Yleinen
9.12.2015

TERKUT SOHVAN POHJALTA

TERKUT SOHVAN POHJALTA

Nyt täytyy kyllä sanoa, että on se sairastaminen vaan perseestä. Ensin oli Mila melkein viikon kipeänä, ja sitten olikin ilmeisimmin meikäläisen vuoro. Ai että! Täytyy sanoa ettei tälläistä tautia mulla oo ollut aikoihin. Mehut on ihan tipotiessään, mitään ei jaksa muuta kun kölliä sohvan pohjalla teemukin kanssa. Mila oli kuitenkin eilen vietävä jo päiväkotiin, neidillä nimittäin rupesi olemaan jo viikon kotona olon jälkeen aikamoinen ikävä kavereita ja kotona neliöt rupesi loppumaan. Nyt kun Niko on ollut reissussa, niin oli muutenkin hyvä ratkaisu viedä tyttö hoitoon, ompahan saanut edes muutaman tunnin oikeasti levätä. Jospa tää tästä loppuviikkoa kohti alkaisi hellittämään. Toivottavasti!

sairastupa5 sairastupa3Joulufiiliskin sahaa ihan ees taas. Toisena päivänä oon ihan fiiliksissä, leivotaan pipareita, kuunnellaan joululauluja ja tsekkaillaan kauppareissuilla joulukoristuksia kotiin. Vielä niitä ei nimittäin kovin paljon meillä näy. No ehkä se aito kuusi ensimmäistä kertaa omassa kodissa tuo sen fiiliksen viimeistään! Oisko muuten kellään tietoa, että milloin kuusi olisi paras tuoda sisälle niin, että se kukoistaa vielä aattonakin? Toivoisin myös pikapikaa lunta. Se nostaisi mielialaa ja joulumieltä niiiiiin paljon. Tuo harmaa ja sateinen sää rupeaa oikeasti riittämään. Mä en kestä jos talvet on nykyään aina tätä. Juuri viikonloppuna juteltiin Nikon kanssa siitä, että vielä meidän lapsuudessa tässä vaiheessa talvea oltiin saatu luistella ja hiihtää jo monen monet kerrat. Toista se on meidän lapsilla, saati sitten lapsenlapsilla. Riittääköhän silloin lunta talviksi enää lainkaan?

sairastupa2 sairastupa

Nyt mä viskaan koneen pois sylistä, avaan Netflixin, juon ison kupin vihreää teetä ja tankkaan nuo vitamiinit hedelmälautaselta napaan. Jospa se olo alkaisi huomenna kohenemaan, ainakin mä saan apuja, kun Niko tulee illalla viikonlopuksi jo kotiin! Huomenna on muuten blogiin luvassa jo vähän hohdokkaampaa settiä, kun tulossa on postaus lasten pikkujouluista ja ohje tän joulun helpoimpaan ja herkullisimpaan kakkuun. Tulkaahan siis pistäytymään huomenissa, sitä ennen tunnelmallista iltaa ja hyvää yötä murut ♥

 SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSABLOGLOVINISSA JA INSTAGRAMISSA + SNAPCHAT: @ESSIPIECES

Avainsanat

Kommentit

Voii, pikaista paranemista sinne! Flunssat on kyllä niin kurjia, varsinkin jos ne pitkittyy. Tulis kerralla kunnon kuume, niin yleensä pöpöt häviää.

Meillä joulujutut on yleensä olleet jo joulukuun alusta esillä, mutta nyt meillä on muutto täällä viikolla, niin oon joutunu odottelee vielä tän viikon 😀 Ens viikolla on siis luvasssa kunnon sekoaminen koristeiden kanssa 😀

Pikaista toipumista! Kunnon lumikerros toisi joulumieltä kerralla säkillisen verran 😀 Täytyy viikonloppuna hakea varastosta joulukoristeet ensi viikon pikkujouluja varten, jospa se fiilis lähtisi sitten nousuun 🙂

Meillä tuotiin kuusi sisälle vasta aattoaamuna. Kului aamu rattoisasti kuusta sulatellessa ja koristellessa. Kuusi muuten säilyy ilman neulasten tiputtelua vaikka kuinka kauan, kunhan sitä ei päästä kuivumaan. Alkuun sitä saa olla kastelemassa ihan koko ajan. 🙂 Meillä pidettiin ja isä pitää edelleen kuusta sisällä vielä loppiaisen jälkeenkin… Se on ihan hulluna jouluun. 😀

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *