Yleinen
3.3.2016

MINI´S CLOSET // POMPIN TALVIHAALARI

MINI´S CLOSET // POMPIN TALVIHAALARI

MINI mini0 Milalla on ollut nyt tämän talven käytössä Pomp de Luxin syyskauden toppahaalari. Tilasin toppiksen syksyn kutsuiltani ihan kokeilumielessä, sillä ihastuin kuosiin livenä ihan täysin. Olisko edellisen talven neon pinkillä Mololla osuutta siihen, että tänä vuonna teki mieli jotain hillitympää? Puku nimittäin sopii täydellisesti vanhan roosan värisine pilkkuineen Pompin saman värisiin asusteisiin. Ihan supersöpö kombo. Vai mitä ootte mieltä?

mini3 MINI6 Tekniset ominaisuudet puolsivat myös haalarin hankkimista, nimittäin ne olivat lähes huippuluokkaa kun vertasin esim. Popin ja Molon haalareihin. Tämä edullisempi ihanuus ei kyllä jäänyt jälkeen lähes lainkaan tyyriimmille topille. Hitsi kun en nyt muista mitkä ne todelliset erot oli, mutta hyvin pienet kuitenkin, eikä Googlekaan tässä nyt mua auttanut. Numeraalisia faktoja tärkeämpää on tietty se miten haalari toimii käytössä. Täytyykin heti tyhjentävästi todeta, että ollaan oltu ihan täysin tyytyväisiä tähän hankintaan – Pompin haalareita tullaan siis jatkossakin meillä näkemään 100% varmasti.

MINI1

Hinta laatusuhteeltaan haalari ei voisi olla enää parempi. Koko talven kovassa käytössä ollut puku ei ole mennyt miksikään ja likakaan siinä ei näy laisinkaan. Tällä hetkellä pesuja on siis vielä pyöreä nolla. Puku pitää tosiaan erittäin hyvin tuulta ja vettä, ja se on erittäin lämmin. Mä menin syksyllä ostamaan Reiman fleecehaalarin aluskerraksi, ja se lisänä ollaan pärjätty talven kovimmatkin pakkaset. Ja siis lisättäköön vielä, että tää on meidän ainut toppahaalari. Varavaihtoehtoa ei löydy, joten aika riskillä ollaan menty, mutta hyvin pärjätty.

Milan haalari on kooltaan 92cm ja menee kyllä hyvin vielä lopputalven. Mitoitukseltaan Pompin haalarit ovat aavistuksen reiluja, sillä Milan sisävaatteet tällä hetkellä ovat pääsääntöisesti jo 98-104 senttisiä. Vielä Milan iässä on ollut myös isosti plussaa näistä ”baby-koossa” löytyvistä tuplavetskoista – helpotti pukemista aika kivasti, etenkin kun sitä alkutalvesta alettiin omatoimisesti reenailemaan.

Mites muut Pompin haalareita testailleet? Ootteko olleet tyytyväisiä?

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSABLOGLOVINISSA JA INSTAGRAMISSA + SNAPCHAT: @ESSIPIECES

Avainsanat

Kommentit

Toi on kyllä ihana. Tilasin alesta saman ensi talveksi. Vähän kyllä silmäilin epäluuloisena niitä hihojen lumilukkoja, että kuinkahan tiukat ja hankalat ne on käytössä…

Essi

Vitsi kun olisin itekin ollut yhtä fiksu, siinä olisi saanut niin halvalla ens vuodeksikin haalarin 🙂 Meillä ne lumilukot on ollut tosi hyvät, erittäin kätevät just kun ei lumet pääse hihaan vaikka hanska lipsahtais huonosti.

Oi onpa söpö haalari 🙂 parin viikon päästä oonkin menossa pompin kutsuille 🙂

Ainiin ja onnea hei tulevasta beibistä,huomasin jo aikoja sitten mutta lahopää en oo muistanut onnitella <3

Essi

Toi on kyllä ollut I H A N A 🙂

Kiitos Tiina <3 haha, eihän sitä aina kaikkea voi muistaa 😀

Meillä sama haalari ja ollaan oltu tosi tyytyväisiä! 🙂

Essi

Kiva kuulla 🙂

Ostin saman haalarin alesta, hintaa jäi 40e!! Ja on tosi hyvä haalari, olen erittäin yllättynyt siis positiivisesti ? nyt ajattelin ostaa kevään mallistosta ulkohousut, jospa olisivat yhtä hyvät

Essi

Mua vähän harmittaa etten hamstrannut alesta samaa haalaria ensi talveksikin. toi on niin ihana <3

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *