Yleinen
14.12.2015

PIKKUTYTÖN KIRJE JOULUPUKILLE

PIKKUTYTÖN KIRJE JOULUPUKILLE

Iiks! Meinasi mennä ihan sormi suuhun tämän postauksen kanssa, nimittäin yllättäen koneelta ei löytynytkään pitkän tauon jälkeen ohjelmaa ihan heti millä saisin Milan toiveet nätiksi kollaasiksi. Ulkonäöstä pitikin tinkiä ja mentiin sieltä missä aita on matalin, mutta nytpä siinä sitten on meidän tyllerön toiveet tälle joululle, jotka hän itse lähes kaikki osasikin nimetä Joulupukin kirjettä kirjoittaessamme. Aika hauska kun Mila monesti juttelee pukista ja kertoo, että kaksi lahjaa hän aattona saa, mutta toiveet on hieman runsaammat kuitenkin… Nämä toiveet on välitetty hyvissä ajoin eteenpäin, ja ekaa kertaa oli aika helppoa vastata läheisten kyselyisin siitä, mitä Mila tänä vuonna voisi toivoa jouluna.

Mutta hypätäämpä sitten Milan toiveisiin…

milantoiveet

  1. Meillä nukkeleikit on Milalla tällä hetkellä ihan se ykkösjuttu, ollut jo pitkään. Ihan oikeaa nukkea meiltä ei vielä löydy, ainoastaan pari näitä pehmo kroppaisia versioita. Siispä tää ihan oikea interaktiivinen Baby Born on Milalla listalla ykkönen, nimittäin sitä toivottua ”ihan oikeaa vauvaa” ei millään vielä voi saada.
  2. Jos oikean nuken saisi, niin täytyyhän hänelle olla myös sänky johon nukuttaa. Puiset nukenvaunut Mila sai viime vuonna pukilta.
  3. Kirjat on pop myös! Nyt alkaa olla tilanne se, että omat vanhat kirjat on koluttu sen verran moneen kertaan, että kirja tai pari olisi myös kiva saada pukilta. Tämä Herra Hakkaraisen soiva iltalaulukirja olisi aika ihana.
  4. Legoille omat laatikot – ja nää onkin listan ainoat äidin lisäämät 😉 Nää nimittäin ois aika kätevät ton dublokasan säilytykseen ja sopisi Milan huoneeseen muutenkin kuin nenä päähän.
  5. Frozen-toiveita onkin sitten loppu lista, ensimmäisenä niistä pehmoinen ikioma Olaf jota Mila on toivonut meidän blogiporukan Frozen-juhlien jälkeen toistuvasti.
  6. …ja myös Elsa-nukke olisi todella kova juttu!
  7. Ja viimeisenä vielä piirrustussetti, ja sekin mieluiten Elsalla ja Annalla varusteltuna. Aikamoista Frozenmaniaa taitaa tää joulu olla pullollaan monessa perheessä!

Tälläinen lista tänä vuonna toiveita. Parasta tässä joulussa on muuten se, että tää on ensimmäinen joulu kun Mila on ihan itse osannut toivoa! Mä en malta odottaa aattoa ja sitä intoa mitä päästään todistamaan, sillä toiseen mummilaan on tulossa vielä ihan oikea pukki ekaa kertaa. Näiden toiveiden lisäksi ollaan itse ostettu pari pehmeää pakettia tarpeeseen ja tulevalle nukelle setti vaatteita. Siinä onkin meidän panostus Milan lahjoihin, ehkä yhden kirjan saatan vielä tällä viikolla käydä ostamassa. Me siis mennään aika maltillisesti, sillä nuo isovanhemmat on hoitaneet edellis jouluina sen tonttuilemisen lähes meidän puolestakin ja tuntuvat tekevän sen tänäkin vuonna. On ne ihania ♥

Millaisia kirjeitä teidän lapset on tänä vuonna kirjoittaneet? Entä miltä näyttää muiden 2,5v tyttöjen toiveet tänä vuonna, onko samoja mitä Milan listalla?

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSABLOGLOVINISSA JA INSTAGRAMISSA + SNAPCHAT: @ESSIPIECES

Avainsanat

Kommentit

Meillä saman ikäinen tyllerö ja sillä
On menossa hirvittävä barbi villitys.. Joten toiveena on barbi, barbi talo, ..ja sitten mekko ja leginssi housut!:D (tuosta viimeisestä lahjasta en tiedä mistä se on sen keksinyt!?

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *