Yleinen
28.12.2015

VUODEN VIIMEISET INSTAWEEKIT

VUODEN VIIMEISET INSTAWEEKIT

Aika hilkulle jäi, nimittäin onnistuminen joka viikoisessa Instakatsauksessa. Viime viikko jäi tänä vuonna ainoana välistä, ja tänään katsastetaankin vuoden viimeiset viikot yhdessä läjässä. Näillä näkymin aion jatkaa näitä katsauksia myös ensi vuonna, sillä edelleenkin olen siinä käsityksessä ettei kaikki teistä lukijoista ainakaan vielä käytä Instaa. Sinne kuitenkin päivittyy niin niitä arkisia juttuja ja muuta kivaa mitä blogissa ei muuten nähtäisi ollenkaan.

INSTAWEEK #51 & #52

52week1 1. Ekat ja vikat tän vuoden piparit, edes taloa ei saatu aikaiseksi.. Hups.

52we 2. Lempiruokaa – bataattiranuja, salaattia ja kanafilettä. 3. Milan toiveet pukille myös Instassa. 4. Lunta tuli, mutta liian aikaisin. Ei nimittäin saatu viettää valkeaa joulua… 5. Hoitotätien joulumuistamiset.

52wee 6. Kyllä viikonloput ja yhteiset vapaat vaan on ihmisen parasta aikaa, joulusta puhumattakaan! 7. #helppoatehdähyvää 8. Ei enää monta yötä jouluun.. pieni niin jo odotti Pukkia. 9. Joulupöydän varmin jälkkäri.

52week2 10. Meidän täydellinen ja ENSIMMÄINEN aito joulukuusi! Takuuvarma joulutunnelman tuoja ja se oli täydellinen ♥

52week

11. Aatonaattoyön viimeiset tonttuhommat paketissa. 12. MERRY X-MAS ♥ 13. Neljäs joulu jo yhdessä, ja monen monta onnellista vielä toivottavasti edessä! 14. Voi joulu, miksi et voisi jatkua vain?

Pistä seurantaan @essipieces Instassa, uusi vuosi tietää myös sillä puolella aika jänniä juttuja!

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSABLOGLOVINISSA JA INSTAGRAMISSA + SNAPCHAT: @ESSIPIECES

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *