Uncategorized
27.12.2015

VOIHAN JOULU

VOIHAN JOULU

Joko se taas meni? Joulu. Kyllä se joulunalusaika vaan on parasta, ei siitä mihinkään pääse. Nopeasti ohi kiitäneiden pyhien jälkeen taas täytyy todeta tää fakta, kun joulun odotuksen taika on poissa. Onneksi meillä on takana ihana joulu ja ollaan sylikaupalla uusia ihania muistoja rikkaampana. Pyhät oli täynnä niitä perinteisiä juttuja perheen ja ystävien parissa. Aatto vietettiin perinteisesti puoliksi meidän molempien vanhempien luona, joulupäivä meni lähes pyjamissa leffoja katsellessa ja uusilla leluilla leikkiessä ja eilen tanssittiin Tapaninpäivää ystävien kanssa. On se joulu vaan ihanaa aikaa, ensi vuotta maltan taas tuskin vuotta odottaa!

aatto2 aatto aatto1 Tänä vuonna panostin itse läsnäolemiseen rakkaiden parissa, ja tuntuikin kivalta viettää mm. aattoa ilman stressiä kuvaamisesta blogiin. Siksipä myös tää kuvasaldo on näin laiha tänä jouluna tällä puolella. Kuvia tuli otettua rankalla kädellä vähemmän mitä aikaisempina jouluina, toki se näin jälkikäteen vähän harmittaa, mutta oli myös vapauttavaa viettää pääosin kameraton joulu. Ensi vuonna sitten taas ollaan varmasti kameran takana enemmänkin, sillä ensi vuonna on pakko päivittää kuvauskalusto ajantasalle. Kuvausmotivaatiota nimittäin syö hulluna puuttelliset vehkeet, tän hetkisessä kamerassa ei nimittäin millään riitä ominaisuudet laadukkaisiin kuviin mm. hämärissä olosuhteissa. Siispä kysyisinkin teiltä, mitä kompaktia minijärkkäriä osaisitte suositella? Olympuksesta olen kuullut niin paljon hyvää, että merkiltään tuleva laite saisi olla sellainen.

aatto7 aatto5 aatto6

Meillä kävi toisessa mummilassa muuten ekaa kertaa nyt Joulupukki. Mila oli koko päivän ihan pähkinöinä ensitreffeistä Pukin kanssa, mutta H-hetken koittaessa meni pupu pöksyyn. Rynnättiin äitin sykkyyn, eikä siitä hievahdettu ennen kuin Joulupukki jatkoi matkaansa seuraavaan perheeseen. No ehkäpä ensi vuonna osataan olla jo hieman reippaampia, eikä tuo partasuu enää ole niin järisyttävän jännä tyyppi?

Miten teillä vietettiin Joulua? Nyt onkin sitten aika suunnata pikkuhiljaa katseita tulevaan uuteen vuoteen. Ihan hullua, että tätä vuotta on enää alle viikko jäljellä!

Blogissa reipastetaan tahtia taas tulevalla viikolla, ja luvassa on mm. välipäivien alejuttuja, sisustusaiheista höpinää ja tulevan Espanjan reissun suunnittelua.

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSABLOGLOVINISSA JA INSTAGRAMISSA + SNAPCHAT: @ESSIPIECES

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *