Yleinen
1.12.2015

INSTAWEEK #48

INSTAWEEK #48

Vihdoin se on täällä, JOULUKUU! Se alkoi meillä tosin aika surullisissa merkeissä. Illalla sain puhelun iskältä, että meidän perheen Romeo-koira on jo niin sairas, että huomenna on aika päästää tuo rakas parempaan paikkaan. Huominen alkaa siis raskailla jäähyvästeillä, kun käydään sanomassa viimeiset heipat Rompulle. Vaikka tää oli jo odotettavissa, niin jotenkin toivoin, että vielä joulu saataisiin viettää yhdessä. Ikävä on jo nyt suunnaton ja itkusta ei ole tahtonut tulla loppua koko iltana. 11 vuotta tuo turri ehti meidän perhettä täydentää ja olla mukana iloissa ja suruissa, joten onhan se selvää, että ystävästä tai pikemminkin perheenjäsenestä on vaikea luopua.

Nyt kuitenkin hypätään vielä ihan pikkasen marraskuun puolelle instakatsauksen tiimoilta!

48we 1. Yks pyörremyrsky kävi taas pyöräyttämässä Milan huoneen uusiksi! 2. Vielä pari viikkoa sitten piha näytti näin freshin syksyiseltä.

48w 3. Let´s shine like a sunbeams! ♥ 4. My favourite – protskupannarit on niiin hyviä! 5. Ripset kondiksessa taas. 6. Valmiina pienen murusen kastejuhliin!

48wee

7. Serkukset siinä ♥ 8. Vihdoin saatiin se kattoon, Alice&Foxin ihana katos* täydentää Milan huoneen söpöä ilmettä.

Pistä @essipieces Instagramissa seurantaan! Siellä on mm. muutama sneak peek meidän eilisistä pikkujouluista… Nyt kauniita unia kaikille, ja palataan huomenna luultavasti aika haikeilla mielillä.

 SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSABLOGLOVINISSA JA INSTAGRAMISSA + SNAPCHAT: @ESSIPIECES

Avainsanat

Kommentit

Oi, jopas on suloinen tuo katos! <3

Essi

Eikö ookkin <3

Heippa! Piti jo aiemmin tiedustella teidän nukkumisjörjestelyistä, nukkuuko mila omassa huoneessa? Nukutetaanko hänet iltaisin? :)nukkuuko yöt heräämättä?
Terkuin, kaksivuotiaan äiti, joka ei aikoihin oke nukkunut kokonaista yötä! 😀

Essi

Moikka tytti! Meidän nukkumishommista on tulossa postaustaa, koska ne on aikalailla nyt tolallaan, mutta pitäisi kuitenkin tehdä muutoksia. Nimittäin Mila nukkuu meidän huoneessa, nukutetaan pitämällä kädestä kiinni, mutta yöt nukutaan hyvin heräämättä. Nyt olisi kuitenkin vuoro siirtyä joululomalla omaan sänkyyn… vähän jänskättää kuinka meidän siinä käy 😀

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *