Yleinen
26.2.2016

JOS SITTEN VÄHÄN HÄÄKUUMETTA?

JOS SITTEN VÄHÄN HÄÄKUUMETTA?

Vitsi miten hujauksessa tuntuu taas päivät menevän. Ohjelmaa on enemmän mitä aikaa ja sehän näkyy usein myös sitten aika nopsaa blogin puolella. Tänään Milalla alkoi hiihtoloma, vai talvilomaksiko sitä nykyään sanotaan? Se ei olisikaan voinut alkaa paremmalla tavalla, kuin yhden superihanan pikkutytön 4-vuotisilla. Melinan Minea tyttöä juhlittiin tänään upeilla Frozen-synttäreillä ja luulempa, että Milan haltioituminen juhlista näkyy myös kesällä kun aletaan 3vee juhlia suunnittelemaan. Nyt illalalla mä vielä kipaisin kaupassa hakemassa tarpeita huomisille Pompin kutsuille, ja aamu alkaakin ankaralla leipomisella. Piti kyllä aloittaa jo tänään, mutta mutta…

Eilen snappia (@essipieces) seuranneet saattoivatkin huomata, että olin aika jännässä paikassa. Ensimmäistä kertaa nimittäin pääsin ”malliksi”, enkä miksi tahansa malliksi vaan morsiusmalliksi Nikon pikkusiskon koulutyöhön. Morsiusehostuksessa oli tosi kiva käydä ja päästä tulevan ammattilaisen laitettavaksi.

ak1 ak ak3 Meikin ja kampauksen Tessa oli suunnitellut tehtäväänsä tietysti itse, ja olinkin tosi yllättynyt miten ihanan raikas meikki ja ajattoman tyylikäs kampaus mulle loihdittiin.

ak2

Enkä kyllä muuten voi kieltää, etteikö siinä meikkituolissa istuessa olisi taas yksi kuume nostanut päätään. Nimittäin hääkuume, sillä myös mä kuulun niihin tyttöihin jotka on haaveilleet siitä yhdestä päivästä elämässään ihan pikkutytöstä lähtien. Saa nähdä milloin häähommiin päästään? Sitähän ei oikeastaan tiedä kun yks tyyppi meidän perheessä, tai no onhan maanantaina karkauspäivä…..

Näissä tunnelmissa kivaa viikonloppua just sulle sinne ♥

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSABLOGLOVINISSA JA INSTAGRAMISSA + SNAPCHAT: @ESSIPIECES

Avainsanat

Kommentit

Onpa kaunis kampaus ja meikki! 🙂 Haastoin teidät taaperon ystäväkirjaan blogissa 🙂

Essi

Kiitos Maaria <3 Tullaan kurkkaamaan, ja ehdottomasti myös toteutetaan 🙂

Tosi kaunis kampus ja meikki!

Mä muistan kun itse odottelin hääkuumeessani kosintaa ja mietin aina että jokohan tänään… Mutta kosinta tapahtui silloin kun sitä en osannut millään tavalla odottaa/aavistaa, mies halusi sen olevan yllätys. Ovelasti sanoi eräänä aamuna lähtevänsä ostamaan perunoita lounasta varten mutta menikin ruusuja ostamaan. Kotiin tullessaan hän yllättäen polvistui ja kosi ♡ Ensi viikolla tuosta tulee kuluneeksi jo 5 vuotta ja hääkuumekin hävisi reilu vuosi sitten tanssituilla häillä 🙂

Essi

Kiitos Jonna 🙂 Oi ihana tarina <3 Ehkäpä tuo päivä täälläkin koittaa jossain vaiheessa 😉

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *