Yleinen
23.11.2015

INSTAWEEK #47

INSTAWEEK #47

Ohops, tuosta vain hujahti koko viikonloppu poissa blogin parista! Tänne Jyväskyläänkin laskeutui perjantaina aivan ihana lumipeite maahan, ja meidän kotihuudit ovat kuin suoraan jostai talvisadusta tai vähintäänkin lähentelee lappimaisia maisemia. Harmi vaan että ilmeisesti tästä winter wonderlandista ei saada nauttia enää kovin montaa päivää, vaan jo huomenna kelit taas lämpenee ja samoin tuo kaunis valkea muuttuu loskakakaksi. Voin vaan kuvitella kuinka ehkä pieni masis valtaa mielen! Onneksi on jo valot kirkastamassa pimeitä iltoja niin omassa pihassa, kuin monissa muissakin talouksissa jo.

Nyt kuitenkin turhat löpinät sikseen ja käydään viime viikon instojen kimppuun. Instaviikko tosin oli ehkä ennätys hiljainen, mutta oli siellä myös aika kivoja juttuja!
47we 1. W I H I I ! Ensi vuosi alkaa kunnon lomalla, nimittäin me lennettään Espanjaan perhelomalle. Tätä on odotettu! ♥

47w 2. Tärkeimpäni. 3. Ihana ARVONTA Instagramissa Jollyroomin kanssa toteutettuna, HOPHOP osallistumaan jos et vielä ole – huomiseen asti osallistumisaikaa >> @essipieces 4. Yks lemppari aamu- ja välipala – lehtikaalismoothie. 5. Perjantait ja täydellinen relaxoituminen kynttilöiden kanssa.

47wee

6. Kuinka superihanaa, että Milalle saa jo pienen pienet saparot! Kyllä se hiuskuontalo meillekin kasvaa – hitaasti, mutta varmasti ♥

Seuraa Instagramissa, @essipieces

Kävin tossa äsken viime viikkojen kuvia läpi ja tajusin, että mulla on jäänyt kokonaan postaamatta yksi meidän päivä tyylinen postaus. Kertoo ehkä siitä kuinka nää viikot hujahtelee ihan huomaamatta ohi. No jospa tällä viikolla laittaisin kuvapainoitteisen postauksen kuitenkin tuosta päivästä, sillä se heijastelee meidän aika perus vapaapäivää tosi hyvin. Sisustusjuttuja on luvassa myös ja jotain muutakin mukavaa, pysykäähän siis kuulolla.

Kivaa uutta viikkoa ihanat!

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSABLOGLOVINISSA JA INSTAGRAMISSA + SNAPCHAT: @ESSIPIECES

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *