Yleinen
6.3.2016

KEVÄÄN NETFLIX SUOSIKIT

KEVÄÄN NETFLIX SUOSIKIT

1 . BLOODLINE // Törkeen hyvä sarja Netflixin alkuperäis tuotantoa. Eka tuottari vasta ulkona ja se saatiin katsottua loppuun maanantaina. Nyt kieli pitkällä odotellaan kun toinen kausi julkaistaan tänä vuonna, toivottavasti hyvin pian! Sarja käsittelee Floridalaisen arvostetun perheen elämää ja sen salaisuuksia. Hyytävää ja koukuttavaa jännitystä laatunäyttelijöiden esittämänä. Katsokaa ja koukuttukaa!

2. MAKING A MURDERER // Niko sai lämmitellä mua tän dokkarisarjan aloitukseen pitkään, mutta onneksi onnistui. Tähän ei voi oikein sanoa muuta kuin että KATSOKAA! Ihan jäätävän kova setti – tää ei jätä kyllä ketään kylmäksi, jos rikosjutut yhtään kiinnostaa.

3. O.C. // Mun raskauspahoinvointijakson pelastus. Katsoin kaikki kaudet kun olin sohvan omana, ja ai vitsi mikä aikamatka olikin omiin teinivuosiin. Ei tuo sarja vaan petä näin kymmenen vuodenkaan jälkeen! Olisin melkein valmis kattomaan uuden rundin putkeen. Muita O.C. faneja? 😀

4. SINISET SILMÄT // Superjännitystä taas naapuristamme Ruotsista. Ihan takuuvarmaa scandisarjaa jälleen, ja jos oot todennut Silta sarjan just suhun uppoavaksi, kannattaa myös tälle sarjalle antaa mahdollisuus. Itseasiassa molemmissa sarjoissa nähdään myös kivasti tuttuja näyttelijöitä.

5. ONCE UPON A TIME IN PHUKET // Listan ainut leffa ja samalla myös kevennys. Ensimmäinen kevyempi huumorielokuva Ruotsista jolle annettiin mahdollisuus yksi sunnuntai-ilta, ja sai kyllä nauraa! Just sellaista aivot narikkaan kamaa mitä välillä kaipaa ja superihania maisemia pallon toiselta puolelta. Sai muuten reissukuumeenkin aikaan!

netflix

Tässä alkukevään TOP 5. Miltä se teillä näyttää? Nyt äkkiä kovimmat suositukset kehiin, sillä uusi sarja pitäisi löytää seurattavaksi, mielellään jotain rikos/jännityskamaa, että se uppoaisi Nikollekin.

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSABLOGLOVINISSA JA INSTAGRAMISSA + SNAPCHAT: @ESSIPIECES

Avainsanat

Kommentit

Oijoi, yksi lemppariaiheista -sarjat 😀 Oottehan jo katsonut seuraavat; Sons of Anarchy (kylläkin raaka mutta koukuttava ja Jax niin hot! ) , Breaking Bad ja Orange is the new black. Nämä menee kaikki myös miehelle paremmin kuin hyvin!

Mulla lemppari sarjoja joita jaksaa kattoo aina uudelleen ja uudelleen on juurikin mainitsemasi silta ja O.C., lisäksi Pako, Gossip Girl, vampyyri päiväkirjat (näihin liittyen pitää alkaa seuraavaksi katsoa the originalsia).

Innolla odotan myös suomalaista sarjaa mustat lesket, josta tuli viime vuona ykkös kausi ja nyt se on pyörinyt uusintana läpi ja kohta alkaa kakkos kausi, jee!

Tuo Shameless on aivan huippu sarja!

Narcos, ehdottomasti. Mieheni kanssa taidettii parissa päivässä kattoo, koukutti kun on tositapahtumiin perustuva. Löytyy vain yks tuotantokausi tällä hetkellä Netflixistä, jatkoa odotellessa! 🙂

Ei nyt mitenkään liity postaukseen, mutta onko teillä Ikean Kivik sohva? Ja jos on niin mikä toi kangas on? Näyttää niin ihanalta!

Mites olis How to get away with murder? Sitäkin on vaan yksi tuottari Netflixissä, mutta on aivan törkeän hyvä ja koukuttava sarja.

Limitless, A Game Of Thrones, Blacklist, Grimm.. en tiedä uppooko noista mikään, mut tapitan yhdessä ja yksin joka jakson. Netflixiä ei ole, joten varmaks en osaa sanoo, löytyykö valikoimasta. Ehkä ihan OCn takia pitäis hommata 😀

Graceland, scorpion, baby daddy.

Ja netflixistä löytyy. 🙂

Suosittelen netflixistä shameless sarjaa, ihan huippu:D

O.C. fani ilmoittautuu!!!!! Ihan paras sarja!!! Katoin kans tässä alkuvuodesta kaikki kaudet ja tekis mieli alottaa alusta :’D

Meillä mies katsoi myös ton kakkosen ! Ite katsoi ekaa jaksoa hetken mutta ei iskenyt, sain kylläkin kuulla mitä sarjassa tapahtui ?

Mä oon koukuttunut gossip girliin ihan täysin, just sopivan kevyttä draamaa! Nyt on menossa viimeinen tuotantokausi joten uusi seurattava sarja olisi löydettävä. Ehkäpä aloitan seuraavaksi oc:n, se olis yhtä kevyttä katsottavaa kun tuo gg.

Kiitos muuten sunnuntai-illan leffavinkistä! 😉 Hyvä oli!

Tää tulikin hyvään saumaan! Just avattiin pitkän viaplay-kauden perään netflix-jäsenyys ja vähän vielä etsitään itteämme! 😀

Making a murdererin perässä mekin toi aloiteitettiin ja sit jäätiin koukkuun The 100 -sarjaan! Toi bloodline on ainakin pakko nyt testailla!

Ja oc ♡

OC on täälläkin edelleen tosi kova sana eikä siihen kyllä kyllästy koskaan 😀 nyt oon kattonu sellasta ku Baby daddy on muuten hyvä !

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *