Yleinen
24.1.2016

VIIKONLOPUN TOPIT

VIIKONLOPUN TOPIT

Sunnuntai-iltaa taas viedään jo, vaikka vastahan se viikonloppu alkoi. Nyt on vähän sellainen olo, että eihän me oltu yhtään valmiita – voitasko siis alottaa alusta? No ei kai, loppupeleissä saatiin viikonloppuna paljon aikaa kun lähti ihan miettimään mitä kaikkea tehtiin ja kuinka kivat pari päivää taas saatiin viettää koko porukalla. Tsekataanpa siis tän viikonlopun huipuimmat jutut.

1 . VAPAUS TEHDÄ MITÄ HUVITTAA. Pari päivää ilman ohjelmaa on nykyään niin luxusta, kuinka kiva on aamulla herätä ilman kiirettä minnekkään ja voidaan syödä koko porukalla rauhassa aamiaista. Vasta sitten aletaan yhdessä pohdiskelemaan, että mitähän kivaa sitä tänään puuhattaisiin?

2. IHANAT TALVIKELIT JA ULKOILU. Oi onni ja autuus kun noi miltein 30asteen pakkaset helpotti. Pystyy ulkoilemaan taas kunnolla, eikä tarvitse kiirehtiä kiireellä sisätiloihin ettei palellu ihan syväjäähän. Autotkin lähtee taas ongelmitta käyntiin. Kyllä talvi on kiva – mutta tollaset hirmupakkaset ei.

VLOPPU3

3. PITKÄT YÖUNET. Tätä ei tarvii edes avata mitenkään. Nukkuminen on niiin <3

4. PAHOINVOINNIN HELPOTTAMINEN. W o h o u ! Viisi iltaa ilman oksentelua – joko se hehkeä keskiraskaus alkaa kohta? Paitsi nyt näyttää pahasti siltä, että saan tällä kertaa närästyksen superajoissa riesaksi heti pahoinvoinnin helpotuttua. Peukut pystyssä et tää ois jotain ohi menevää….

VLOPPU4

5. HYVÄNTUULINEN TYLLERÖ. Just kun avauduin perjantaina uhmasta, niin ollaan kyllä saatu nauttia lähes koko viikonlopun ajan ihanan iloisesta ja aurinkoisesta typystä. Uhmat taitaa olla enemmän arkihommia?

VL1

6. AIKAA KAKSINKIN. Eilen Milan mentyä nukkumaan unohdettiin kaikki muu ja pitkästä aikaa keskityttiin koti-iltanakin vain ja ainoastaan toisiimme. Katsottiin romanttista leffaa sylikkäin ja valvottiin vähän pidempään. Miksi arjen pitääkin olla nykyään niin hektistä, että iltaisin ehtii melkein vain sen pienen ohikiitävän hetkisen keskittyä toiseen – olisi niin paljon enemmänkin annettavaa tälle parisuhteelle ♥ No jospa sitä taas muistaisi ja ottaisi enemmän aikaa.

VLOPPU2

7. SUPERHYVÄ KOTIRUOKA. Niko on pitkästä aikaa skarpannut keittiössä ja ai että mä tykkään. Aika monen monituista viikkoa mentiin mun safkoilla, mutta pienen vihjailun jälkeen on tuo toinenkin taas alkanut innostua. Tänä viikonloppuna ollaan Milan kanssa saatu nauttia mm. pihviateriasta ja kana-pestopastasta. Välillä on niin ihanaa kun saa ruoan valmiiksi nenän eteen, eikä tarvitse itse laittaa tikkua ristiin keittiössä.

8. SISUSTUSSHOPPAILUT. Käytiin Kodin 1:sellä ALV:n säästöpäivillä etsimässä mattoa työhuoneeseen, ja sellainen löytyikin. Huone on siis taas asteen valmiimpi ja mukaan lähti myös ensimmäiset verhotangot tähän kotiin. Nyt täytyisikin tutkailla mistä saisi nätit kappaverhot lasten- sekä työhuoneeseen? Jotexilla ainakin täytyy käydä katsastamassa…

Minkäslaisia viikonlopun toppeja teillä koettiin menneinä päivinä? Kyllä tälläisen työ-, opiskelu- ja päiväkotiarjen keskellä on vaan oppinut arvostamaan viikonloppuja taas ihan eri tavalla. Tuntuu vain, että nää pari päivää menee joka kerta yhdessä hujauksessa, mutta niinhän menee kyllä kokonaiset viikotkin.

Kivaa sunnuntain loppuiltaa ja huomis aamuksi skarppia viikon aloitusta!

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSABLOGLOVINISSA JA INSTAGRAMISSA + SNAPCHAT: @ESSIPIECES

Avainsanat

Kommentit

Ihana, että pahoinvointi alkaa helpottamaan ja tosi kiva, että saitte myös kahdenkeskeistä aikaa. Meillä viikonlopun huippuhetket, 10 kk, nukkui lähes koko yön ilman syliin ottamisia ja pelkästään tassuttelun voimalla.

Essi

Ei olisi pitänyt kirjoittaa pahoinvoinnista blogiin ollenkaan, ainakaan että se on helpottamassa, sillä sehän palasi heti sunnuntaina ennen kun nukkumaan pääsi 😀

Voi että, tsemppiä sinne öihin <3 kyllä se vauvavuoden jälkeen helpottaa!

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *