Yleinen
3.1.2016

LOMALLE VIIMEINKIN!

LOMALLE VIIMEINKIN!

Lomailtu ollaan jo tovi jos toinenkin, mutta huomenna alkaa kenties se loman odotetuin osuus. Huomenna nimittäin meidän porukka starttailee auton kohti Helsinkiä, ja illalla lennetään ekaa kertaa koko porukalla vähän lämpimämmille leveleille. Espanja odottaa ja loma Fuengirolan maisemissa saa alkaa. Jännitystä on tänään ollut ilmassa ja toi minityyppi on koko päivän höpöttänyt kuinka hän huomenna syö Eppanjassa mummin ja papan kanssa sukkaajäkkiä.

Meidän reissuvalmistelut on tähän asti sujuneet vähän ehkä liiankin leppoisissa tunnelmissa, matkalaukku on vielä puoliksi pakkaamatta – sillä onhan vielä huomennakin runsaasti aikaa ainakin puoleen päivään. Eli lähtökiire on jo nyt taattu! Tai sitten ei, me nimittäin päästään oikeasti aika helpolla, mukaan lähtee vain yksi matkalaukku ja käsimatkatavarat. Nikon porukoiden loma-asunnolle meidän on tarkoitus käydä ostamassa ainakin matkarattaat kaikkia pieniä asukkaita varten, joten ne ovat siellä sitten valmiina myös tulevaisuudessa, eikä omia tarvitse joka kerta raahata mukana. Vaatepuoli meinasi tosin aiheuttaa päänvaivaa, sillä lämpötilat kohteessa heittelee melko paljon. Päivällä saattaa hyvällä tsägällä olla yli 20astetta mittarissa, mutta illalla se laskee huomattavasti alemmas. No jos jotain vaatetta on liian vähän, niin eiköhän sieltä löydy varavaatteita shoppailtavaksi.

Mitään lomaplääniä ei olla ehditty myöskään tehdä, tuo reilu viikko mennään varmaan aika fiiliksellä. Syödään hyvin, tutustutaan ympyröihin, ehkä pistäydytään paikallisessa eläinpuistossa ja shoppaillaan. Pienien ajomatkojen päästä kun kuulema löytyy vaikka mitä nähtävää! Kuinka moni teistä lukijoista on lomaillut joskus Malagan ja Fuengirolan alueilla? Lomavinkkejä otetaa enemmän kuin mielellään vastaan, etenkin lapsien näkökulmasta? Onhan meillä tietty onneksi nuo appivanhemmat liidamassa ja opastamassa meitä, mutta ei hekään välttämättä vielä kaikkia tutustumisen arvoisia nähtävyyksiä ja paikkoja tiedä.

fuge

Jotenkin mä ajattelin, että reissuun lähtemisestä muodostuisi kaamee stressi, mutta täähän onkin yllätävän lungia hommaa, vaikka nykyään onkin lapsikin kuvioissa. Haha, hyvähän se on ennakkoon kehua, katotaan mitkä fiilikset on reissun jälkeen!

Blogi päivittyy loman aikana luultavasti aika laiskaan tahtiin, mutta täysin blogilomaa en tule kuitenkaan pitämään. Mahdollisuuksien mukaan päivittelen kuulumisia ainakin pariin otteeseen. Näissä merkeissä toivotetaan ihanaa pakkasviikkoa tänne Suomeen ja palataan sitten vähän lämpimämmillä fiiliksillä ensi viikolla! ♥ …ja hei nyt kantsii pistää sitten Insta ja Snapchatti seurantaan jos haluaa meiän lomafiiliksiä seurata muuallakin kuin blogissa – molemmista löytää meidät @essipieces nimimerkin takaa.

Kuvat, Wikimedia

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSABLOGLOVINISSA JA INSTAGRAMISSA + SNAPCHAT: @ESSIPIECES

Avainsanat

Kommentit

Oi, täällä yks matkakuumeinen 😉
Ihanaa lomaa teidän perheelle. Enjoy! 😀

Turvallista matkaa ja nauttikaa lomasta! Me nautitaan täällä näistä pikku pakkasista. 😉

Ooo minäkin niiiiiiin kovin haluaisin päästä johonkin lämpöiseen ulkomaille, en ole ikinä ollut 🙁 Ehkä vielä joskus!
Ihanaa matkaa teille! 🙂

Kannattaa käydä siellä eläintarhassa, se on kiva! Ja me käytiin aikanaan Nerjan tippukiviluolilla, ei oo kovin pitkä matka sinne autoilla (joskin liikenne on aika hurjaa!!), tosi hieno mesta. Kivaa reissua!!

Ihanaa matkaa! Oltiin syys-marraskuun välillä 10 viikkoa Fuengirolassa, joten postauksia löytyy ”Espanja” tagin alta, meidän lapset oli reissuun lähtiessä 2,5v ja 6 viikkoinen, joten lapsiystävällisiä postauksia löytyy 🙂 http://ruusuillatanssimistasittenkin.blogspot.fi

Miramarin ostoskeskus on ihan must! Sieltä löytyy ihania ruoka ja kahvilapaikkoja ja halpoja vaatekauppoja 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *