Yleinen
14.1.2016

HOLA AMIGOS!

HOLA AMIGOS!

Loma on ohi ja paluu arkeen on alkanut. Huhuh missä kelissä jouduttiin eilen myöhään ajelemaan kotiin Helsingistä lennon laskeuduttua, lumi pöllysi niin ettei edessä ajavan takavaloja hädin tuskin nähnyt. Onneksi nyt turvallisesti kotona ja me Milan kanssa lomaillaan vielä tämä päivä. Laukut odottaa vielä purkamista ja aamupalakin syötiin vasta kympin aikaan – hieman verotti tuo yöhön asti venynyt kotiin paluu.

Sillä aikaa kun Mila katsoo aamun lastenohjelmat Yle Areenasta mun oli aivan pakko tulla teitä pikamoikkaamaan, blogi vietti nimittäin meidän reissun ajan pidempää totaali LOMAA. Teki muuten hyvää oikeasti irrottautua blogista ja läppäristä 10 päiväksi täysin, ensimmäistä kertaa sitten blogin aloitettuani. Nyt ollaan kuitenkin takaisin sorvin ääressä ja loppukuuta kohti meno vain kiihtyy täällä blogin puolella! Kylläpä sitä inspistä saikin ammennettua pienellä breikillä.

lomap10 lomap1lomap13 Miten meidän reissu sitten meni? Tiivistettynä tosi kivasti. Rento irtiotto arkeen saatiin, eli juuri sitä mitä lähdettiin hakemaan. Kiireetöntä aikaa yhdessä, hyvää ruokaa, tutustumista Espanjan mummilan upeisiin maisemiin, shoppailua ja lepoa. Autolla kurvailtiin myös Nikon vanhempien kanssa muutamana päivänä tsekkaamaan Fuengirolan lisäksi Marbellaa, Benalmadenaa ja Malagaa. 8 kokonaista päivää oli juuri sopiva loma tähän väliin ja meidän perheen ensimmäiseksi kunnon reissuksi. Nähtävää etelän mummillaan jäi seuraavillekin reissuille, vaikka paljon koettiin nytkin. Tosin tällä lomalla ei päästy helteistä ihan nauttimaan, vaikka Espanjassa onkin vuodenaikaan nähden lämmintä, joka päivä pyörittiin siinä +20 asteen hujakoilla. Hellelomaa samoihin maisemiin alettiin jo kaavailla keväälle, täytyyhän sitä väriäkin etelässä saada!

lomap12 lomap14lomap11

Lomafiiliksiä ja kuvia tulossa vielä enemmän seuraavien päivien aikana. Toivottavasti tekin löydätte blogiin loman jälkeen taas tuttuun tapaan. Tulossa on kivoja ja aika jännittäviäkin juttuja seuraavien viikkojen aikana joten STAY TUNED!

Mitäs teille kuuluu? Täällä Suomessa on kuulema saatu nauttia aika kirpakasta säästä viimeisen reilun viikon aikana ja luntakin oli satanut vihdoin kunnolla. Kotiin palatessa meitä odottikin aikamoinen winter wonderland ja jäätävät lumityöt pihassa jotka Niko urhoollisesti hoiti vielä keskellä yötä pois alta 😀

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSABLOGLOVINISSA JA INSTAGRAMISSA + SNAPCHAT: @ESSIPIECES

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *