Yleinen
20.11.2015

BLOGIKIRPPIS HUOMENNA!

BLOGIKIRPPIS HUOMENNA!

Huomenna, kello 12:00, Jyväskylän Veturitallit – BE THERE!

blogikirppu

Huomenna on tosiaan taas yhden blogikirppiksen aika, ja tälläkin kertaa itsekin kiikutan taas selkävääränä myytävää Veturitalleille aamupäivällä! Seurakseni saan 14 Jyväskyläläistä bloggaajaa omien myytäviensä kanssa, ja tavaraa on varmasti laidasta laitaan tarjolla. On sisustuskamaa, lastenvaatteita, aikuisten muotia ja vaikka mitä, sillä bloggaajiakin on monesta eri genrestä. Omasta pöydästäni löydät hyvin pitkälti Milan vaatteita pääsääntöisesti 80-92 kokoisina, mutta hajakokoja myös pienemmistä löytyy. Lisäksi uutta kotia etsii muutamia sisustusjuttuja ja naisten asusteita ja vaatteita. Hinnat on laitettu kohdilleen, ja kamaa on vähän arvokkaammasta merkkitavarasta sinne euron hintaluokkaan. Viereisestä tilasta löydät samaan aikaan järkättävän kulttuuriyhdistys TUFFin tapahtuman jossa voit käydä kirppistelyn välissä kuuntelemassa elävää musiikkia ja samasta paikasta ilmeisesti löytyy myös juotavia ja pientä purtavaa. Aika kiva taphtuma siis kaikinpuolin huomenna luvassa!

BLOGIKIRPPU1

Facebookista löydät TÄÄLTÄ vielä tarkemmat speksit tapahtumasta ja listan muista kirppistelevistä bloggaajista.

Huomenna nähdään, eikö vaan?

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSABLOGLOVINISSA JA INSTAGRAMISSA + SNAPCHAT: @ESSIPIECES

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *