Yleinen
27.1.2016

ESPANJAN LOMAKUVIA

ESPANJAN LOMAKUVIA

Hei ihan huippua miten otitte ton kommenttihaasteen täällä munkin blogissa vastaan. Mulla oli itellä pitkään sellanen orastava ongelma ajanpuutteen vuoksi, postaustahdissa pysyminen ajoi kommenttien edelle ja siksi jonoa syntyi. Asia ahdisti pitkään, mutta nyt tein periaatepäätöksen, että kommenteihin vastaan aina ennen uuden postauksen kimppuun käyntiä. Näin ei synny jonoa eikä myöskään stressiä. Toivottavasti saan rutistettua itsestäni sen verran enemmän irti, ettei tää vaikuta myöskään postaustahtiin, jossa siinäkin olisi kirittävää lomailun jälkeen. Onneksi bloggausinto on nyt taas siellä missä pitääkin – eli korkealla!

Nyt kuitenkin hypätään vielä yhden kuvapainotteisen postauksen ajaksi meidän Espanjan reissuun. Kuvia reissussa otin vähän, harmittavan vähän, mutta toisaalta oli kyllä rentouttavaa ja LOMA oli loma, kun en oikeastaan miettinyt kuinka saisin kivoja lomakuvia blogiin. Espanjaan kuitenkin reissataan tulevaisuudessa vielä monesti, sillä lähivuosina toinen mummila muuttaa sinne talvikaudeksi. Eli kuvia on mahis ottaa seuraavilla kerroilla tehokkaammin ja Espanja-postauksia näette myös joskus varmasti vielä lisää. Tää reissu oli vasta tutustumista ja vain murto-osan näkeminen mitä meillä on vielä koettavana lämpimässä!

ESPANJA3 ESPANJA1 ESPANJA7 Reissulle ei kasattu pitkää TO DO- listaa, ajateltiin ekasta päivästä lähtien, että mennään fiiliksellä ja Nikon vanhempien opastuksella. Tutustutaan etelän mummilan lähiympäristöön ja nautitaan kiireettömyydestä, sekä mentiin tietysti Milan ehdoilla. Homma toimi hyvin, shoppailtiin, käytiin ulkona syömässä päivittäin, ajeltiin naapuri kaupunkeihin, käytiin Benalmadenan Sea Lifessä ja aivan upeassa isossa puistossa jossa mm. kanat ja puput sai elää vapaana, niin ja käytiin me myös Malagan IKEASSA – tuli muuten aika kotoisa fiilis 😀 Jonain päivinä käveltiin asunnolta vain fiilistelemään Fuengirolan keskustaan ja rantakadulle ilman sen suurempaa suunnitelmaa. Espanjassa on muuten niin kadehdittavan ihana leipomokulttuuri, sieltä kun saisi edes yhden pienen putiikin Jyväskylään niin olisin onnellinen!

ESPANJA2 ESPANJA4 ESPANJA Espanjassa on myöskin tottakai talvi meneillään tällä hetkellä, joten helteistä ei saatu nauttia, eikä allashommia päästy testailemaan vielä tällä kertaa. Mila tosin joka päivä olisi ollut halukas uimaan 😀 Vaikka lämpöä oli lähes päivittäin se +20, oli tuuli sen verran voimakas ja vilpoinen, että pitkähihaista paitaa sai vedellä päällensä usein.

ESPANJA13 ESPANJA11 ESPANJA12 ESPANJA5 Meidän reissu osui kyllä monelta osalta tosi hyvään saumaan. Aika pitkä ja väsyttävä syksy oli takana, perheaikaakin oli ollut aika vähänlaisesti ennen joulua,  ja alkuraskauden jännitys painoi päälle ennen ekaa ultraa. Päästiin hängähtämään koko perheen voimin, käytiin pitkästä aikaa Nikon kanssa kahdestaan treffeillä ja Mila sai uusia upeita kokemuksia monen kourallisen verran. Ennen kaikkea saatiin ladattua akut lopputalveen ja kevääseen – ja kyllä näillä virroilla luulisi jaksavan helposti sinne kesään kun odotus taas palkitaan ♥ Voi olla että sitä ennen tehdään vielä toinen reissu lämpöön, näin olisi ainakin suunnitteilla jos sopiva rako löytyy.

ESPANJA10 ESPANJA6 lomap10 lomap11 ESPANJA9 ESPANJA15

Fuengirola-Malaga-Benalmadena-Marbella akseliin on otettu nyt ensikosketus – ja tän ekan kerran perusteella voisin jo sanoa, että pieni ihastuminen on myös meidän osalta tapahtunut. Ei ihme että tuonne niin moni suomalainen halajaa viettämään talvikausia mahdollisuuden tullen. Lapsiperheillekin Espanjassa on vaikka mitä nähtävää ja koettavaa, kesäkaudella varsinkin. Keväällä jos vielä ehditään pyörähtämään uudelleen lämmössä, aiotaan ainakin veneretkelle bongaamaan delfiinejä ja paikallinen eläinpuistokin on pakko nähdä!

Löytyykö sieltä paljon Espanjan ystäviä?  Osaisitteko listata mitä koettavaa suosittelisitte meille seuraavaa reissua varten? 🙂

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSABLOGLOVINISSA JA INSTAGRAMISSA + SNAPCHAT: @ESSIPIECES

Avainsanat

Kommentit

Moikka. Missäs tuo pupu-kana puisto tarkalleen oli? muistatko? Itse lähdössä meidän Mila-tyttären + muun katraan kanssa tuonne samaan lafkaan (asutaan itseasiassa kuvista päätellen samassa osoitteessa) viikon päästä eikä ole itselle lukuisista käynneistä huolimatta osunut kohdalle. olis kiva mennä itsekin pupuja paijaamaan. Sulle jää tästä varmaan tuo mun sähköpostiosoitekin joten jos haluat, voit laittaa viestiä sitäkin kautta 🙂 T. Minna

Essi

Puisto oli Benalmadenassa, ihan siinä keskustan tuntumassa itseasiassa, enkä millään muista sen nimeä hitsiläinen. Aijaa aika hauska sattuma, että jopa ihan samaan osoitteessa, tosin siinä taitaakin olla lähes kaikki asukkaat suomalaisia joten ihmekkös tuo toisaalta 🙂

Juu nyt kun luin uudelleen ja katselin noita uudempia postauksia, niin sainkin palaset yhdistettyä, eli tiedän paikan 🙂

Minusta on tosi kiva tapa, jos vastaat kommentteihin ennen uutta postausta. Usein lukijana on tylsä kommentoida, jos joutuu vastausta odottamaan jopa viikkoja, tosin kaikki eivät edes kommentoi mitään. Niin ihana katsella lomakuvia, vähän välittyi lupausta aurinkoisemmasta kelistä ja keväästä tännekin.

Essi

Oon ihan samaa mieltä, ja en ois ikinä uskonut että itelle käy kommenttien kanssa noin niinkun kävi.

Ihana kun tänäänkin on ollut niin kevättalvinen päivä ainakin meillä täällä Jyväskylässä, aurinko paistoi ja lumet suli roimasti 🙂

Essi

Vielä kun ois saanu pukee oikein kunnon hellekamoja niin ois ollut sellanen lomamimmi että 😉

Ihania kuvia, Mila on oikee tyylilyyli!
Tiia

Ihania kuvia! Tulee itelleki matkakuume johonkin lämpöseen.
Me oltiin viime vuoden toukokuussa Espanjassa, Alteassa ja oli kyllä aivan ihana paikka! Sattu vielä älyttömän hyvät säät koko viikolle, joka päivä 25-30 astetta. Koska vaan menisin uudestaan. 🙂

Essi

Täälläkin kyllä toi reissu laukaisi sellasen kyltymättömän reissukuumeen. Pakko ois jo päästä uudelleen, mutta ootellaan nyt sinne asti että siellä ois kans tollasia asteita mistä te ootte päässeet nauttimaan 🙂

Käykää Nerjassa. Vähän pienempi kaupunki Fuengirolasta bussimatkan päässä itään päin. Kiva paikka, olin siellä taannoin lomalla ja tykkäsin. Rauhallisempi kuin Fuengirola. Ja on siellä nähtävyyskin, tippukiviluolat 🙂

Essi

Ai Nerjakin olisi ollut niin lähellä 🙂 Hitsi kun ei yhtään tajunnut, no ensi kerralla sitten. Kiitos vinkistä ja muistutuksesta, Nerjastakin olen kuullut aiemmin paljon kehuja.

Kiva kun oot taas alkanut postaamaan näin tiheään! Välillä harmitti, kun tuli postauksia aika harvakseltaan jonka tottakai kyllä ymmärtää! Mutta nyt on kiva että yhden suosikkibloggaajan juttuja saa taas lueskella useammin 🙂 varsinkin vauvajuttuja odottelen kovasti!

Essi

Joo tuossa loppuvuonna ja syksyllä oli voimat vähän lopussa blogin suhteen, nyt taas uuteen nousuun 🙂 Vitsi, kiva juttu kun ootatte vauvajuttuja noin innolla!

Ihania kuvia! Itse asuin Fuengirolassa 7 kuukautta viime talvena ja oli tuttuja maisemia. En tiedä kävittekö Mijas Pueblossa, mutta jos ette, niin ehdottomasti sinne ensikerralla 🙂 upeat näkymät ja sinne pääsee helposti bussilla.

Essi

Oi on varmaan ollu aika huikeeta viettää talvi tuolla 🙂 Ei käyty, täytyy pistää korvan taakse ja ehdottomasti seuraavalla kerralla käydä.

Ihana lomafiilis tuli tännekin kun katselin näitä teidän reissukuvia! 🙂

Essi

Kiva että fiilis välitty 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *