Yleinen
1.2.2016

INSTAMONTH 1/12

INSTAMONTH 1/12

Ihan ekana, mahtavaa helmikuun ekaa! Täällä Jyväskylässä on sen kunniaksi paistanut aurinko ihan sairaan komeesti. Se kevät tosiaan tekee tuloaan vaikka pakkaslukemilla mennäänkin! Ihanaa.

Kuten moni teistä varmasti on huomannut, vuoden 2016 vaihduttua ei ole blogissa enää näkynyt joka viikkoisia instakatsauksia. Tänä vuonna nimittäin mennään hieman eri tavalla, katsastetaan Instagramin sato kuukausittain. Mitäs ootte mieltä muutoksesta? Näin pysytte täälläkin kartalla Instan menoista, mutta postauksia ei vilku ihan joka viikko ja on enemmän tilaa kaikelle muulle. Löytyykö muuten sieltä enää edes yhtään tyyppiä kenellä ei olisi Instagramia vielä käytössä?

tammi201651. Instan vuoden ensimmäinen kuva – HAPPY 2016!

Mä olen edelleen ihan koukussa Instaan, ja luultavasti se tulee olemaan vielä pitkään mun ykkös somekanava blogin ohella. Sinne tupsahtelee kuvia lähes päivittäin, joskus jopa useampi päivässä ja usein myös sellaisia juttuja mitä ei blogissa ilman tälläisiä katsauksia edes tultaisi näkemään. Tammikuu ei tuottanut poikkeusta aktiivisen Instagrammailun suhteen, nimittäin kuvia kertyi reilu 30. Tässä siis melkoinen maratooni katsaus tammikuuhun Instagramin silmin.

tammi2016 2. Joulukoti riisuttiin hyvissä ajoin ennen loppiaista, sillä lähdettiin reissuun jo 4.päivä. 3. #teriniitti – gaten oma kannanotto. 4. Desenion ihaniin julisteisiin* ei kyllästy kyllä millään. 5. Sit lennettiin Espanjaan!

tammi20166 6. Etelän mummilan lähipuistossa vietettiin monia aamupäiviä loman aikana.

2016tammi2 7. Lomamimmi. 8. Niin kauniissa miljöössä saatiin majailla. 9. Milalla riitti jos jonkinlaista ihmeteltävää Espanjassa – ihaninta on nähdä kuinka innoissaan toinen on kaikesta uudesta. 10. Tuo maisema ♥

tammi20161 11. Treffeillä maailman parasta seuraa ja pizzaa! 12. Aurinko laskee kukkuloiden taakse. 13. Ihan huikea puistopäivä Benalmadenassa, vapaita kanoja, pupuja ja muita lintuja. Ihan huikee, Suomeen saatava samanlainen. 14. Viimeinen lomapäivä lämmössä.

tammi20167 15. #FAMILYVACATION

tammi20162

16. Espanja ihastuminen tapahtui viimeistään tuolla kauniissa satamassa. 17. Pilvien päällä kotia kohti! 18. Mun murut. 19. K O T O N A ! ja oma sänky, ai että!

tammi20168 20. ♥ Baby number 2 Is coming! ♥

tammi20163 21. Matka on alkanut, heinäkuuta odotellessa! ♥ 22. Pienen prinsessan huoneessa. 23. #SELFIE 24. Viime viikkoina uni on maistunut erityisen paljon… #pregnant

tammi20169 25. Mila´s Room ♥

tammi201610

26. Reissun jälkeen meitä odotti vihdoin kotona TALVI! Siitäkös joku pieni oli innoissaan.

tammi20164 27. Uusimmasta K-RUOKA-lehdestä voi bongailla tuttuja 😉 Joko huomasitte? 28. Viime päivien fiiliksiä. 29. En kestä, me saadaan jo letitellä noita pieniä kutreja! 30. Instassa meneillään edelleen huikea hoitolaukku-arvonta Lekmerin kanssa! OSALLISTUMAAN 🙂

tammi201611

31. 50% minua ♥ 50% sinua ♥ 100% rakkautta ♥ 32. Pikkutytön isoin sankari – ISI !

Ja sinne meidän INSTAAN pääset seurailemaan @essipieces!

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSABLOGLOVINISSA JA INSTAGRAMISSA + SNAPCHAT: @ESSIPIECES

Avainsanat

Kommentit

Täällä yksi lukija, joka ei ole instassa! 😀 tuntuu että en ehtisi seurailla yhtään enempää somekanavia!

Essi

Mulla oli Snapchatin kanssa tuo fiilis, mutta kas kummaa nyt sitäkin seurailen päivittäin ja päivitänkin 😀 Toivottavasti ei tuu enää yhtään uutta somevillitysä, mä oon niin helposti vietävissä niihin….

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *