollaan vielä tyttöjen kesken sairastupailtu, mutta luultavasti huomenna päästään arjen syrjään taas kiinni. Jospa tää olisi nyt sitten viimeinen kuumeflunssa tälle talvelle? Ei voi kun toivoa!

Haastan tällä kertaa Saran, Melinan ja Jonnan nappaamaan tästä kiinni!

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSABLOGLOVINISSA JA INSTAGRAMISSA + SNAPCHAT: @ESSIPIECES

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *