Yleinen
29.2.2016

INSTAMONTH 2/12

INSTAMONTH 2/12

Sitä vedelläänkin sitten helmikuun vikaa päivää, tai jo vikoja tunteja! Aika hurjaa kyllä, että huomenna on jo maaliskuu. Kevättä kohti mennään ja kovaa, onhan tuo aurinko jo aika vahva merkki siitä, vaikka lumikinokset ainakin täällä meidän suunnilla on vielä melkoisen korkeita. Pitenevät päivät on kyllä ihana juttu ja antaa energiaa ihan kaikkeen uuteen taas pimeän talven jälkeen. Maltan tuskin odottaa kun jo muutaman viikon päästä ollaan huomattavasti lähempänä niitä ihania päiviä kun lumet sulaa ja kevät tuoksuu!

Nyt on siis aika jo kerrata tän vuoden toka Instamonth, joten katsastetaampa mitä kaikkea on helmikuuhun mahtunut Instagramin silmin.

instamonth2 1. Helmikuun tokana päivänä vietettiin kaksostenpäivää – Instassa fiilistelyä ja onnittelut myös omille kaksosveljille ♥ 2. Milan huoneessa. 3. #onnellinen 4. Sunnuntaiaamu vain kahdestaan – päätettiin Nikon kanssa, että ennen vauvan syntymää vietetään parisuhdevuorokausi kerran kuussa.

instamonth23 5. Helmikuun alussa päästiin vaihtamaan vapaalle ja koettiin Cheekin huikea Alpha Omega Tourin jäähallikeikka. Ihan superupee spektaakkeli Jyväskylänkin kokoisessa jäähallissa!

instamonth21 6. Suloisimman Nooan 1vee bileet. 7. Isosiskon vauvaukuumeilusta kirjoitettiin myös blogissa ja fiilisteltiin instassa. 8. Smoothiet on edelleen koko perheen lempparivälipaloja! 9. Helmikuussa tehtiin pari ihanaa ostosta HarjunPaperista kotiin!

instamonth24 10. Vietettiin tietysti myös YSTÄVÄNPÄIVÄÄ ♥

instamonth3 11. Perhe on best! 12. Ekat minivaatteet hankittu ♥ on ne vaan niiiiiin ihania! 13. Vietettiin myös vohvelikestejä. 14. Ja äiti oli myös aika-ajoin tooodella väsynyt…

instamonth25 15. Vieläkin tuntuu ihan uskomattomalta, että meillä on parin vuoden jälkeen edessä taas #vauvakesä ♥

instamonth26 16. Hääkuume nostatettiin ihan uusiin sfääreihin, kun pääsin morsiusmalliksi Nikon pikkusiskon opiskelujuttuihin. Enkä muuten kosinut tänään! 😀

instomonth22

17. Mini´s Closet teki paluun blogin ohjelmistoon. 18. Jotain ihanaa neidin huoneessa, nuo EefLillemoorin printit on jotain niin karkkia! 19. Toiset kemut helmikuulle Minishown porukan luona – ihana Minea 4v! 20. Harvinaista herkkua – hiihtolomalainen päiväunilla. Meillä on päikkärit jätetty lähes huomaamattomasti pois päiväohjelmistosta…

instamonth47

21.  #BLESSED ♥

Instagramissa tapahtuu tasaiseen tahtiin, joten tervetuloa vaan seuraamaan meitä kaikki uudetkin tyypit. Löydät meidät @essipieces nimimerkin takaa!

Blogiin on tällä viikolla tulossa taas kaikkea kivaa. Suunnitteilla on ainakin pitkästä aikaa postaus meidän päivästä (lomalaisia kun tässä kerran ollaan, vihdoin ehtii kameran taakse kunnolla!), Mini´s Closettia, Netflix-suosikkeja, raskauskuulumiset tuttuun tapaan sekä ajatuksia raskausajan pukeutumisesta, sillä se aiheuttaa jo nyt aikamoista päänvaivaa tällä masulla… Pysykääpä siis kuulolla!

Ihanaa alkanutta viikkoa ja heti huomiseksi mahtavaa MAALISKUUTA! ♥

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSABLOGLOVINISSA JA INSTAGRAMISSA + SNAPCHAT: @ESSIPIECES

Avainsanat

Kommentit

Olet todella kaunis!:)

Essi

Kiitos kovasti 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *