Uncategorized
20.2.2016

17. RASKAUSVIIKKO

17. RASKAUSVIIKKO

Pikaiset odotuskuulumisest tähän väliin, sillä raskausjuttuja on nyt käsitelty tällä viikolla pariinkin otteeseen viime viikon postauksen myöhästyttyä ja edellisessäkin postauksessa sitä sivuttiin aika paljon. Kiitos muuten ihan älyttömästi kommenteistanne ja maileistanne tuon kilpparipostauksen tiimoilta, vastaan niihin pikimiten. Nyt fiilis on jo paljon parempi ja ajatukseen alkaa tottua, se on isolta osalta teidän ansiota ja tietysti myös kaikkien ystävien ja läheisten kenen kanssa oon asiasta tässä parin päivän aikana jutellut ja purkanut tuntoja. Suunta on tästä vain ylöspäin!

Tässä vaiheessa tuntuu että viikot vain vierii, mutta niin olen tainnut sanoa jo useammassa postauksessa. Ihan hurjaa, että nyt pyörähdettiin jo 18.viikolle, ja enää muutama hassu viikko niin ollaan jo puolessa välissä. Vihdoin koomavaihe alkaa ihan oikeasti helpottamaan. Tällä viikolla on virtaa taas päivisin ollut normaaliin tapaan, vaikka illalla se sitten kostautuu kun pehkuihin tekisi mieli kömpiä heti ysin jälkeen. Vaikuttaa kyllä ihan älyttömästi myös mielialaan, kun jaksaa taas touhuta isommalla vaihteella.

17viikko

Nyt siellä masussa luultavasti köllöttelee jo 180gramman Muru, jolla pituutta noin. 17cm. Oman pötsin koosta voisi tosin päätellä että mentäisiin jo viikkoja pidemmällä, ihan samanlailla taitaa siis kasvaa kuin Milastakin. About 30viikolle ihan hurjaa vauhtia ja sitten hissuksiin loppuun. Miten teillä on masun kanssa käynyt – iso jo alusta vai loppuun saakka ihan mini? Mä voin sanoa että täällä mennään varmasti aika valasmallilla koko kesä.

Ainiin, vihdoin Mila keksi sitten vauvalle sen ”masunimen”. Ensin se oli vain vauva tai sikko, mutta nyt se masussa on Muru. Milaa kutsuttiin Nupuksi, joten Muru sopii sen jatkeeksi aika hyvin! Millä tekonimillä teidän lapsi on kutsuttu raskausaikana?

Tällä viikolla ei tosiaan asiaa odotuksesta riitä tän enempää, sillä aika tasaisesti täällä nyt alkaa mennä olojenkin puolesta. Ehkä ensi viikolla on sitten taas enemmän juttua.

Kivaa lauantaita! Me suunnataan Milan kanssa ihan pian Melinan luo, ja pääsen ekaa kertaa ihastelemaan Noshin vaatteita. Kiva ilta siis tiedossa, saa nähdä tuleeko tilattua jotain? Kenties jopa vauvalle 😉

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSABLOGLOVINISSA JA INSTAGRAMISSA + SNAPCHAT: @ESSIPIECES

Avainsanat

Kommentit

Mä olin todella jäätävän kokonen, kukaan ei uskonu että odotan vain yhtä :’D Mutta tosiaan mulla tuli sitä muutakin ylimäärästä niin reippaasti, että toki masu näytti siksikin paljon isommalle.
Mutta hyvin alussa jo alkoi näkymään masu ja loppuakohden en taipunut itse laittamaan housuja tai sukkia jalkaan, kesähelteet ja se jäätävä turvotus oli kyllä jotain mitä en kaipaa 😀 Semmonen 4100g painava 53cm pitkä poika sieltä masusta tuli 🙂
Meillä ei alkuun ollut mitään tekonimeä, mutta kun saatiin tietää sukupuoli niin jotenkin vaan alettiin kutsumaan Pojuksi 🙂 Muistan vaan kun synnyttämään lähtiessä äitini kanssa, paniikissa kysyin, että eikai sitä oo pakko sitten oikeesti nimetä Pojuksi jos joutuu hätäkasteeseen?!? Tiiä mistä tommonenkin siinä kohtaa tuli mieleen, mutta ei luojan kiitos jouduttu hätäkastamaan (pakko vielä väliin kertoa, että ei siitä oikeasti ollut edes mitään pelkoa että joutuisi) ja sai miellyttävämmän nimenkin myöhemmin 😀

Essi

Eikä ihana toi Poju-tarina 😀 <3

Mua vähän itseasiassa pelottaa just toi kesä, kun tällä kertaa saa sitten todennäköisesti olla koko kesän raskaana – eli se turvotuskin tulee varmaan tutuksi tällä toisella rundilla 😀 Apuva..

Mulla kasvoi kanssa maha tosi äkkiä tosi isoksi, jollain rv25 kieppeillä ihmiset jo kyseli, että koskas syntyy 😀 loppua kohti onneks tahti hidastu, mutta isohan se maha oli ja aika tiukkaa teki elokuun helteillä. Oon vielä pienikokonen niin tuntu, että oon pelkkää mahaa. Mutta mun mielestä oli ihanaa kun raskaus näkyi ja rakastin isoa mahaa <3
Tsemppiä ton kilppariasian kanssa, kyllä se siitä asettuu ja hyvä kun on hoidossa asia!
Tiia

Essi

Se on niin jännä miten eri tavalla maha voikaan kasvaa 😀 Mutta oon ihan samaa mieltä, raskausmasu on ihana ja sen näkyminen myös <3
Kiitos Tiia, toivossa on hyvä elää, etenkin nyt kun jo muutaman päivän lääkityksen jälkeen olo kohenee päivä päivältä 🙂

Tsemppiä raskauteen! <3 Ihanaa, kun saatte vauvan ja Milasta tulee isosisko! Ei tule pitkää ikäeroakaan! Reilu kolme vuotta on mun mielestä just eikä melkein vaikka tiettyhän kahden vuoden ikäerolla pärjää vallan mainiosti!! Muistapas tehdä se "meidän päivä" postaus, täällä ootellaan sitä jo ihan innoissaan! Onko sulla ensiviikolla hiihtolomaa vai?… Voisitko tehdä pitkästä aikaa kysymyspostauksen ja vastata sitten vaikka videolla ennen vauvan syntymistä??

Essi

Kiitos Suvi <3 Jos bebe ajallaan syntyy niin ikäeroa tulee just se 3v1kk, mulla ja mun pikkuveljellä on muutama kuukaus enemmän ja ikäero oli aika kiva ainakin isosiskon vinkkelistä.

Juu täytyy muistaa tehdä tässä kun olisi joku hyvä päivä ja muistaisi ottaa kuvia heti aamusta alkaen. Sehän se vaikein juttu siinä on 😀 Joo mulla on alkuviikko vapaata koulusta, ja Milalla tietty päiväkodista koko viikko. Joten sillon oli ainakin ihan hyviä päiviä toteuttaa toi postaus viimein. Kysymyspostauksenkin voisin tässä johonkin väliin pistää – hyvä idis! 🙂

Ihana lukea teidän kuulumisia. 🙂 Oon pitkään seurannut sun blogia ja nyt itse odotan esikoista ja menen näköjään tasan 2 viikkoa sun edellä ! :p Aika hauskaa ! Mulla on ollut todella helppo raskaus ilman mitään pahoinvointeja ja mahaakin alkaa olla jo ihan kivasti ! :p Reilu viikko pitäisi jännittää kumpaa sukupuolta hän edustaa. Tsemppiä sulle raskauteen ! 🙂

Essi

Ihana että luet, ja miten siistiä kun teitä samoihin aikoihin odottavia löytyy niin paljon <3 Oo onnellinen, että oot päässy noin helpolla. Tsemppiä ultraan ja odotukseen! Me saadaan jännätä ultraan vielä 3viikkoa 😀

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *