Yleinen
5.2.2016

FRESH FRI-YAY!

FRESH FRI-YAY!

Se olisi aika toivottaa taas viikonloppu tervetulleeksi! Meillä se on tällä kertaa aika spesiaali, sillä kohta lähden viemään Milan mummilan hoiviin yökylään ja illalla päästään vaihtamaan vapaalle aika superporukalla naapureiden kanssa. Luvassa on pitkään odotettu Cheekin jäähallikeikka ja dinneri hyvässä ravintolassa. Ai vitsi, niin kivaa! Huomenna ja sunnuntaina onkin sitten luvassa kylähommia ja yhdet lasten synttärijuhlat. Tänä viikonloppuna tuskin siis tylsää hetkeä ehtii kokemaan!

Tänään ollaan vietetty Milan kanssa vapaapäivää ja kiireetön aamupäivä. Ollaan ehditty puuhata kaikkea tyttöjenkivaa ja nyt rauhoituttiin hetkeksi sohvalle katsomaan Frozenia ennen kuin kirmataan mummilaan Runebergin tortut kainalossa. Aamu aloitettiin ihanan freshillä smoothiella, joka osoittautui niin hyväksi sekoitukseksi, että oli pakko jakaa tää teillekin ja pistää itelle muistiin.

SMOOTHIE

ANANAS-MUSTIKKA SMOOTHIE

Purkki ananasta – tietysti tuore parasta!

1dl sokeritonta mustikkakeittoa tai pakastemustikoita

1 pienehkö banaani

1rkl chian siemeniä

3rkl kaurahiutaleita

1prk rahkaa

SMOOTHIE1

Meillä on viimeaikoina taas surissut blenderi päivittän, välillä useampaankin otteeseen. Kaikenlaiset smoothiet ja fruitiet on vaan ihan parhaita välipaloja. Eilen löysin pakastimen perukoilta jämäpaketin vaniljajätskiä ja pyöräytettiin piiiiiitkästä aikaa jädepirtelöt, mansikoista, baaanista ja appelsiinista. Tuo kombo maistui ihan ennennäkemättömällä nopeudella Milalle kahden muumimukillisen verran – uusi lempiherkku bongattu siis!

Nyt me aletaan valmistautumaan lähtöön, hauskaa perjantaita kaikki! ♥

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSABLOGLOVINISSA JA INSTAGRAMISSA + SNAPCHAT: @ESSIPIECES

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *