Yleinen
1.3.2016

PIENEN LOMALAISEN TOIVEPÄIVÄ

PIENEN LOMALAISEN TOIVEPÄIVÄ

Vihdoin talo on hiljainen. Huhuh mikä päivä meillä on takana, niin spesiaali, että se veti pikkumimmistä mehut iltapäivällä täysin loppuun, mutta iltaa kohti nosti kierrokset jälleen jännittävän päivän jälkeen tappiinsa. Me nimittäin toteutettiin Milan suurin talvilomatoive tänään, kun heti aamusta ostettiin liput ELOKUVIIN! Telkkarissa vilkkunut mainos uudesta Risto Räppääjästä on aiheuttanut meillä sen verran monta riemunkiljahdusta, joten pakkohan se oli uskaltautua leffareissulle tuon alle 3-vuotiaan kanssa. Enkä oikeastaan tiedä jännittikö tytärtä vai äitiä enemmän?

elokuvissa3 Mä nimittäin pohdin pitkään uskaltaudunko Milan kanssa kaksin elokuviin, ihan sen takia, että joudutaanko hyppäämään salista jo superaikaisin pois, kun neiti ei jaksakaan keskittyä. Risto Räppääjän edellinen leffa, Liukas Lennart on Milan lempparileffa Frozenin ohella ja sen tyttö jaksaa katsoa lähes alusta loppuun melkein liikahtamatta, joten päätin ottaa riskin. Onneksi mukaan saatiin myös Milan serkkutyttö, joka on muutaman vuoden vanhempi näyttämään mallia kuinka leffareissuilla toimitaan. Isomman tytön seurassa Milasta oikein huokui kuinka siistiä oli päästä kaupungille viettämään tyttöjenpäivää. Ensin hamppareille, sitten vielä namukaupan kautta leffaan. Voitte varmaan kuvitella kuinka pähkinöinä toi pikkutyyppi oli tästä kaikesta ensikertalaisena?

elokuvissa2Oma jännitykseni osoittautuikin siis nopeasti täysin turhaksi. Leffa itsessään meni tosi hyvin, ja Risto Räppääjä oli juuri sopivan pituinen pätkä, etenkin näiden nuorimpien katsojien näkökulmasta. Mila jaksoi tosi hienosti istua omassa penkissään, vaikka jännimmissä kohdissa pitikin päästä äidin syliin. Vikaa 10minuuttista lukuun ottamatta tyttö keskittyi leffaan herkeämättä, mutta lopussa alettiin kyllä jo kysellä milloin tämä loppuu. Näin aikuisen vinkkelistä täytyy kyllä myös todeta, että tämä uusin Räppäjä oli huomattavasti tylsempi edeltäjiään. Vai mitäs ootte muut mieltä, oonko ainut aikuinen jonka silmät alkoi lupata puolessa välissä? Normaalisti mä oon nimittäin tykännyt katsoa noita leffoja omien pikkuveljien ja Milan kanssa.

elokuvissa

Tälläinen oli siis Milan toivepäivä tälle lomalle. Mitä muuta sitä oikeastaan voisikaan spesiaalimpaan päivään pyytää – herkkuja, kavereita ja jännittävä ensikokemus leffateatterissa! Loppulomalla meininki olisi käydä ainakin vielä luistelemassa, kaupungilla pyörimässä, treffata kavereita ja pulkkamäkeenkin pitäisi ehtiä. Loppuukohan meiltä päivät pian kesken?

Mitähän sitä seuraavaksi mentäisiin elokuviin tsekkaamaan? Onko muuten kellään varmaa tietoa milloin se Frozen 2 tulee, vai onko koko leffa pelkkää huhua?

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSABLOGLOVINISSA JA INSTAGRAMISSA + SNAPCHAT: @ESSIPIECES

Avainsanat

Kommentit

Ihana tuo Milan takki! Mistä se on?

Essi

Se on kyllä supersuloinen 🙂 ja Zaralta ostettu.

Mä kuulin just, että olis tulossa ens talvena joskus joulun tienoilla? En tiiä kuin totta huhu on, mutta niin mulle joku tiesi kertoa 😀

Essi

Mä kuulin viime vuoden lopulla, että se olis tullu jo tänä vuonna, mutta ei 😀 Katotaan muuttuuko tää tieto vielä, meillä nimittäin leffaa odotetaan kuin kuuta nousevaa!

Essi

Mä kuulin viime vuoden lopulla, että se olis tullu jo tänä vuonna, mutta ei 😀 Katotaan muuttuuko tää tieto vielä, meillä nimittäin leffaa odotetaan kuin kuuta nousevaa!

Kävin vähän googlettamassa tuota Frozen 2 elokuvaa ja ainoa vinkki julkaisuajankohdasta oli vuonna 2019! Ohhoh, kyllä saa pienet fanit odottaa aika kauan. Saa nähdä nouseeko innostus uudestaan…meidänkin neiti on silloin jo ekaluokkalainen! :O

Essi

No ei oo totta 😀 On kyllä aika hassua ettei ne Disneyllä herää vähän aiemmin tota leffaa julkaisemaan, nää tän hetken fanit on tossa iässä jo osa kasvanut ohi ton prinsessa-vaiheen 😮 Kummallista!

Vissiin tulee vasta 2019 tuo Frozen.. Ainakin alustava julkaisu sillon. 🙁

Essi

Eikä! On pikkasen odotusta näillä pienillä vielä edessä 😮

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *