Yleinen
26.11.2015

KOUKUSSA VOLYYMIRIPSIIN

KOUKUSSA VOLYYMIRIPSIIN

Moi oon Essi ja olen koukussa volyymiripsiin. Tää addiktio on kestänyt ihan kohta vuoden, ja sitä ennen koukutus oli pidemmän aikaa klassisiin ripsienpidennyksiin. Siitä on siis tovi jos toinenkin kun meikäläinen on painellut menemään luonnollisella ripsikalustolla, ja todennäköisesti tää addiktio tulee kestämäänkin hamaan tulevaisuuteen. Nimittäin jos kukaan ei koskaa keksi jotain superseerumia mikä pelastaisi mun omat babyripset, niin luultavasti volyymeillä mennään ja pitkään. Voin nimittäin kertoa, että jos kerran ottaa ripset, niin siitä kierteestä on vaikea päästä täysin pois. Tosin eihän siitä mihinkään pääse, onhan volyymit näyttävät ja NIIIIIIN HELPOT!

ripsut3Nyt vuoden ajan oon käynyt Mariamin hellässä huomassa huollattamassa ripsiäni, ja tätä taituria ei voi kun suositella! Mallu on jo rautainen ripsiammattilainen, laatu on aina priimaa, eikä perushuolloissa mene kuin tunnin verran. Tehokas ja taitava pakkaus, ja naiselta taittuu tosiaan myös Jyväskylän upeimmat kynnet. Suosittelen tutustumaan Royal Beautyn Facebook-sivuihin TÄSTÄ, sieltä löydät varausohjeet ja myös upeita kuvia Mariamin taidonnäytteistä!

ripsut4 ripsutUsein saan kysymyksiä ripsiin liittyen, ja tässä nyt teille pieni infopläjäys niistä. Eli mä oon antanut Mariamille alusta asti aika vapaat kädet, ainut ohjeistus on ollut, että ripset saa olla näyttävät, mutta ei överit. Muuten Mallu on saanut valita mielestään parhaimman kaarevuuden ja pituuden mulle. Tuossa illalla huollossa käydessäni kyselin sitten Mallulta tarkempia speksejä, ja mun ripsistä löytyy 10, 11, 12, 13 pituutta ja kaarevuutena on käytetty C:tä. Täytyy sanoa, että olin ite vähän yllättynyt että noin pitkillä ripsillä mennään, mutta mulla on tosin aika isot silmät, joten pituudet on mulle juuri oikeat.

ripsut2ripsut1

Nyt sitten saatte luvan kanssa laukoa mielipiteitä mun ripsistä, överit vai jees? Entä kuinka moni muu ripsiaddikti ilmoittautuu? Voisin veikata, että ainoa en ole.

Nyt täytyy rientää unten maille, sillä huomenna on aikainen herätys. Ennen koulua ja päiväkotia pitää mm. pistäytyä poliisilaitoksella hakemassa Milalle passia koko konkkaronkan voimin. Aika jännää! Nyt kauniita unia jokaiselle ♥

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSABLOGLOVINISSA JA INSTAGRAMISSA + SNAPCHAT: @ESSIPIECES

Avainsanat

Kommentit

Mun mielestä sopii sulle hyvin. 🙂 Ei mitkään överit, muttei luonnollisetkaan. Eihän ripsenpidennykset koskaan täysin luonnollisilta voi näyttääkään!

Tossa just se suurinsyy miksi en ikinä tälläisiä ota, se että sitten ei osaa olla ilman niitä 😀 En usko, että nuo pidemmällä välillä on kauhean hyväksi kenellekkään.. Ja luonnollisuus noista on kaukana, en oo vielä yhtiäkään volyymiripsiä tai ripsien pidennyksiä nähnyt mitkä ei näyttäis luonnottomilta 😀 Niin se vaan on, että kenelle ne pitkät ripset istuu oikeasti niin niillä ne on on luonnostaankin 😉

Essi

Hahah 😀 joo jos nyt saisin päättää niin pitäisin kyllä omat luonnon ripset, nimittäin niitä ei enää juurikaan ole 😀 ennen omia teiniajan ripsivirityksiä mulla oli vielä kauniit tuuheat ripset, vaan toista se on nyt..

Överit..Mun mielestä ihan liian liuskamaiset ja ei kyllä silmätkään ihan niiin isot ole että kompensois sitä:D tykkään kyllä itsekin tekoripsistä ja omistankin koska omat olemattomat. mutta niin että ei ole yksi tasapaksu suti se ripsi rivi.. niin kuin monella näkee

Essi

Sen verran voin ”puolustaa”, että kuvat otin heti huollon jälkeen jollon tuo liuskaefekti kyllä kieltämättä on, mutta muutaman päivän päästä ne elää kyllä jo ihan omaa elämää 😀 ja tietty se on katsojassa millaisista ripsistä kukin tykkää 🙂

Luonnollisuus kyllä aika kaukana noista eli aika överit ja mauttomat..

Essi

Varmasti monenkin mielestä 🙂

Ääks.. Munki täytyy nyt sanoa että on ne överit. Mutta eikö volyymeillä vähän sitä haetakkin..? 🙂 ja jokaisella on oma tyylinsä, viis muiden mielipiteestä! varmaan alkaa ripsien pidennykset muutenkin menemään pian ”pois muodista” , niitä kun näkyy nykyään joka toisella.. Luonnollisuus on paras 🙂

Mulla ihan lähes joka päiväisiin rutiineihin kuuluu kevyt meikkaus, ja mun ripset on niiiin piikkisuorat, että taivutan ne aina ennen ripsarin laittoa. Aika nopeaa toimintaa kun siihen on tottunut ja sen osaa 😀

Essi

Ainakin näyttävyyttä jos ei överiyttä? 😀 Näinpä. Luonnollisesta tykkäisin itsekin, mutta kun ripsiä ei juuri omasta takaa löydy niin mielummin näin kun kaljusilmänä.

Minusta nuo näyttää ihan pullasudilta… :’D mutta makunsa kylläkin! Itse peukutan enemmän luonnollista tyyliä…

Essi

Hahah ihania nää teidän vertauskuvat 😀 Meikällä on sit vissiin pullasudit ja karvamadot silmissä 😀

Oi, ripsipidennykset on niiiin ihanat! Harmitti ihan hirveästi, kun piti luopua niistä, mutta silmäluomiin alkoi tulla kutinaa ripsien laiton jälkeen, joten oli pakko luopua. Harmi, sillä tykkäsin kovasti ja helpottihan ne arkikaunistautumista huomattavasti! 🙂

Essi

Voi ei, oon kuullukin noista allergioista paljon. Harmi juttu :/

Mulla oli joskus puolisen vuotta pidennykset (klassiset) ja ne aina lähti jotenkin harvenemaan nopeemmin toisesta silmästä (varmaan joku nukkumisasento tms), enkä käynyt varmastikaan tarpeeksi usein huollattaa.. ihanat ekat viikon – kaksi, mut sen jälkeen, en tiiä sit siitä helppoudesta.. Oma hommansa aina muistaa varata se aikakin jne. Toki nopeutti aamuja ihan hirveesti kun ei tarvinnut meikata silmiä.
Överithän noi on 😀 ihan mihin tahansa silmiin, ei siitä mihinkään pääse. Mut kuka mitäkin hakee, toiset tykkää luonnollisemmasta lookista (minä enemmän tätä koulukuntaa) ja toiset haluaa sit reilusti näyttävyyttä. Nuorella ihmisellä must noi näyttävämmätkin menee, mut sit ku ikää rupee olee 40+ niin näyttää jo vähän tökeröltä.

Essi

Joo itelläkin menee joskus toinen silmä nopeammin huonoksi kun nukkuu ”sen päällä” 😀 Mutta joo, toisen silmään överit, toisen ei 🙂 Mielipiteitähän nää jakaa, ja pitääkin. Ja oon ihan samaa mieltä tosta ikähommasta!

On kauniit, mutta mun mielestä nuo volyymit on karvamadot ? klassiset kauniimmat.

Essi

Karvamadot 😀 No tollasta vertausta en oo ennen kuullutkaan 😀

Mun mielestä on kyllä vähän överit mutta makunsa kullakin, niistä ei voi kiistellä:o)

Essi

Sepä se, ja parempi niin 🙂 Eihän se oiskaan yhtään hauskaa jos kaikki tykättäis aina samoista asioista.

Musta nuo on överit, mutta kukin tykkää mistä tykkää ja sallittakoon se kaikille. En muutenkaan ole mikään tekoripsifani, mutta jokaisella oma tyylinsä!

Essi

Näinpä 🙂

Kun kerta kysyit niin mun mielestä vähän överit! 😉 oon ehkä vähän tylsimys mut musta luonnolliset on paljon kauniimmat tai sit semmoset kevyet lisät, mistä ei voi varmaksi sanoa onko omat vai ei 🙂

Essi

Hahah kyllä mä tiedän, että nää jakaa tosi rajusti mielipiteet 🙂 Ja itsekin mielummin olisin luonnon ripsillä jos niistä olisi jotain teiniajan toilailuiden jälkeen jäljellä. Ehkä sitä jossain vaiheessa osaa edes vähän keventää näitä tuuhennoksia 😉

Sun iässä noi volyymit on vielä ihan jees! Tosin mun mielestä vähän överit, muttei liian.

Mutta auta armias, kun nelikymppiset (mun ikäset) käyttää noita volyymiripsiä, ne on mun mielestä tosi överit. Jotenkin vaan ne naaman rypyt ja ihon vanheneminen ei näytä hyvältä ylipitkien ripsien kanssa! Mulla ei ole ikinä ollut edes pidennyksiä ja toki haluaisin niitä kokeilla, mutta pelkään juuri tuota överiksimenoa.

Essi

Joo oon kyllä ihan samaa mieltä, että vähän iäkkäämmillä menee helposti (vielä enemmän) överiks 😀

Normi pidennykset ollut aikaisemmin vuoden verran ja edelleen kyynelehdin niiden perään – on niin helpot, näyttävät, kauniit! Volyymejä tekisi kovasti mieli kokeilla 😉 Ja todellakin sopii sulle juuri nuo, näyttävät mutta ei liian överit!!

Essi

Mä kyynelehtisin myös, en osais kyllä elää ilman 😀 Suosittelen siis kokeilemaan ehdottomasti volyymejä 😉

Täällä yksi! 😀 En voi elää ilman volyymiripsiä, nämä on todellakin niin helpot ja ihanat! Mulla pituus on 12-13mm pisimmillään ja kaarevuus D. Mulla on ollut ripset jo 4 vuotta ja volyymit taitaa olla jo ainakin pari vuotta! :))

Essi

Sun mä melkein odotinkin kommentoivan 😉 Voi vitsi kun mullakin pysyis D:t, haluisin lisää kaarevuutta, mutta omat ripset on niin suorat, että ihan mahoton yhtälö.

Ihanat on! Ja mulla ollut yli neljä vuotta jo putkeen…eeeen oo koukussa?

Essi

Hahah 😀 Ihanaa että meitä koukuttuneita löytyy!

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *