Yleinen
22.2.2016

MINI´S CLOSET // IHANIA KUUMAILMAPALLOJA

MINI´S CLOSET // IHANIA KUUMAILMAPALLOJA

Pitkästä aikaa hypätään taas Mini´s Closeti pariin, milloinkohan viimeksi on muuten tullut sarjaan postausta? Luultavasti kesällä, mutta joka tapauksessa siitä on yksi ikuisuus. Jospa sitä taas kevään korvilla innostuisi kuvaamaan ainakin kerran pariin viikkoon tuon neidin asuja, ja voisihan niitä vauvan vaatteitakin kuvailla sitä mukaan kun tekee ostoksia, ainakin kaikki supersuloisuudet ja huippu löydöt!

Oon useampaan otteeseen hehkuttanut rakkauttani sekä Pompin, että Lindexin lastenvaatteisiin. Ne vaan on ihan meidän näköisiä, sillä värit ja kuosit miellyttää silmää just eikä melkein. Eikä hinta laatusuhteessakaan ole nokan koputtamista ollut.

kuumailmapallot4Kipaisin pari viikkoa sitten kauppareissun yhteydessä pikaisesti Lindexillä. Olin nimittäin pari kertaa jo törmännyt somessa näihin ihaniin kuumailmapalloihin joista tuli mulle ihan must have-juttu. Pallot seikkailevat kevään mallistossa niin leggingseissä, paidoissa kuin tunikoissakin. Harmikseni vain leggareista löytyi tuolla reissulla Milan kokoa, joten täytisikin käydä uusinta kierroksella tsekkaamassa jospa kokoja olisi tullut ainakin ihanaan tunikaan lisää. Nää leggingsit on ihan Milan tän hetken lempparit, ja ne olisi mielellään pakko saada jalkaan ainakin joka toinen päivä. On kuulema ”niin hiinot hoosut”, joissa on ”ihania kuumia palloja”. Näitä on siis pakko saada meille lisää!

kuumailmapallot2 kuumailmapallot3 Pompin kausi alkaa torstaina, ja mä pääsen taas houstaamaan kutsuja ihan alkuvillityksessä. Evelina tulee esittelemään kevään suloisuudet meille lauantaina, ja odotan kyllä niin innolla. Tosin täytyy kyllä myöntää että kuvaston perusteella olin aika pettynyt väreihin, jotenkin tosi syksyistä mun makuun – vai mitä ootte mieltä? Mä olisin niin toivonyt sellaista pastellista väriloistoa, mutta katsotaan yllättääkö vaatteet livenä. Täytyisikin vähän tässä viikolla jo suunnitella valmiiksi tilauslistaa ja inventoida muutenkin tuon neidin vaatekaappia. Karsia pienet ja kartoittaa uusien tarve – siinä sitä hommaa taas olisikin!

kuumailmapallot5Tää kuvien mekko on ollut syksyltä yksi lemppariostos Pompilta. Suloinen colitsimekko sopii ihan arkeen, mutta myös vähän fiinimpään menoon. Muistan vielä kun syksyllä törmäsin tähän mekkoon ensimmäisten sneak peekkien joukossa Pompin Instassa ja mietin heti, että tuossa on niin Milan näköinen vaate. Tätä on kyllä käytetty tosi paljon, ja hihoissakin on vielä kasvuvaraa joten se menee vielä varmasti pitkään.

Katsokaa muuten, miten Milan hiukset ovat ottaneet tässä talvella aikamoisen kasvuspurtin. Ihanaa kun vihdoin saa jo pipertää pieniä lettejä tytön päähän, niin söpöt.

kuumailmapallot0Oltiin lauantaina Melinan luona Noshin kutsuilla ekaa kertaa, ja jotain lähti myös tilaukseen. Kevään mallistossa oli aika ihania juttuja, tiipiitä, sulkaa ja nuolia – just sellasia juttuja joista tykkään tosi paljon. Mitä meille sitten pian kotiutuu? No sen saatte nähdä ehkä seuravaassa Mini´s Closetissa 😉

Oletteko te päässeet jo kevään ekoille vaatekutsuille? Mikä mallisto on tähän mennessä ollut mieleisin?

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSABLOGLOVINISSA JA INSTAGRAMISSA + SNAPCHAT: @ESSIPIECES

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *