Yleinen
25.11.2015

YHTENÄ KOTIPÄIVÄNÄ

YHTENÄ KOTIPÄIVÄNÄ

Nyt ne unohtuneet kuvat muutaman viikon takaa. Itseasiassa viimeiseltä vesirokkopäivältä joka vietettiin Milan kanssa kaksin kotona. Tälläiseltä näytti meidän kiireettömät päivät myös hyvin pitkälti silloin, kun olin vielä hoitovapaalla. Välillä näitä päiviä on kieltämättä aika kova ikävä!

ONEDAY Vapaapäivinä meillä nukutaan aikalailla sinne miltein puol ysiin saakka. Joskus tuo elävä herätyskello kyllä kiskoo ylös jo aiemminkin, mutta aika kivasti Milallekin uni maistuu aamuisin. Poikkeuksetta aamu lähtee käyntiin aamupalan ja lastenohjelmien parissa.

ONEDAY2 ONEDAY1 Äidin lastenohjelmat tosin vaihtuu usein somen läpikäyntiin… Insta, Snäppi, blogi, Face…

ONEDAY3 Sitten aamupäivä leikitään joko sisällä tai lähdetään haukkaamaan raitista ilmaa, tällä kertaa rokko toipilaan kanssa oltiin sisällä…

ONEDAY7 …ja samalla mä siivoilen paikkoja. Keittiö, pedin petaus, pyykkihommia – ihan perus juttuja!

ONEDAY6 Kotilook, hupparia ja treenitrikoita. Ei sentään pieruverkkareita!

ONEDAY5 Ruokahommia ja kakkos kokkini häärii apuna…

ONEDAY8 ONEDAY9 Lounashetki ja sen jälkeen päiväunille…

ONEDAY4Lepäilyn jälkeen vihdoin ULOS muutaman päivän tauon jälkeen. Äiti lenkille ja neiti saa tyytyä alkuun maisemien katseluun.

ONEDAY10 Lenkin jälkeen touhuja vielä omassa pihassa.

ONEDAY13 ONEDAY11 Sitten odotetaankin jo iltapäivällä isiä kotiin!

ONEDAY12 ONEDAY14

Illalla kuvien otto sitten unohtuikin kaiken touhun keskellä. Nikon tultua kotiin päivä jatkui normaaleiden rutiineiden mukaan, eli ruoka- ja kotihommissa ja yhteisistä hetkistä nauttien. Varmaan aika normimeininkiä muissakin lapsiperheissä? Vai miten teillä vapaapäivät vietetään jos tiedossa ei ole mitään erikoista ohjelmaa?

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSABLOGLOVINISSA JA INSTAGRAMISSA + SNAPCHAT: @ESSIPIECES

Avainsanat

Kommentit

Nukkuuko Mila teidän huoneessa vai omassaan? 🙂 Lastenhuone kuvista oon katsonut, että sänky on sielläkin. Minkälainen nukkuja Mila muuten on nykyään tai minkämoinen oli pienempänä? Nykyään oman lapsen myötä sitä on yhtäkkiä kauheen kiinnostunut muidenkin lasten kehityksestä, varsinkin nukkumisjutuista. Tuntuu, että lapsellisten kavereiden kanssa aina ensimmäisenä kerrataan miten kelläkin nukutaan 😀

Tiia

Tosi samanlaiselta kuulostaa. Arki pyörii ruoan, ulkoilun ja muiden rutiinien ympärillä niinku lapsiperheissä varmaan aina 🙂

Meikkaatko aina kotipäivinäkin? Meillä mennään aina ulos (ellei tosi kipeitä) aamulla, muuten päikkärit tosi hankalat. Kuunnellaan musiikkia, tanssitaan, lauletaan, piirretään, luetaan 🙂

Kiva postaus, niinkun aina 🙂 Ihanat noi sun ripset! Olen niitä aiemminkin ihaillut. Voisitko kertoa tarkemmin, ovatko ne volyymit vai klassiset ja minkälaista kaarevuutta ja pituutta? Itse annoin ripsienpidennysten tippua nyt kokonaan pois, yritän välillä pitää vähän taukoa niistä ja harmittaakin kun viimeisimpien jälkeen omat ripset olivat menneet niin huonoon kuntoon. Lieneekö se liima ollut niin erilaista/vahvaa aiempaan verrattu, en tiedä. Mutta vaikeaa on, kun näkee muilla kuinka ihanat ne onkaan 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *