Uncategorized
25.12.2015

Ihanista ihaninta…

Ihanista ihaninta…

mila2

Ohops, aattohan meni jo ja mä en ehtinyt edes käydä julkaisemassa tätä meidän joulutoivotusta blogin puolelle. Parempi myöhään kuin ei ollenkaan taas kerran. Tänään ollaan aamu tutustuttu Milan saamiin joululahjoihin ja katseltu leffoja yökkäreissä. Illemmalla suunnataan perinteiselle joulupäivän päivälliselle isomummilaan. Ihan kuin tässä ei jo olisi tarpeeksi syöty? No mutta joulu on kerran vuodessa.

Joulua on onneksi tässä vielä pari päivää jäljellä ja pian se uusi vuosikin sieltä tulla tupsahtaa. Nauttikaahan toisistanne, joulun tunnelmasta ja herkuista vielä, sillä kohta on joulu on taas paketissa tältä vuodelta!

IHANAA JOULUA vielä jokaiselle! ♥

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSABLOGLOVINISSA JA INSTAGRAMISSA + SNAPCHAT: @ESSIPIECES

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *