Yleinen
20.1.2016

MEIDÄN KOTONA – MILAN HUONE

MEIDÄN KOTONA – MILAN HUONE

milasroom milasroom7 milasroom2 milasroom10 milasroom9 milasroom1 milasroom8 milasroom3 milasroom5 milasroom6 milasroom4

Tästä se nyt vihdoin starttaa – meidän kodin esittely! Hirveällä temmolla en näitä postauksia lupaa, sillä just nyt pesänrakennusvietti nostaa jo kovasti päätään ja ajattelin, että sitä mukaan kun saan näissä raskaushöyryissä kotona aikaiseksi, niin sitä mukaan myös blogiin tippuu näitä huoneiden esittelyjä. Seuraava potentiaalinen kohde esiteltäväksi olisikin meidän makkari, sillä sieltä ei puutu enää kuin verhot, yövalaisimet sekä seinältä jotain. Tietty myös kylppärit ja kodari on sellaisia huoneita mitä ei kovin sisustella, joten jos nekin teitä kiinnostaa niin toki nekin voin vilauttaa täällä!

Mutta käydäänpä alkajaisiksi Milan huoneen kimppuun. Neidin valtakunta alkaa olla pikkujuttuja vaille aika valmis, vaikkakin myös täällä tullaan näkemään varmasti kaikenlaista uutta jatkuvasti kun mieli muuttuu ja tytön omat mielenkiinnon kohteet alkavat nostaa päätään myös sisustuksessa. Jo nyt voitte bongata aika hyvin pinnalla olevia juttuja, Frozenia siellä ja täällä, poneja tuolla ja vauvajuttujakin löytyy sekä ajopelejä on jos jonkinlaisia. Pikkuhiljaa probleemaksi alkaa käydä monesta lapsiperheestä tuttu päänvaiva – MIHIN MÄ NÄÄ KAIKKI LELUT TUNGEN PIILOON SIKSI AIKAA KUN NIILLÄ EI LEIKITÄ?

Milan huonetta on laitettu sitä mukaan kun inspiraatiota on ollut, ihan niinkuin muutenkin tätä uutta kotia. Vai voiko tätä muuten enää kutsua uudeksi kodiksi kun ollaan kuukauden päästä asuttu jo vuosi? Tavaroita on hankittu tarpeeseen ja kivojen juttujen pistäessä silmään. Joitakin juttuja olen saanut myös blogin yhteistöiden kautta, ja viimeisimpänä Jollyroomilta saapui suloistakin suloisempia Alice&Foxin lasten huonekaluja kuten kuvissa vilkkuva kaunis tuoli* ja vuodekatos*. Alice&Foxin tuotteet noin muutenkin sopii meille kuin nenä päähän, ja ovat kyllä ihan nappivalintoja tyylillisesti Milan huoneeseen kaiken pastellin ja vaaleanpunaisen keskelle. Kesällä hankittiin IKEAsta Stuvan säilytyspenkki ja tarve olisikin melkein jo toiselle. Tytöllä on jostain kummasta alkanut kerääntymään leluja ja tavaraa, ettei niille enää säilytystilaa huoneessa liiemmin ole. Täytyisikin alkaa suunnitella helmikuulle pientä IKEAreissua – Niko on varmaan ihan innoissaan, salettiin hyppii riemusta!

Tykkään Milan huoneesta itse tosi paljon, niinkuin kyllä tyttö itsekin. On mukavaa kun on simppelin muotoinen huone jossa voi vaihdella järjestystä siltä tuntuessa. Tosi tyytyväinen oon myös seinien värivalintaan mitä pohdittiin tosi pitkään vuosi sitten ennen kuin tänne muutettiin. Tikkurilan Bebe-sävy on ihanan raikas vaaleanpunainen, hillitty ja hempeä mikä sopii pienen tytön huoneeseen erityisen hyvin. Muutamia juttuja tosiaan huoneesta vielä puuttuu ja haluaisin löytää seinälle ainakin yhden isomman printtitaulun, yhdelle seinälle muutaman Dropit koukun, ja lisäksi olen miettinyt, että lattialla olisi kiva joku isompi matto jonka päällä saisi leikit mukavammin sujumaan isommalakin alueella. Onneksi tässä on useampi vuosi aikaa laittaa ja muuttaa mieltään monenkin asian suhteen… Ja eihän sitä tiedä jos laitetaan beibit samaan huoneeseen vauvan syntyessä, että meneekö maalaushommiksi jos tarvitaan vähän neutraalimpaa väriä pintaan?

Mitäs tykkäätte neidin valtakunnasta? Liian hempeää vai uppoaako sun makuun? Löytyykö teidän lastenhuoneesta kenties jotain samoja juttuja?

*merkityt tuotteet saatu blogin kautta

 SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSABLOGLOVINISSA JA INSTAGRAMISSA + SNAPCHAT: @ESSIPIECES

Avainsanat

Kommentit

Ihanan näköistä! <3 minäkin kyselisin tosta mustavalkoisesta pussukasta? Etsinnässä just samantyylinen lelujen säilytystä varten:)

Moikkelis! Mistä tuo mustavalko raidallinenpussi on? 🙂 Yritin etsiä clas ohlsonista, mutt ei taida enää olla… Kilppari asiasta muuten, niin mulla on ollut jo monta vuotta, lääkityksen kanssa voi elää ihan normaalisti, joten sulla ei mitään hätää 🙂 raskausaikana tosin kannattaa olla tarkka, mulla oli arvot kokoajan koholla vaikkaa lääkitystä nostettiin koko ajan, mutta heti synnytyksen jälkeen kyllä palasi normaaliin j vauvalla kaikki hyvin 🙂

Oikein nätti huone on Milalla! Kyllä tuolla kelpaa touhuta ja levähtää. Meillä on kans pikkuneidin huoneen sisustus meneillään, ja ihastuin tuohon ”I love you more than all the stars”-tauluun. Mistä olet tuon löytänyt? 🙂 Myös nuo pyöreät laatikot tuossa pikkukeittiön päällä on tosi kivoja ja oon vähän samantyylisiä katsellut täällä Oulun babystylessä, mutta siellä aivan tuollaisia ollut. Mistähän löytäisin? 🙂

Aivan ihana huone pienellä tytöllä! ^^ Muutenkin mukavainen hyvänmielen blogi tämä, kiitoksia. 🙂

Essi

Kiitos Tiuhti, toivottavasti pistäydyt jatkossakin blogissani 🙂

Ihanasti sisustettu! Ja huone näyttääkin sen malliselta, että helppo laitella, meillä on semmonen pitkula, jonka yksi seinä kokonaan ikkunaa, yksi seinä kokonaan kaappia, yhdellä seinällä ovi… voin kertoa, että ei paljon ole vaihtoehtoja järjestyksen kanssa!

Onko teillä muuten kuinka monta makuuhuonetta? että olisiko vauva mahdollista laittaa omaan, jos ei samaan halua laittaa?

Essi

Pitkulaista huonetta on kyllä varmasti vähän haastava järkkäillä. 🙂

Meillä on 3 makkaria, joten se mahis kyllä löytyy. Mutta aluksi ainakin vauva nukkuu meidän huoneessa.

Onko teiän koti kuinka iso? Onko tulevalle vauvalle omaa huonetta siis ollenkaan vai joudutteko muuttohommiin viel myöhemmin?:)

Essi

Meillä on asuinneliöitä tässä 106, ja meillä on 3 makkaria, joten vauvallekin huone löytyy ellei laiteta lapsia vielä samaan huoneeseen sitten kun bebe ei enää öitä vietä meidän makkarissa 🙂 Katsotaan miten huonejako sitten menee.. Tässä kodissa meillä ois tarkoitus asua varmaan sellainen 4-6 vuotta ja sitten ryhtyä ehkä rakennushommiin.

Ihana huone! Hempeetä ja vaaleanpunasta, tykkään ja samantapaista pistän meidänkin tyttelin huoneeseen 🙂 Toi pinkki auto on ihan supermagee!

Essi

Kiitos 🙂 Pienen tytön huoneeseen mun mielestä ei muut värit edes sovi 😉 Auton Mila sai 1-vee lahjaksi, ja on kyllä ollut hitti <3

Oi! Tosi nättiä ja niin hyvin kaikki mätsää keskenään!

Essi

Kiitos Johanna 🙂 Pikkuhiljaa ollaan huonetta rakenneltu, ja kyllä sinne on jotain juttuja vielä tulossakin..

Hei! Mistä tuo hyllyssä oleva taulu vauvan kuvalla ja tiedoilla on tilattu?

Essi

Moikka! Juliste on tilattu walldesign.fi 🙂

Kommentoinpa vielä tätäkin=) Mielettömän kaunis huone!! Mistä oot nuo pallovalot hommannu? Söpön väriset. Mun tulee jotenkin paljon enemmän sisusteltua meidän 4-vee neidin huonetta, just kun sinne saa laitella kaikkea söpöä ja ihanaa.Poikien (7 ja 9vee) on jo niin eri tunnelma, että sinne ei mitään söpöilyjä laiteta…Yritetty on!!=)

Essi

Kiitos Ulla 🙂 Pallovalot on myös Jollyroomin Alice&Fox -sarjaa ja itseasiassa taitavat olla nyt aika kivassa alessa! Hahah voin vaan kuvitella, tyttöjen huoneita taitaa muutenkin olla vähän helpompi sisustaa 🙂

Niin karkki, koko huone! Ihana… aivan täydellinen! p.s haluan tytön <3

Essi

Onhan se sellanen pastellikarkki 😀 Kiitos <3

Ihana<3 saako kysyä mistä tuo seinähyllykkö on?

Essi

Kiitos <3 Seinähyllykkö on Ikean Ekby, mutta sitä ei ilmeisesti enää valmisteta laisinkaan :/

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *