Uncategorized
17.1.2016

TOISEN KIERROKSEN ALKURASKAUDESTA

TOISEN KIERROKSEN ALKURASKAUDESTA

Kiitos ihan äärettömän paljon kaikille onnitteluista, niitä satoi huikeasti joka kanavassa missä olen tätä onnea hehkutellut. Oon saanut niistä ihan valtavasti energiaa ja iloa, ja mikä parasta, enää ei tarvitse teille pitää tätä salaisuutena ja blogia saa tehdä taas täysillä. Aivan ihanaa miten ootte olleet aidosti iloisia meidän puolesta ja tosi monihan tätä uutista oli jo odottanutkin, osa jo arvannutkin. Suuri kiitos siis vielä ihan jokaiselle ♥

Tästä lähtien blogi saa ohjelmistoonsa varmasti rutkasti raskausaiheista sisältöä, sillä siitähän blogi sai Milan odotusaikana alkunsakin. Samanlailla haluan säilöä muistoja tältä taianomaiselta ajalta toisen beben kohdalla myös. Toivottavasti siellä siis on monta innokasta odotus- ja vauva-aiheista kiinnostunutta tyyppiä lukemassa!

alku1

Nyt olisi tarkoitus kurkata hieman vielä menneeseen ja ihan alkuraskauteen. Syyskuussa me vihdoin uskaltauduttiin antaa bebelle ”lupa tulla”, sen kummemmin ei kuitenkaan alettu yrittämään. Kiertoa olin vähän itsekseni yrittänyt laskea ja se heitteli lähes poikkeuksetta päivällä parilla joka kuukausi suuntaan tai toiseen. Ihan mielenkiinnosta sitten hain puhelimeeni sovelluksen joka kertoi otollisimpia päiviä vauvan tekoon, eli ennusti hedelmälliset päivät ja mahdollisen ovulaation ajankohdan. Vähän sen mukaan sitten lokakuussa toimittiin ja jo marraskuussa yhtenä päivänä tiesin että meitä oli onnistanut. Ei muutakun apteekkiin, digitesti mukaan ja kotiin varmistamaan tunne. Oikeassa olin, viikkojakin kasassa oli jo melkein 5.

Nyt testistä on kulunut jo useampi viikko, ja vihdoin ollaan jo vähän ”varmemmilla vesillä” kun 12viikkoa on täynnä ja hieman ylikin. Perjantaina päästiin ultrassa ensimmäistä kertaa näkemään tää pikkutyyppi, ja voin kertoa, että mua ei oo jännittänyt varmaan ikinä yhtä paljon! Milan raskaus varmistettiin aikoinaan jo ensimmäisessä neuvolassa, mutta tällä tokalla rundilla piti odottaa tänne alkuraskauden ultraan saakka. Ensimmäisen raskauden aikana kaikki oli niin uutta, ettei oikein osannut edes jännittää tai pelätä mitään – luotti vaan sokeasti raskauden menevän hyvin ja isoin pelko oli itse synnytys. Nyt alkuraskauden aikana mietin lähes päivittäin tuulimunan ja kohdun ulkopuolisen raskauden mahdollisuutta ja se ehkä on osaltaan vielä vienyt ilolta sijaa näillä ensimmäisillä viikoilla. Ultrassa kuitenkin kaikki oli niinkuin pitää ja vihdoin voi hengähtää ja oikeasti olla täysillä superonnellinen. Meille ihan oikeasti on tulossa vauva, ja näillä tiedoilla vielä täysin terve tapaus.

alku

Miten mä oon sitten voinut? No ainakin paremmin kuin Milasta, tällä kertaa ei ole tarvinnut halailla posliinia ihan 24/7, sillä pahoinvointi on sijoittunut hassusti ilta-aikaan. Espanjassakin lähes poikkeuksetta syötiin iltaisin ulkona, ja parin tunnin päästä herkulliset ravintola-annokset sai puklata pönttöön. Aika ihanaa! Tosin tälläisen syyn takia oksentaa ihan mielellään 😀 Heti plussan jälkeen mulla alkoi tuhoton väsymys ja olisin voinut nukkua vuorokaudesta toiseen + siihen yhdistyi etova olo hyvin nopeasti kaveriksi, ja sitä seurasi oksentelu alussa myös aamuisin. Monet monet lempiruoat hyppäsi yht´äkkiä inhokkilistalle ja vain harvoja ruokia sain alas. Ihokin on taas alkanut temppuilla ja kukkia, mutta onneksi atopia ei ole nostanut vielä päätään niinkuin Milan aikana. Muuten on ollut niitä perusoireita, arkuuttaa siellä ja täällä  ja vihlomisia alavatsalla. Pahempaakin kuitenkin osattiin odottaa, joten oikein tyytyväinen saa olla jos tällä kertaa pahoinvointi pysyy suht hallinnassa. Vielä kun väsymyskin helpottaisi. Pianhan nää oireet saattaa jo helpottaakin kun pidemmälle mennään? Toivottavasti, sillä olisi ihana jaksaa päivitellä blogia iltaisin nyt kun intoa on taas enemmän. Tällä hetkellä paukkuja iltaisin ei ole muuhun kuin peiton alle kömpimiseen…

Mila on ottanut vauvauutisen aivan ihanalla tavalla vastaan. Tuleva isosisko on jo viikkotolkulla höpöttänyt vauvasta, silitellyt masua ja moikkaillut bebeä masun läpi. Vielä ennen ultraa Mila oli 100% varma, että äidin masussa asustaa kaksi vauvaa. Pieni pettymys perjantaina oli kun kuvista neiti näki vain yhden tyypin, joka muuten on kuulema SIKKO. Tiedä sitten? Toivottavasti maaliskuussa sitten saadaan tietää rakenneultrassa kumpi meille tulee.

Löytyykö sieltä ruutujen äärestä paljon odottavia äitejä? Entä raskausblogia kirjoittavia? Olisi ihana jos linkkailisitte kommenttiboxiin omianne, jos en ole vielä lukijaksi löytänyt.

Ihanaa sunnuntain jatkoa kaikille! ♥

 SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSABLOGLOVINISSA JA INSTAGRAMISSA + SNAPCHAT: @ESSIPIECES

Avainsanat

Kommentit

Täällä odotellaan ensimmäistä ja laskettu aika on myös heinäkuussa 🙂 ihanaa seurata sun blogia nyt kun raskausjutut lisääntyy ja ne on itsellekin ajankohtaisia 🙂 paljon onnea teille !

Moi! löysin blogiisi kun etsiskelin raskausaiheisia blogeja. Eli onnea täältäkin suunnalta<3 Mulla oli myös tässä raskaudessa tuota pahoinvointia iltaisin, siis kaiken sen muun pahoinvoinnin lisäksi=) Ihan kamalaa, kun välillä sai sängystäkin nousta vielä halailemaan pönttöä!
Mun blogissa eletään tällä hetkellä Rv 18+3, tervetuloa kurkkimaan meidän eloa=)
unelmienelamista.blogspot.fi

Paljon onnea raskaudesta! 🙂 Täälä myös kirjoitetaan blogia, joka aluksi liittyi lapsettomuushoitoihin ja nyt raskauteen jossa mennäänkin jo loppusuoralla rv 35+6. Laskettu aika helmikuun puolessavälissä. 🙂 Blogi on http://haaveisstatotta.blogspot.fi/

Mulla on laskettuaika maaliskuussa eli ei enään kauaa raskautta jäljellä 🙂 mutta kiva seurailla ain muiden raskautta. Eli paljon onnea ♡

Onnea vielä tätäkin kautta! 🙂

Meillä odotellaan pikkusisarusta saapuvaksi maaliskuussa eli aika loppusuoralla jo aletaan olemaan, vaikka tuntuu että juurihan sitä mekin vasta plussailtiin! Kirjoittelen Yhteenkasvettu-blogia ( http://yhteenkasvettu.blogspot.fi ) ja perhearjen lisäksi on tullut nyt kirjoiteltua paljon myös raskausjuttuja 🙂 Mielenkiinnolla seurailen teidän odotusta! 🙂

Eikä, voi onnea koko meidän porukalta ihan tuhannesti, miten ihana uutinen <3

Heinäkuun vauvaa myös täällä odotellaan! 🙂 blogia en pidä, mutta mukava seurailla sun raskautta.

Saako kysellä mikä se sovellus on jolla voi tavallaan sen hedelmällisimmän hetken laskea? Meillä olisi haaveena kolmas, niin olisi kiva tietää sillai 🙂

Meillä sattui juuri joulun alla niinkin ikävä tapaus kuin tuulimuna raskaus. Mutta itselläni olikin heti varhaisraskauden ultran jälkeen tunne ettei kaikki ole hyvi, kun viikot jätättivät kuukautisten mukaan. Pystyin tavallaan valmistautumaan jotenkin tulevaan, vaikka eipä siihen voi mitenkään valmistautua. Onneksi on kaksi lasta jo ennestään, jotka pitävät kiireisenä 🙂

Onnea hurjan paljon ja ihanaa odotusaikaa! 🙂

Hurjasti onnea koko perheelle!!<3 minkä nimistä sovellusta käytit?:)

Paljon onnea teille! Itselläni on sama tilanne, kakkosta odottelen ja hassusti ihan samoja vahvoja pelkoja tuulimunasta yms. oli nyt tällä tokalla kierroksella. Niin kai se on, että nyt sitä tiedostaa paljon paremmin mahdolliset riskit ja vasta ultran jälkeen uskalsi iloita kunnolla. Hyviä odotusaikoja sulle!

Mahdottomasti onnea ja ilon hetkiä raskauden ajalle ja tulevaisuuteen! <3 olen lukenu blogias jo hyvän tovin, mutta nyt vasta kommentoin kun sattuu niin sopivasti aiheet sivuavan omaa tilannetta. Täällä tosin odotellaan vauvaa saapuvaksi jo muutaman viikon päästä! Mutta jään silti innolla odottamaan miten sun raskaus etenee 🙂 kaikkea hyvää!

Ainiin ja vatsan malli on aivan erilainen! Erikoisia juttuja, mutta mun kohdallani pitäneet paikkaansa!

Ihanaa lukea odotuksestasi, täällä ollaan jo vähän pidemmällä viikolla 28 🙂 meillä poika 2,3 vuotta. Nyt odotetaan tyttöä syntyväksi huhtikuussa <3 kohdallani on kaikki tyttöjen ja poikien odotusta koskevat merkit pitäneet paikkaansa! Vaikka en niihin ennen ole uskonut, pojan odotus sujui lähes ilman mitään vaivoja ja olo oli hehkeä, vatsaan piirtyi jo melko alussa viiva. Nyt ei ole viivaa, huonovointisuudesta kärsin aina viikoille 20-21 asti… Hehkeydestä ei tietoakaan! 😀

Toisella kierroksella mennään, meillä ikäeroksi tulee tosin vain reilu vuosi. Mutta siis _vihaan_ tätä raskaana oloa! 😀 Ihan järkyttävää, ennemmin synnyttäisin vaikka kahdesti jossei tätä tarvitsisi käydä läpi. Ekat 16vkoa kun oksentaa ja sit rupee vaivaamaan vähän kaikki hiljalleen niin ei kyllä herkkua ole! Ollaan onneksi päästy miehen kanssa sopuun, että kolmannen lapsen saa sit siinä vaiheessa kun hän itse voi raskaana olla 😉 Viimenen kolmannes onneksi jo menossa.. Mielenkiinnolla kyllä odotan miten sulla sujuu!

Ihanaa ihanaa ja paljon onnea! <3 Täällä toisen lapsen LA elokuussa, esikoinen nyt vuoden 🙂 aivan huippua päästä seuraamaan sun raskautta varsinki ku melkein samassa mennään ja Milaa kun odotit olin ite vasta haaveilemassa perheenlisäyksestä 🙂

Voi vitsi, täällä kanssa 2-vuotiaan tytön äiti ja kakkosen LA heinäkuussa. Olen satunnaisesti tähänkin asti lukenut blogiasi, mutta nyt ehdottomasti ahkerammin 🙂 niin ja ONNEA!

Kiva päästä lukemaan sinulta raskaus- ja vauvajuttuja, oon tykännyt seurailla sun blogia jo vauvakuumeiluaikoina 🙂 Mun pikkunen blogi löytyy tosta nimen takaa. Rv 27+4 menossa, tytsy tulossa enkä malta odottaa oman prinsessan saamista syliin ♡ Noniin, pelkkä ajatuskin herkistyttää 🙂 Tsemppiä odotukseen!

Täällä myös odottava äiti ja la myös heinäkuussa, eli innolla jatkan kyllä blogisi seurailua ? Meillä ennestään myös pikkuneiti ja hän myös on ehdottomasti sitä mieltä että pikkusisko tulee ? Saas nähdä sitten ?

Oikein paljon onnea teille tulevasta pienokaisesta !❤ Meillä on puolivuotias tyttö ja aloin myös kirjoittamaan blogia häntä odottaessani. Blogi löytyy osoitteesta janinacharlotta.blogspot.fi
Innolla odotan kaikkia vauvapostauksia ! Muutenkin blogisi kuuluu ehdottomasti suosikkeihini 🙂

Täällä kolmatta odottava äiti. Blogia kirjotan kun aina kerkeän. Käy kurkkaamassa lapset 11/13 ja 10/14. Minin la 4/16/aatunarkea.blogspot.fi

Onnea

Ihanan mielettömän paljon onnea koko perheelle! ? tsemppiä pahoinvointiin, toivotaan että se ajan kanssa helpottaa.

Odotin meidän esikoista samaan aikaan sä Milaa ja LA:t tais olla viikon sisään. Oli tosi hauska seurata silloin sun blogia, kun pysty niin hyvin samaistumaan. ? Nyt mulla on menossa vk36 ja meillä kohta toinen pieni maailmassa. Innolla odotan raskaus ja vauva postauksia, vaikka tällä kertaa mennäänkin vähän eri tahtiin. Ihanaa ja onnellista odotusaikaa! ❤️

Onnea vauvauutisesta! Missä kuussa sulla on virallinen laskettu aika? 🙂 Miten ajattelit tehdä opintojen kanssa nyt, kerkeätkö valmistua?

Hei ihanaa ja paljon paljon onnea ! <3 Itse täällä vauvakuumeisena kyllä jään innolla odottamaan ja lukemaan sun kaikkia raskausaiheisia ja vauva-aiheisia postauksia 🙂

Vitsit, ihana uutinen kyllä <3 mä ainakin luen kaikkea raskaushömppää enemmänkun mielellään.
Aika tarkkaan vuosi sitten oltiin samassa tilanteessa ja tuolla se 4kk pieni ihme nyt nukkuu, enkä siitä vois onnellisempi olla. Mä en kyllä nauttinut alkuraskaudesta enkä vielä pitkälle sen jälkeenkään kun se pelko oli niin lamaannuttavaa etten tiedä pystynkö enää koskaan edes yrittämään uutta raskautta. Mulla oli ja on keskenmeno taustalla ja näin jälkikäteen harmittaa, etten pystynyt nauttiin raskaudesta niin paljon kun olisin toivonut, onhan se kaikkine vaivoineenkin vaan niin ihmeellistä aikaa.

Mutta tsemppiä väsymyksen keskelle ja nauti! <3

Tiia

Paljon onnea, ihana uutinen! 🙂
Itse odotan ensimmäistä, rv 35+6. Kauaa ei siis enää tarvitse pikkuista odottaa. Just eilen lueskelin sun vanhoja postauksia Milan odotusajalta, kiva lukea samoilta viikoilta fiiliksiä muilta odottajilta. 🙂 ja siitä hankintalistalistalta otin muutamia vinkkejä omiin loppuhankintoihin.

Täällä kans elokuun lopussa laskettu, vielä joutuu melkeen kuukauden verran ultraa odotella… Reilu kaks vee isoveli ei oikeen vielä hiffaa, ehkä kun massu kasvaa niin sitten:) tsemppiä tulevaan!:)

Oi ihanaa onnea! seurasin sua jo ekan rundin aikana ja haaveilin itse pikkuisesta.
Nyt Olikin hauska yllättys lukea, että odotetaan samaan aikaan 😀 ! mulla maanantaina eka ultra ja tiistaina viikkoja kasassa 12 ellei sitten muutu sielä ultrassa 🙂 .

Voi että, ihanaa! Ja paljon onnea! Tätä uutista oon odottanut jo useamman kuukauden. Mulla laskettu aika 28.1 ja tyttö pitäis tulla. Meillä ennestään poika 2v2kk. Nauti raskausajasta vaikka pahoinvointi ei kyllä kivaa ole.

Rosalienism.blogspot.fi mäkin yritän päästä vauhtiin alun väsymyksen jälkeen. 🙂

Oi olipa ihana lukea että sinne jo toinen tulossa, onnea!:)
Täällä myöskin masu pystyssä ollaan ja huhtikuun lopussa saisi pikkuinen viimeistään ulkoistautua!

Alusta asti olen blogiasi lukenut ja silloin vauvakuumeilin kovasti kun luin Milan odotuksesta. Olenkohan koskaan mitään kommentoinut, mutta nyt täytyy onnitella ihanasta uutisesta! Meillä esikoistyttö 5/2014 ja nyt odotellaan pikkusisarusta syntyväksi kesäkuussa, eli noin kuukauden teitä edellä 🙂 Nyt parina päivänä tuntunut ensimmäisiä potkuja ja kotidoppler on ahkerassa käytössä. Esikoisen odotusaikana en sellaista hankkinut, nyt on tutulta lainassa ja on kyllä ihana laite! Aina piristyy kun kuulee jumputuksen ja varsinkin vielä nyt, kun liikkeitä tuntuu harvakseltaan eikä aina oo varma, onko pikkuisella kaikki hyvin.
Vielä ei esikoinen ymmärrä vauvapuheita, mutta jospa kesään mennessä kun masu kasvaa, niin ymmärtää jotain tapahtuvan. Täytyy lukea jotain vauvan tulosta kertovia kirjoja ainakin..

Ihanaa odotusta sinnekin, täällä ainakin innolla odotellaan vauvajuttuja ja odotusaiheisia postauksia! 🙂

Mulla laskettuaika toukokuussa ja toista odotellaan! Väsymys ja pahoinvointi on jo vähän väistynyt, mutta voi että näitä mielitekoja!
Multa löytyy kans odotusaiheinen blogi, jossa kirjottelen myös esikoisen touhuista ja omista opinnoista:)
http://www.kaaoskaksiossa.blogspot.fi

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *