Yleinen
7.12.2015

INSTAWEEK #49

INSTAWEEK #49

49VI 1. Suloisimmat pikkujouluilijat siinä ♥

49V 2. Tän joulun helpoin ja herkuin kakku – ohjetta pian myös blogiin! 3. Joulukuu viimeinkin! 4. Tosin se alkoi meillä surullisissa merkeissä, meidän rakkaalle Romeo-koiralle sanottiin vikat heipat. 5. #ostatyötäsuomeenpäivä – osallistuitko?

49VIIK 6. Joulukorttikuvat otettiin viimein viikonloppuna ja söpöjähän niistä tuli, vaikkakin aika monta otosta muutaman onnistuneen eteen joutui taas räpsimään…

49VIIKK

7. Itsenäisyyspäivän tunnelmia. 8. Nuo kaks ja niiden kampaajaleikit. ♥ Nyt on taas pari viikkoa reissuduunileskeyttä edessä, mitenhän me tytöt pärjätään?

Instagramissa löydät meidä @essipieces!

Meillä tosiaan alkoi tänään taas hetkeksi erilainen arki ennen joulua. Niko on taas viikot töissä toisessa kaupungissa ja me tytöt pyöritetään arkea kaksin. On tää vaan aina yhtä perseestä suoraan sanottuna, vaikka lopulta kuitenkin näissäkin viikoissa on omat kivat juttunsa myös. Tänään oltiin kotona vielä toipilaana, kun Milaa on vaivannut tosi ärhäkkä flunssa joka on pariin otteeseen nostanut myös kuumeen. Huomenna kuitenkin edessä olisi paluu taas arkeen onneksi, sillä tolla pienemmällä tytöllä on aika ikävä jo päiväkodin kavereita ja muutenkin alkaa kyllä seinät kaatua päälle meillä molemmilla.

Tälle blogiviikolle on suunnitteilla aika kivoja postauksia, nyt kun niitä on aikaa iltaisin kirjoittaakin. Luvassa on mm. juttua meidän unihommista, viime viikon pikkujouluista ja ideoita pukinkonttiin. Pysykäähän siis kuulolla ja superkivaa viikkoa kaikille!

 SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSABLOGLOVINISSA JA INSTAGRAMISSA + SNAPCHAT: @ESSIPIECES

Avainsanat

Kommentit

Reissutyöhön tottuu.Päivät kuluu nopeasti. Leikit ,ulkoilut ,ruokailut ,lepo ,sadut ,kotityöt, harrastukset ,….. T:4lapsen(lapset 0-7v ) äiti jolla mies n.puolet vuodesta pois.. +tukiverkoton…
joten welcome … jos tahdot nähdä millaista se on monilapsisessa perheessä. .. ?
hyvin sie pärjääät.

Heips, teetkö tänä vuonna joululahjapostausta? Tsemppiä viikkoon ♡

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *