Yleinen
14.12.2015

INSTAWEEK #50

INSTAWEEK #50

Hellurei ja kivaa viikon alkua kaikille! Mä heräsin tähän viikkoon ihan uudella innolla – ensi viikolla on JOULU! ♥ MIETTIKÄÄ!!!! Sitä ennen on vielä vaikka mitä tehtävää, eli seuraava viikko on tohinaa täynnä. Tosin viikonloppuna saatiin joululahjat aika kivalle mallille, kaikille lapsille on paketit lähes valmiina ja enää täytyisi keksiä paketit isovanhemmille. Nikon kanssa päätettiin, että toisemme lahjotaan sitten vasta Espanjassa vuoden vaihteen jälkeen jollain tarpeellisella täsmähankinnalla. Noita lahjaideoita tupsahtaa tänään vielä illalla kiva läjä tänne blogiin, joten jos jotain lahjoja vielä puuttuu, niin kannattaa tulla illalla inspiroitumaan mun ideoista!

Mennäänpä nyt kuitenkin vielä toisiin juttuihin, nimittäin Instagramin ihmeelliseen maailmaan maanantaiseen tapaan. Nyt muutamana viime viikkona instan päivittely on jäänyt selkeästi vähemmälle, mistä lie johtuu? Valon vähenemisestä vai inspiraation puutteesta? No eiköhän tässä joulua lähemmäs mentäessä aktivoiduta ainakin pari astetta. Tää edellinen viikko oli nimittäin taas lähes ennätys hiljainen – vain 6 kuvaa koko viikolla!

50vi 1. Tää tyyppi odottaa jo niin joulupukkia – joka päivä yritetään bongailla pihalta kurkkivia tonttuja ♥ Kyllä oman lapsen kanssa joulu on saanut aivan uuden merkityksen!

50v2. Viikonlopun herkkujen perään kuolaamista, lemppari herkkuleipiä! ( Giabattaa, pestomajoneesia, ilmakuivattua kinkkua, tomaattia, mozzarellaa ja basilikaa – NAM! ) 3. Sairastuvalta terkkuja. 4. #QUOTEOFTHENIGHT 5. Shoppailupäivän välipala, Jungle Juice Bar saisi tulla Jyväskyläänkin. Kiitos!

50vii

6. Kuopion Matkuksessa shoppailemassa tonttujen puolesta – vitsi kun meillä olikin kivaa!

Seuraa meitä Instagramissa @essipieces. 

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSABLOGLOVINISSA JA INSTAGRAMISSA + SNAPCHAT: @ESSIPIECES

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *