Yleinen
11.2.2016

IHANA LIGHTBOX JA VINKKI YSTÄVÄNPÄIVÄÄN

IHANA LIGHTBOX JA VINKKI YSTÄVÄNPÄIVÄÄN

Vihdoin, oikeesti vihdoin se on meilläkin! Mä en muista edes mistä asti olen tätä Instassa vilkkuvaa huoneen koristajaa hamunnut meille, mutta jo niiltä ajoilta kun sitä ei yksikään suomalainen verkkokauppa vielä myynyt. Tää kertoo ehkä siitä, että oon oikeesti aika harkitsevaa tyyppiä loppupeleissä mitä tulee shoppailuun, etenkin kotijutuissa. Tää ihastus on kuitenkin kestänyt jo niin pitkään, että muutamat kerrat oon saanut boxin jo ostoskoriin asti parissa eri verkkokaupassa, mutta aina jäänyt kuitenkin tilaamatta.

Muutama päivä sitten huomasin kuitenkin, että vihdoin boxeja saa ihan Jyväskylästäkin. Voi sitä onnen päivää, kun pistäydyin Harjun Paperin Instatilillä. Ihanaan pikkupuotiin oli saapunut pari erää boxeja, joista eka oli myyty jo ennakkona loppuun. Ei siis auttanut kun varata pikapikaa oma valmiiksi myymälään, sillä tiesin, että ne viedään muuten käsistä. Nyt vihdoin tää omalla listalla ollut must have -juttu on meillä! Mutta nyt pulma onkin, että mihin huoneeseen sen sijoittaisin? No onneksi tekstejä voi vaihdella mielinmäärin niinkuin huoneitakin.

lightbox1 lightboxMikäs se vinkki sitten on? Tällä kertaa se suuntautuu pääosin Jyväskylän huudeilla asuville. Nimittäin mun on pakko vinkata Harjun Paperin upeasta korttivalikoimasta teille näin ystävänpäivän alla. Jyväskylän ehdottomasti paras ja SULOISIN valikoima, johon olen jo pitkään luottanut mm. lasten synttärikorttien osalta jos en itse ole askarellut. Saman katon alta löytyy kyllä myös tosi suloisia lahjaideoita vaikka juuri ystävänpäiväksi tai oikeastaan juhlaan kuin juhlaan. Toki tää on vinkki myös ulkopaikkakuntalaisille, sillä Harjun Paperi on ehdottomasti yksi paikka missä kannattaa käydä kääntymässä kun täällä päin liikkuu!

lightbox2lightbox4 Lightboxin lisäksi mun mukaan tarttui taas vähän muutakin, parit kortit perinteisesti ja Milalle ystävänpäiväksi suloinen päärynä yövalo lahjaksi. Aika söpöjä vai mitä?

lightbox5

Lightbox on selkeesti taas niitä sisustusjuttuja, joka jakaa mielipiteet jyrkästi kahteen. Joko sitä rakastaa ja ihannoi tai sitten sen hienous ei kyllä mene mitenkään päin tajuntaan. Mites teillä? Kuinka monesta kodista Lightbox löytyy jo?

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSABLOGLOVINISSA JA INSTAGRAMISSA + SNAPCHAT: @ESSIPIECES

Avainsanat

Kommentit

Moi! ja ulkopaikkakuntalaisena voin vinkata, että HarjunPaperi myös postittaa kortteja jos matka paikan päälle on liian pitkä 🙂 Hyvä palvelu 🙂

Löytyy. 🙂 Meidän Mila täyttää huomenna 1 vuotta. 🙂 Täytyykin käydä tuolla seuraavalla Jykylän reissulla. Ihania kortteja tarvitsee aina! Ootko muuten ostanut tuohon boxiin virtajohtoa? En meinaa mistään löytää oikeilla spekseillä, eli pattereilla mennään. 🙂

Essi

Onnea 1-vuotiaalle <3

En oo ostanut edes pattereita vielä 😀 Virtajohdot taitaa olla aika kiven alla, niin olen kuullut.

Harjunpaperi on kyllä aivan ihana paikka! Äärettömän ihanaa että sellainen on Jyväskylässä. Niin parasta! Mutta siis, meiltä löytyy sekä päärynävalo että tuo boxi ja kummatkaan ei enää innosta kun niitä näkee koko ajan jokapaikassa, oon jo kerennyt kyllästyä (ylläri) :”D Saas nähdä mikä on seuraava must have-juttu!

Essi

Se on <3 saisi muutama pienempi putiikki tulla lisääkin, etenkin tolle sisustuspuolelle! Niinpä, saa nähdä mikä on seuraava villitys`?

Sun blogin lisäks tulee luettua Minishowta, ja ootte kyllä molemmat tehny aika hyvää”mainoskampanjaa” harjun paperille. En nimittäin Jyväskylästä oikein mitään tiedä, mutta se on iskostunut mieleen että siellä on harjun paperi! 😀

Essi

Hahaha 😀 Se voi kyllä olla ihan totta! Mutta ei sitä voikaan kun suositella:)

Ihana tuo päärynä! Oliko siellä muitakin etelän hedelmiä vai oliko tuo ainoa vaihtoehto? Ai että, tuosta löytyisi Venlallekin se puuttuva yövalo ^_^

Essi

Päärynä on ainut mitä noita on 🙂 turkoosina, vaaleanpunaisena ja minttuna.

Mun mielestä vähän plääh. Oon ehkä muutenkin semmonen ihan perinteinen sisustaja, että mun silmiin toi ei oo kodikas, jos tajuat mitä tarkotan.
Mutta toi päärynälamppu, kuinka söpö! <3
Tiia
Tiia

Essi

Niin ei tuo kyllä kaikkien mieleen oo, tiedän monia 🙂 Mutta eihän kaikkien tarvitse tykätä kaikesta. Toi päärynä on kyllä ihana – Mila ihastui siihen täysin ja se on ihan leikeissä sillä mukana 😀

Harjun Paperi on kyllä ihan yli-ihana aarrekauppa ja jopa harvinainen, koska kovinkaan monessa kaupungissa ei tuollaista putiikkia ole :). Toinen mun suosikki täällä on Pienikamari. Ovat kumpikin niin persoonallisia eikä koskaan tule lähdettyä tyhjin käsin vaan aina löytyy jotain ihanaa.

Lightbox on kiva, mutta noita bokseja on nyt ihan joka paikassa ja blogeissa ja olen jo kyllästynyt niihin. Mutta ymmärrän kyllä innostuksen niota kohtaan 🙂

Essi

Niinpä! Ihanaa että meillä täällä on <3 Pienikamari on joo toinen, ihan supersuloinen valikoima ja kaikkea kivaa aikuisempaan lapsekkaaseen makuun kans 😉

Poika sai nimensä etukirjain-valaisimen joululahjaksi, joten tuo Lightbox ei löytäisi meiltä paikkaansa. Kiva idea tuossa kyllä on, mutta ehkä olen nähnyt tuota jo siinä määrin, että se ei enää innosta.

Mutta tuon päärynävalaisimen hankin juuri pari viikkoa sitten spontaanisti Harjun paperista. Oli liian söpö 😀 Se on tosin vielä paketissaan, koska en osaa päättää antaisinko sen tytölle nimipäivälahjaksi vasta toukokuussa vai annanko muuten vaan lapsille yhteiseksi…

Essi

Ne kirjainvalaisimetkin on ihania <3 Mä en päärynän kanssa malttanut odottaa ystävänpäivää pidemmälle…. hups 😀

Vaikka tekstijutut onkin jo vähän out, on tuo kyllä aivan ihana <3

Essi

Niin on <3 saa nähä kauan tää villitys kestää!

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *